View Full Version : Master Kallhi NooB >!<
Na Początku Chciałbym Odrazu Przeprosić Wszystkich Za Ten Temat Ale Jak Widze Takich Ludzi Dla Których TIBIA To Cale Zycie I Padając Wyzywa To Aż Mnie Ściska :mad::mad::mad:
1 ;/
http://i39.tinypic.com/do83rp.jpg
2 ;<
http://i44.tinypic.com/j5i4q1.jpg
Old Dzolo/Seba :)
24-04-2009, 15:11
Obydwoje jesteście siebie warci >.> Ty zaczynasz każde słowo dużą literą, prowokujesz to jak chcesz mieć szacunek : o Tamten koleś to chyba świata 3D nie widział, jakiś niedowartościowany 12-latek. Zignoruj go, to takie proste =/
Techniks
24-04-2009, 15:23
Dobra ,powiedz mi tera co chesz przez to osiagnac? ;D
Co dalo Ci to ,ze dales te ss tutaj ? : O?!
silver ghostek
24-04-2009, 15:31
Ja tam widze dwoch debili '>!<' <fail>
@edit
ty jestes jeszcze gorszym debilem bo piszesz jak zmutowany pokemon :|
Zal i po co zakldasz niepotrzbene tematy kogo to inmeteresuje ze ciebie koles wizywal
Jeszce raz ZAL
master kallhi
24-04-2009, 15:44
ROFL.
Ale mi ciebie żal.
Padł jak miał pk i chciał pvp . na PVP islandzie zaczął mówić " żal pk wlączył" myśle ku*wa o co mu chodzi , Tibia całym życiem :<? Chyba twoim bo widać jak się tym przejołeś aż musisz zrobić temat na forum? Leje na tą gre
Ja ci dałem ignore więc tak jak mówiłem wcześniej
Possaj mi Serdelka ;**
A i czekam na Napinke ze Strony White Eagles !:D
Obydwoje jesteście siebie warci >.> Ty zaczynasz każde słowo dużą literą, prowokujesz to jak chcesz mieć szacunek : o Tamten koleś to chyba świata 3D nie widział, jakiś niedowartościowany 12-latek. Zignoruj go, to takie proste =/
Nie znasz mnie więc prosze zamknij jape
@Koleg0 uP >!<
Ta yhmm Tylko Taki Wielki kozak jestes wyzywasz i c0 padasz i dalej wyzywasz ;<
@TOPIC>!<
Na Początku Pisałem Sorry Za Temat >!<
#up
Weź Ty wypie*dalaj z tym '>!<'. Myślisz, że jak piszesz takie zj*bane znaczki to jesteś fajny?:| FAIL
#topic
Obydwoje zj*by. Xd
Razer Rookslayer
24-04-2009, 19:20
Temat to spam.Jestes noobem bo powinnes dac ignored.
<jokermode_on>Wtedy Się Daj3 Ign0red >!<
Prz3st4ń Gr4ć W Tą Grę >!<
o0o0o0 :(:(:(:(:(<jokermode_off>
[QUOTE=JoKe;422442]Na Początku Chciałbym Odrazu Przeprosić Wszystkich Za Ten Temat Ale Jak Widze Takich Ludzi Dla Których TIBIA To Cale Zycie I Padając Wyzywa To Aż Mnie Ściska :mad::mad::mad:
ElO .
ZaL Mi CiĘ.
Po 1. NaUcZ sIę PiSaĆ nOoBku
Po 2. WyJdZ.
PoZdRo.
KoFfaMy PoKeMoNoWe pIsmO
' Puff Daddy '
25-04-2009, 09:01
Widac, ze Master Kallhi napierdzielal ciagle ironią, a bidny dzieciak sie denerwuje. :<
Ps. Sam jestes noobem. >!<
own3d na takie coś daje się ignore. >> fail <<
jacek3332
25-04-2009, 10:19
Widze, że wy lubicie się wyzywać. Skoro odrazu się denerwujesz jak ktoś Cię wyzywa to znaczy nie nad sobą nie panujesz. Po prostu daj mu ignora i po balu.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.