PDA

View Full Version : Powitania/Po?egnania mo?liwo?? komentowania.

GladeQ
25-04-2009, 18:44
Ema.
Może już był podobny temat ale nic w związku z tym nie było robione. Myślę, że można by napisać o tym jeszcze raz i zawalczyć o to :)

Chodzi mi o to aby znów można było komentować czyjeś odejście/przyjście. Ktoś kiedyś powiedział, że tego nie będzie bo ludzie tam sie wyzywali... No to od czego mamy moderatorów? Myślę, że modki nie będą mieli tak dużo do roboty jak czasem zobaczą co się dzieje w tym dziale. Coraz częściej ludzie nie zakładają tam tematów tylko w screenach : f

Myślę, że można coś z tym zrobić.

@edit
Jak się administracji nie podoba to, że ludzie się wyzywają to niech wprowadzą opcję:
- Zgadzam się na komentowanie mojego tematu na własną odpowiedzialność.
- Nie chcę aby ktoś komentował mój temat.

czy cos wtym stylu

KaZeK
25-04-2009, 19:10
Moze i to dobry pomysl.. Ale takie dzieci znow beda wracac i odchodzic po 5 minutach ( HAIL SERAFIN ).

Jestem za !

P.S

Rzuciłeś kubkiem zł4,97 w Rybcun's!

Rey Mysterio
25-04-2009, 19:29
ja jestem na nieponiewaz zawsze jak ktos odchodzil to all prawie pisali wypier**** ty hu nie wracaj tu
NIE

Lady Knighter
25-04-2009, 19:40
@up
proszę Cię ;] nie nabijaj postów ;] grzecznie proszę ;] a jeżeli myślisz że ci za to wyliżę to wyp*****

@topic
no jakby coś to jestem za :)

@Down
ja przynajmniej piszę kulturalnie ;] a nie już "a jak nie to wyp*"

Seba Master Knight
25-04-2009, 19:51
@Up
A ty to nie nabijasz? Żal, wlepiłbym Ci warna.

@topic
Jestem na nie.
Ludzie nabijali sobie posty, głównie Osecik (w każdym temacie 1 post). Chcesz kogoś pożegnać to napisz mu w grze. To jest tylko informacja czy ktoś odchodzi czy nie. Jak odchodzi twój kolega to chyba powinieneś mieć jego gg czy coś. ;o

Crayon
25-04-2009, 20:28
Już to widzę.

Serafin says: Odchodzę
1st koment: wypier*alaj!
2nd: nareszcie. WON!
3rd: j/w
4th: nara. I tak byłeś psem.

Od czego macie PW? : )

Pampalini
25-04-2009, 20:42
Jestem na nie, w dziale powitania/pozegnania duzo ludzi nabijalo posty, jesli by mozna bylo pisac w tym o to temacie to tylko z wylączonym licznikiem postow. Pozdrawiam.

Kapitan Alkohol.
25-04-2009, 21:10
Jestem za, tak czy siak za wyzywani były warny. A tematy pisane w dziale screeny są usuwane.
Jestem jak najbardziej na tak.

Arcano
25-04-2009, 21:12
Ja tam jestem na Tak :-] Można sie pośmiać z komentarzy głupich dzieci:D
Wyłączyliby licznik postów w pożegnaniach, częściej by moderatorzy patrzeli i jazda xd

Buniek
25-04-2009, 21:25
Omg... no to dajcie serafinowi auto bana jakiegos xd jak zrobi konto banik odrazu O.o

Jestem na tak

Domcio
25-04-2009, 21:41
Jestem za xD
........................................

.Bart.
25-04-2009, 21:56
Chodzi mi o to aby znów można było komentować czyjeś odejście/przyjście. Ktoś kiedyś powiedział, że tego nie będzie bo ludzie tam sie wyzywali... No to od czego mamy moderatorów? Myślę, że modki nie będą mieli tak dużo do roboty jak czasem zobaczą co się dzieje w tym dziale. Coraz częściej ludzie nie zakładają tam tematów tylko w screenach : f
Trzeba było się zachowywać jak była możliwość komentowania w tym dziale, jak by się nie bluzgali to nadal by można było komentować.
A poza tym na tym forum nie ma moderatorów, jest tylko JEDEN moderator :o.

Jestem za xD
........................................
za takie coś powinny być conajmniej 3 warny, jeden za nabijanie i dwa za głupotę.

jestem na nie.

Takarji
30-04-2009, 20:48
Zdecydowanie na tak powinno dać komentować pożegnanie...
Jak ktoś się wyzywa to po prostu banned i tyle......
Zróbcie to -.-

^Gpiotras~
30-04-2009, 22:02
Od czego macie PW? : )

Dzieci Tjbj nie wiedza gdzie jest ikonka PW po co sobie zajmowac dysk twardy w glowie i zapamietywac jak sie pisze PW. jak za to mozna wykorzystac na ceny mansow!!

!top

Jestem na tak Wkoncu jest od tego modek zeby warny wlepieac nie ? xd

Ale pod Dwoma zasadami
-Licznik Off.
-Jedno przeklenstwo Warn.

Lhoigor
02-05-2009, 08:32
Gladzió mówi dobrze! Dawajcie nam nasze powitania i porzegnania : <

Tettii
02-05-2009, 09:28
/Crayon
Myślisz, że chce się komuś klikać w prywatne wiadomości, potem wyślij wiadomość, potem zanim przepiszą dokładnie pierwsze literki z nicku kolesia.. a dopiero na końcu napiszą wypierdalaj? Lepiej wcisnąć post reply wstukać pare literek, spacje i białą kropke. Jest fajnie!

//topic
O tak. Chociaż będę miał za co warny dostawać. : D