Zaloguj się

View Full Version : Guild Wars - podziele z kim? konto.

By OuT
25-04-2009, 09:59
Witam.

Tak jak sama nazwa tematu wskazuje szukam osoby, która byłaby zainteresowana grą w Guild Wars. Jak wiecie a może i nie gra jest płatna.
Posiadam jedną kampanię (Nightfall) czyli około 100 questów do wykonania, które wpływają na fabułę!

Sama gra jest jedną z najlepszych gier pod względem fabuły oraz questów. Nie polegają one na "idź, zabij, wróć". Po więcej informacji odsyłam tutaj:
http://www.guildwars.pl/
Klienta można ściągnąć z internetu!
(GRA W JĘZYKU POLSKIM!)

Teraz kilka moich słów.

Osoba, która będzie zainteresowana grą (chodzi mi o shar jednego acc) prosiłbym aby napisała swój post w temacie oraz dlaczego ona powinna "dostać" acc.
Z pewnością nie wezmę osoby, która zaloguje się i od razu zmieni hasło. (Nic Ci to nie da, gdyż posiadam maila oraz kartę aktywacyjną). Na koncie jest możliwość stworzenia 2 postaci więc możemy grać jedną wspólnie lub dwiema osobno. Ja z pewnością dostosuję się do elastyczności godzin. Nie będę siedział 24/7 na koncie.

Jak powinno wyglądać podanie:
- Dlaczego Ty powinieneś dostać konto.
- Ile czasu będziesz spędzał w grze.
- Znajomość gier MMORPG.

Pozdrawiam.

zico xD
25-04-2009, 10:18
Witaj. Sciagnalem guild wars bo slyszalem ze to fajna gra. Tylko przy tworzeniu konta trzeba podac jakis klucz. Co bys doradzil oprocz zakupu klucza?
Moze sa jakies pirackie servy?

Miasekk
26-04-2009, 21:29
Siema;d Dlaczego ja powinienem dostać to konto?? Może dlatego że mam całkiem niezłe doświadczenie w grach mmorpg grałem w takie gry jak: Rohan online, World of Warcraft, metin, flyff i oczywiście tibia:D:D
Jak gra mi się spodoba i mnie wciągnie to mógłbym grać 2-4h. I od razu mówię jak gra mi się nie spodoba od razu Ci powiem i dasz komuś innemu konto ;p;p

DarthWawa.
27-04-2009, 17:22
ja by mogl, w mmorpg gralem pelno, w tygodniu moge po 5h siedziec, weekend 15h. xd