View Full Version : Woder Bone Powraca na Apo!!!
Woder Bone
25-04-2009, 11:24
Oto ssy:
http://i42.tinypic.com/2u42efr.jpg
http://i44.tinypic.com/vo26m8.jpg
http://i39.tinypic.com/14df4i8.jpg
Obecnie gram postacia o nicku: Montegro.
Pozdro dla:
(chodzi mi o czasy jak gralem Woderem)
-Mesmeroo
-Adi Dragon
-Alneestoo
-Budzok
-Arcon Shooter
-Kostel Zibi
-Old Cortes
-Sarumar
-Antygona
-Blacksmith
-Glemexor
-Skocio
-Neko Knight
-Horus
-Michcio
-Kingusia
-Smaczus
-Old Albercior
-Old Leonidaas
-Killerek
-Old Adrian of Sork
-Old Szkarlatny Leon
-Przemo ziom
-Master Pidron
-Evil Sonic
-Bart
-Evil Knight
-Koxerka
-Knight of Jedlicze
-Don Ja
-Edzio First
-Old Wykopek
-Darkrose
-Kicaii
-Karmazyn
-Cineq
-Zarexoholik
-Dark Bartek
-Rilisek
-Fiszu
-Old Scix
-na koniec pozdro dla allegro kidsa czyli obecnego ownera Woder Bone!!!
Enderill
25-04-2009, 11:26
Witamy spowrotem na APO go go 2k lvl .....
Karelq Druid
***** moj kotek -.- i co zrobiłeś mówiłem nie selaj ;d old leo here 1177-1265 itp. dzięki za pozdro , dawaj expisz i ciszniesz kurwy gram Karelq Druid pisz w grze
jacek3332
Jesteś pro Woder. Gz lvl i dogoń Sarumana :P.
*Woder Bone*
25-04-2009, 14:34
Dziękuje za pozdrowienia ;)
Aa i bym zapomniał.. WYPIERDALAJ ,,i,,
Woder Bone
25-04-2009, 18:15
Pamietaj byles jestes i bedziesz zerem do konca zycia.
Percepcja twojej mentalnosci nie obliguje mnie do dalszej konwersacji z toba gdyz twoje argumenty sa nieadekwatne i zatopione w brodziku intelektualnym.
Pamietaj byles jestes i bedziesz zerem do konca zycia.
Percepcja twojej mentalnosci nie obliguje mnie do dalszej konwersacji z toba gdyz twoje argumenty sa nieadekwatne i zatopione w brodziku intelektualnym.
Az 4 godziny szukales w slownikach co oznaczaja wyzej wymienione "slowka" ?
Wez nie osmieszaj sie, napierw sam chciales by ktos kupil twojego chara, a teraz jedziesz po nim ;o. Napewno Ty nie jestes lepszy niz obecny owner Wodera..
Wiec nie osmieszaj sie bardziej; o
Drako o.o
25-04-2009, 18:23
a mnie nie pozdrowiles
przeciez my tacy kumple bylismy :(
Woder Bone
25-04-2009, 18:28
Kazek znasz cos takiego jak zycie rl?? chyba nie!!! W przeciwienstwie do ciebie wychodze na dwor, a nie tylko no life z tibia.
Kazek taka rada opalanie sie przed slonkiem gadu-gadu na dobre ci nie wyjdzie juz pewnie dostales udaru slonecznego <Pozdro>
Kazek znasz cos takiego jak zycie rl?? chyba nie!!! W przeciwienstwie do ciebie wychodze na dwor, a nie tylko no life z tibia.
Kazek taka rada opalanie sie przed slonkiem gadu-gadu na dobre ci nie wyjdzie juz pewnie dostales udaru slonecznego <Pozdro>
Odrazu musisz po wszystkich jechać?
Ty sprowokowałeś i jego i obecnego Wodera.
Ma kase, jego sprawa.
Nie chciało mu się maniaczyć po 15h/dzień żeby wbić 1600 level i widzieć niebo w drodze na pocztę po kolejnego pacca to jego sprawa. A to, że umiesz korzystać z googli chwali się, dobry piesek.
I nie strasz huntem, bo i tak nie gram już w to ścierwo. ; )
A no fakt, ostatnio zauwazylem ze cos bladne : |...
Skad Ty czlowieku mozesz wiedziec ile siedze przed kompem ?: <
Tak sie składa ze przyszedlem z boiska przez sec ;o =o
Lepiej popatrz na Siebie niz oceniaj innych gdy nawet tej osoby nie znasz :\
Taka rada - Dziecko z Ciebie skoro dalej grasz w "Tibie".
Woder o jakim ty rl życiu mówisz? Wbić 1600 lvl na ballach to chyba trzeba mieć tylko tibia life i nawet nie zaprzeczaj, bo to dzięki tobie woder ma 43 mlvl na 1870 lvl. ;d Fail. :O
Rey Mysterio
25-04-2009, 19:22
hujowy har jak nieszczescie,a i jeszcze chciales mnie ojebac chciales mi sprzedac plate armor za 5 kcc zjeb jestes
Widze ze old Woder powrocil ;s To teraz bedzie jazda :O ^^
@ ZareX
Ty sie nie podniecaj bo przeciez na Scixie to ja najwiecej poswiecilem czasu na mlvl w sumie tez go nie wbilem. Wbila go Aga chyba cos kolo 1310 lvl:)
*Woder Bone*
25-04-2009, 20:28
Lepszego powrotu niż masz chyba nikt nie miał :(
CryBoyCry :((((
Karelq Druid
25-04-2009, 20:35
Odpierdolcie się od niego wam zawsze coś nie pasuje
manaiczy ? - jego sprawa jego czas , prąd
allegro , jego sprawa kupuje , sprzedaje , jego życie jego kasa jego kaprysy
OGÓLNIE ODPIERDOLCIE SIĘ bo jak wchodze tylko na te jebane forum to widzę co chwile jakieś kurwy "znawcy teamtu" wyzywają się tylko od no life itp. a większość tu napierdala ile da rade przecież woder nie wbił tego 1600 w 2miechy więc ... są lepszi manaicy mp. edzio.aro i co? ich sprawa
Dzięki za pozdro :> Niestety ja już nie gram na 7,6:<
Widze ze old Woder powrocil ;s To teraz bedzie jazda :O ^^
@ ZareX
Ty sie nie podniecaj bo przeciez na Scixie to ja najwiecej poswiecilem czasu na mlvl w sumie tez go nie wbilem. Wbila go Aga chyba cos kolo 1310 lvl:)
Spoko, ale ja Zarexoholikiem wbiłem 1136 lvl, 136/128 skille + 42,5 mlvl. Dla ciebie to coś nie do ogarnięcia. Może tego nie wiesz, ale kiedyś nie było golden bolta. :O Może tego nie wiesz, ale kiedyś były inne manasy. :> Scixem powoli leci. Agnieszka gówno wbiła... Scix ma tak samo jak Woder tragiczny magiczny. :O ! O skillach nie wspomnę. xd Coś jeszcze? Tak się tutaj pocujesz, że to ty jesteś Scix... Sram na to. Ty jesteś 10 ownerem Leonidaas'a. Do tego dodam, że Leonidas powinno pisać się przez jedno 'a'. :< Ale sorry nick 'Leonidaas' to dla ciebie tylko nick na APO. : )
silver ghostek
26-04-2009, 08:40
Oho... 'mistrz' pvp powraca. HAAAHAHAHAHAHHA
Jak nie mogles ubic mi Stylera (chyba nawet nie mialem 1200 lvl'a) majac ok. 1600 lvl, to mnie pozniej dobijales w city na pk... HAHAHAHAHAHHAHA
Jestes wielkim zerem :>
Bez odbioru.
Jaja Kowala
26-04-2009, 10:58
heheehehehheehh dziecko neo wraca. A i dobrze. Bede mial kogo na fragi cisnac bo zawsze mam 2 wolne jak nie gram;*
Na woderze tak kozaczyles ze jestes pro i nie wiadomo kto. A w wakacje kto ciagle napierdalal w tibie? Wiec nie pierdol do obecnego wodera ze no life bo sam lepszy jestes.
Oj dziekuje za pzdr :P Teraz napierdalaj ostre Pg ;P
Budzok here ;)
Weście się od niego odwalcie jest spoko ziomkiem...
Wszyscy od razu piszą "zal jaka ciota" "No life"
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.