View Full Version : Filmik armia ots...
expercisko
26-04-2009, 01:28
Elo dziś chciałbym wam przedstawić mój drugi filmik który kiedykolwiek zrobiłem, nie robiłem go za długo więc proszę o nie za ostre oceny :]..
http://www.youtube.com/watch?v=0x7rFP78oV4
Prosze bardzo filmik trwa 3:59 więc jak by mógł ktoś poświęcić 4 minutki na obejrzenie go do końca byłbym bardzo wdzięczny, to na tyle :]
http://www.youtube.com/watch?v=0x7rFP78oV4
By: expert 0-311 / gomez do 993...
PS: nie które screeny wziąłem z "Screeny na strone apo 7.6" z forum, mam nadzieje, że autorzy nie będą "wkurwieni" :D
silver ghostek
26-04-2009, 09:07
Na poczatku myslalem ze to bedzie beznadziejny filmik ale w miare przebiegu akcji zaczal mi sie podobac ;d fajnie wyszlo z tym bhq by kicaii
sa 2 moje ss'y i git xd pozdro
ocena 7/10 na zachete ;D
' Puff Daddy '
26-04-2009, 09:51
Jestem z Ciebie dumny synu...
Wyrosles na porzadnego chlopa.
Swietny filmik Ci wyszedl.
Widać, ze odziedziczyles talent po ojcu.
Ładnie go zrobiłeś :D
Początkowo myślałem, że to jakiś zlepek ssów...
Najbardziej podobały mi się momenty w których widać jak Hp skacze :D :P
Pozdrawiam, rób wiecej takich filmow :D
xD Lukki xD
26-04-2009, 10:52
Filmik był by zajebisty, gdyby nie te zasrane przybliżenia...
Muza fajna "Jast fil et" xD
7/10
expercisko
26-04-2009, 12:56
Dziękówka... mój drugi filmik więc myśle, że aż tak źle nie jest :]...
Luki, musiałem robić przybliżenia bo nic byście nie widzieli, tak nie wyraźne były by zdjęcia, że masakra :]
DarthWawa.
26-04-2009, 13:38
co to jest armia ots????????? masz bana bo reklamujesz jakies inne otsy -.-.-.-.-.-
Mikiel Miszcz
26-04-2009, 21:43
co to jest armia ots????????? masz bana bo reklamujesz jakies inne otsy -.-.-.-.-.-
Xd!!!!!!!!!'
^topic
no masz bana ; //////////////////////////////////
Troszkę muzyka nie pasuje, ale ogólnie ładnie. Najbardziej mi się podobały przybliżenia na HP i MANĘ :)
Knight Lukas
28-04-2009, 20:00
Spoko ja się już tyle razy zabierałem ale jakoś nie chciało mi się :D
Muzyka to zależy kto ma jaki gust ;p
Splaxor Ty z Rudy Śl :D wczesny jestem prawda ;p??
Pozdro ^^
Elo dziś chciałbym wam przedstawić mój drugi filmik który kiedykolwiek zrobiłem, nie robiłem go za długo więc proszę o nie za ostre oceny :]..
Witam!
Hey wcale nie jest zły, wręcz bardzo dobry. Nie które sceny przebiegały za szybko.
A w gruncie rzeczy można pokazać nowemu jakie akcje są na APO. Gratuluje :)
Odbiegając od tematu...
Bardzo mi żal że tak wysokie lvle już nie mają prawie znaczenia. Sam mam 444 ek i odechciało mi się grać po tym jak na tibie 8.41 zmienili. Owszem chciałbym dalej grać, ale to znowu za dużo roboty...
Szkoda że nie przełożyli kont :P
Jeszcze raz gratuluje i pdr.
Mimo iz muzyka mi sie nie podoba filmik jest bardzo dobry ... takie filmiki mi sie podobaja... widac o co chodzi w ss a nie zamazane wszystko ledwo widac otoczenie a o nicku postaci czy tego typu rzeczach mozna pomazyc ;]
Do tego wszystkiego dochodzi wielki + za polaczenie ss'ow z filmikami :))
Szczerze powiem ze kurde tez chcem cos takiego zrobic jak wbije 1klv dlatego juz nagrywam filmiki niestety nie ogarniam tego w ogole...xD
za filmik wg. ocen y.t. Dal bym 5/5 :)
Rob tego wiecej bo ci wychodzi, a z czasem bedzie jeszcze lepiej :)
Pozdrawiam ÓnDeT.
@down Nie ma problemu xD Jak bedziesz chcial to ci powysylam moje filmiki :P Jak cos priv forum lub Royal Boonek 19/24 online XDDD<lol2>
expercisko
28-04-2009, 23:31
Mimo iz muzyka mi sie nie podoba filmik jest bardzo dobry ... takie filmiki mi sie podobaja... widac o co chodzi w ss a nie zamazane wszystko ledwo widac otoczenie a o nicku postaci czy tego typu rzeczach mozna pomazyc ;]
Do tego wszystkiego dochodzi wielki + za polaczenie ss'ow z filmikami :))
Szczerze powiem ze kurde tez chcem cos takiego zrobic jak wbije 1klv dlatego juz nagrywam filmiki niestety nie ogarniam tego w ogole...xD
za filmik wg. ocen y.t. Dal bym 5/5 :)
Rob tego wiecej bo ci wychodzi, a z czasem bedzie jeszcze lepiej :)
Pozdrawiam ÓnDeT.
Dzieki all a szczególnie ÓnDeT prawde mówiąc najbardziej z wszystkich tematów ciekawi mnie twój, i tak naprawde, bardzo bym chciał zrobic filmik o twojej postaci :D
Znaki Znaki Znaki Znaki Znaki Znaki Znaki
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.