View Full Version : Dwa Telefony Do Wyboru.
Witam do jutra mam wybrac telefon z tych dwoch
Samsung s8300
* Aparat 8 MPX
* Odtwarzacz DivX
* Ekran dotykowy z widgetami
http://i41.tinypic.com/28tjfkl.jpg
Lub
Nokia 5800
* Dotykowy ekran
* Odtwarzacz muzyczny
* GPS
http://i44.tinypic.com/71pij6.jpg
Prosze Powiedzcie Ktory Lepiej wziasc :D:D
A x e l . < 3
25-04-2009, 22:26
Lepiej ten do macania .
.:Speed Fireman:.
25-04-2009, 22:27
Od tego typu tematów jest dział pytania o ile dobrze wiem...
Mam dotykowego samsunga omnie i radze ci, abys nie bral dotykowej nokii poniewaz sie rozczarujesz :)
ps. nie ma takiego slowa jak "wziasc" :>
pozdro
XideBanned
25-04-2009, 22:27
Nokia !! :D
pozdro bercik fakin nyga ;d
..... .
Lepiej ten do macania .
Ten To Znaczy ktory ????Bo Niewiem Co ty do mnie dajesz w ogole.
@edit
z tego co mi wiadomo nokii jest 8 w polsce :O!!
.:Speed Fireman:.
25-04-2009, 22:32
Z tego co mi wiadomo to na samym allegro jest ze 200 sztuk ;d
Z tego co mi wiadomo to na samym allegro jest ze 200 sztuk ;d
No na allegro ... Uzywane rlz ;d .
Nokie lepsze od Samsungów, ale ten Samsung lepiej wygląda. Bierz ten 1-szy :)
Pozdro
Knight Lukas
25-04-2009, 22:43
Nokia -> ma WiFi wiec dla mnie wielki +
Samsung -> lepszy aparacik ale od tego to ja mam cyfrówke :D
Ja osobiście polecam Nokie
SAMSUNG! nokia wyglada jak góffno ;/
............
Mikiel Miszcz
25-04-2009, 22:56
Najlepiej weź słownik : ))))))))))))))))))))
Wziąć się pisze cioto : (
I tak wiadomo że żadnego z tych tel. nie będziesz mieć tylko jakaś nokia 3310
^down
ale nie bij
Najlepiej weź słownik : ))))))))))))))))))))
Wziąć się pisze cioto : (
I tak wiadomo że żadnego z tych tel. nie będziesz mieć tylko jakaś nokia 3310
Sie Cioto mylisz :) Akurat dzwonila stara z angli i mowila ktory chce to mam wybrac do jutra :) bo jutro kupuje z rana i wysle..niewiesz to sie ***** zamknij ok :<?
Razer Rookslayer
25-04-2009, 23:10
Samsung :D ,Nokia suck.Lepiej wyglada samsung no i ma wysuwana klawiature na ekranie za wygodnie sie nie pisze.
Sie Cioto mylisz :) Akurat dzwonila stara z angli i mowila ktory chce to mam wybrac do jutra :) bo jutro kupuje z rana i wysle..niewiesz to sie ***** zamknij ok :<?
zdania nie zaczyna się od sie XD stara? aha
@topic
jak bym miał wybierać to z tych dwóch nie wybrał bym żadnego :( jedyne co mi się podoba w tych telefonach to aparat w Samsungu. Dotykowe ekrany sux.
P.S. To dla wszystkich co okradają swoje matki pamiętasz o tym, kto kupował ci zabawki?
old Don Mateo
26-04-2009, 00:05
Dotykowe ekrany sux.
I też ci odradzam z tego powodu dlatego że z czasem będziesz miał po dotykane ;> a nie kiedy nawet możesz się męczyć z włączeniem czegoś :)
Samsunga! Moja siostra go ma i jest zajebisty xDDD W ogole samsungi koksują xDDD
Ta nokia to podróba iPhone : f Nokja gópia jest
Ostatnie pół roku w innych krajach niż Polska jest bardziej popularny Samsung słyszałem to w radiu ;> Nokia jest przereklamowana, jest łatwa w obsłudze ale w samym telefonie jest pustka. Osobiście wole SE ale kup Tego Samsunga.
Ja bym brał xpressmusic ponieważ ma wlana no i możesz do niej wpakować karte aż 8GB no i masz o wiele wytrzymalszą baterie niż s8300. Osobiscie bym brał ta nokie. Wybór należy do Ciebie.
Sillmarilien
26-04-2009, 10:38
Bierz samsunga, chociaż nokia lepiej wygląda.
Karelq Druid
26-04-2009, 15:46
Zezikanin proszę cię se i samsung odstaje od nokii właśnie gdy biore od znajomych telefon tej marki do ręki -.- po 5min strawierdzam że nie ma tam nic ciekawego .Nokia najlepsza jeszcze symbian z wi fi np. n95 -1 kupujesz karte 32gb i masz dużo filmów,gier,muzyki, do tego zaawansowane gry wykorzystujące kamerkę,sensor ruchu, wi fi i wiele innych ; d opcji xd
Pogromczyni zla
26-04-2009, 19:57
Samsung ;o !
Nokie dotykowe są beznadziejne ;x.
Dziekuje wszystkim ktorzy sie wypowiedzieli i pomogli mi dokonac wyboru.Wybralem oto to cudo http://i41.tinypic.com/28tjfkl.jpg
Dobrze wybralem?:<
' Puff Daddy '
27-04-2009, 17:23
Zle.
.................................................. ........
Pogromczyni zla
27-04-2009, 17:32
Pewnie, że dobrze; )
Wiadomość którą wpisałeś....
Zle.
.................................................. ........
a Niby dlaczego? Powiedz :):D:D:d Ciekawi mnie to
Kamor is Back
27-04-2009, 17:43
@up
Moze dla tego ,ze to nie twały tel. i ma wolne menu ? :>
#top
Źle wybrales.
Tak ja Kamor i ktoś tam twierdze że źle wybrałeś i nie chodzi o wolne menu. Bateria w nokii trzyma bardzo długo natomiast w samsungach słabiutku. Nokia ma fajne i łatwe w obsłudze menu.
Telefon bede miec w poniedzialek za tydzien.Ale z tego co stara mowi to jest nice :)
Twój Samsung: Akumulator (mAh)- 880 WiFi: NIE
Nokia 5800: Akumulator (mAh)- 1320 WiFi: TAK
Dam ci rade wez samsunga I Kur** 8 Mega Pixeli ja pier****
no i co z tego że ma 8mpx aparat? Zdjęcia robi na poziomie N95 (5mpx)
xD Lukki xD
27-04-2009, 20:57
Dajcie się dziecku nacieszyć tym, że mu mama telefon kupuje....
Btw, sam napis 8MPx niczego nie znaczy... ja w moim samsungu l700 mam 2MPx, a mój kumpel co ma SE k750i też ma 2MPx, a moje zdjęcia wychodzą o niebo lepsze od jego soniacza. Więc nie sugeruj się samym napisem "8MPx" bo pewno zwykły aparat 5MPx robi lepsze zdjęcia od tego samsunga.
Bercik jak jestes taki znawca to na hu* zakładasz topic z zapytaniem o telefon my wypisalismy wady i zalety i doradziliśmy wiec sorry ale ja Ciebie nie rozumiem...
Bercik jak jestes taki znawca to na hu* zakładasz topic z zapytaniem o telefon my wypisalismy wady i zalety i doradziliśmy wiec sorry ale ja Ciebie nie rozumiem...
Pff jaki znawca ??Tylko zalozylem temat aby wiedziec ktory wybrac bo moze ten jest xx a ten xx czy cos ^^
Zumun Rooker
01-05-2009, 17:06
Samsung. Nie ważne tam aparaty, jak chce się robić zdjęcia to się kupuje aparat. Ale samsung lepszy, Nokia jest 38% intuicyjności, Samsun 67, a Sony Ericsson - 96 :)
Aparat to ja mam :] Nie chodzi mi o to 8mpx.Samsung koks :)Nokie smierdza :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.