PDA

View Full Version : Zdobywaj do?adowania za darmo.

jakanera
26-04-2009, 20:42
Witam,

Chciałbym przedstawić Wam stronę, dzięki której dostajemy doładowania na komórkę za oglądanie reklam/polecanie serwisu znajomym. Opiszę przebieg rejestracji:

Wchodzimy na: www.otineo.com następnie klikamy na "Zarejestruj się".

Następnie w komórkach:
Język: Polski
Kraj: Polska (dwie pierwsze powinny być tak ustawione domyślnie)
Nr telefonu: Wpisujemy swój numer komórki (Nie dostajemy ŻADNEGO spamu na telefon - bez obaw ;))
Hasło oraz Potwierdź hasło: chyba nie trzeba tłumaczyć? :)
E-mail: podajemy swój e-mail
Numer osoby polecającej: możecie zostawić puste pole, ale jeżeli chcecie pomóc mi zbierać otinki możecie wpisać: 48 794226315 dzięki temu dostanę 10 otinek (co one dają napiszę niżej)
Akceptujemy warunki i przepisujemy kod. Następnie, aby aktywować konto należy wykonać telefon, z numeru który rejestrowaliśmy, na numer
22 205 39 44. Połączenie trwa 7-8 sekund (potem się rozłącza automatycznie), a stawka jest jak za połączenie wg. operatora, mi np. zjadło 2 grosze w Play Fresh.

Ok, mamy aktywowane konto oraz gratis 60 otinek (punktów). Za każdą osobę, która zarejestruje się na nasz numer (jako polecony) dostajemy 10 otinek. Jeżeli osoba, która jest naszą poleconą znajdzie sobie poleconego dostajemy 5 otinek. 100 otinek można wymienić na doładowanie o wartości 5zł (wyjątkiem jest sami swoi - 200 pkt za doładowanie 10zł) do każdej sieci. Ja już sobie doładowałem 2 razy konto w Play ;-).
Oczywiście otinki można zdobyć poprzez oglądanie reklam: za każdą obejrzaną reklamę dostajemy 1-3 otinek. Wg. mnie opłacalne ;-). Telekod otrzymujemy NATYCHMIASTOWO.

Jeżeli masz jakieś pytania - pisz ;-).

Splaxor
26-04-2009, 20:54
Ciekaw jestem czy to działa. Zawsze byłem przeciw wszelkim sposobom zarabiania przez internet itd.

Czy doładowanie dostałeś od razu? W postaci kodu? Wiadomość została wysłana na meil? SMS'em na telefon? Czy może PW na stronie?

@edit
Dziękuję, spróbuje. Następnym razem edytuj posty. Dodam Ciebie jako poleconego. Dostaniesz dodatkowe otinki.

@edit2
Mam nadzieję, że dostałeś otinki. Aktywacja trwała 6 sekund i zapłaciłem 8 groszy. Mam nadzieję, że to nie jest jakaś ściema :)

@edit3
Strasznie słaby serwer :(

jakanera
26-04-2009, 20:58
Telekod dostaje się w takiej formie(potwierdzenie nie moje- znalazłem na innym forum, bo ja niestety nie pomyślałem, aby zrobić zdjęcie, w każdej sieci wygląda identycznie tylko zmienia się logo operatora):

http://img144.imageshack.us/img144/2787/skrin.jpg

@edit
Zapomniałem dodać: telekod otrzymujesz natychmiastowo- od razu po kliknięciu ładuje się strona z telekodem.

@edit up

No niestety, czasami straszznie wolno strona chodzi. Ale w dzień jest lepiej: naprawdę :-).

Nie jest to żadna ściema :)

Dzięki za otinki - otrzymałem 10 od Ciebie :)

Mechó
26-04-2009, 21:23
Ciekawe, ciekawe ;) muszę spróbować.

jakanera
26-04-2009, 21:24
Naprawdę polecam :)

PS. Jeżeli ktoś sobie doładuje konto to proszę zrobić screena jako dowód, ja też postaram się pamiętać następnym razem i dam swój dowód ;-)

Karambol
26-04-2009, 22:06
Kiedy po raz dziesiąty zobaczyłem "Failed to connect" zrezygnowałem z rejestracji...

@Edit
Ok, zarejestrowałem się i poklikałem:

http://i41.tinypic.com/143dbw9.jpg

Zamazałem, bo na razie nie będę wykorzystywał.

MerUnia
27-04-2009, 07:47
To jest zjebane! Ogladam reklamy, i nie dostaje 2-3 ocinki? Tylko dostaje 1.

n/c

jakanera
27-04-2009, 15:11
Kiedy po raz dziesiąty zobaczyłem "Failed to connect" zrezygnowałem z rejestracji...

Zgadzam się... W godzinach 20+ po prostu nie da się normalnie z tej strony korzystać :-P

To jest zjebane! Ogladam reklamy, i nie dostaje 2-3 ocinki? Tylko dostaje 1.

n/c

Po 1. Nigdzie nie napisałem, że wszystkie reklamy są za 2 czy 3 punkty. Napisałem tylko, że 1-3. Ja dostaję mniej więcej połowę za 2 pkt, a połowę za 1pkt.

Po 2. Spodziewałeś się, że obejrzysz jedną reklamę i będziesz miał doładowanie za 5zł za darmo? Jeżeli tak - to niestety, ale w Internecie na razie nie ma portali, które by sponsorowały innych. Pretensje nie do mnie. Chcesz - korzystaj, nie chcesz - nie korzystaj, Twoja sprawa. Przedstawiłem ten sposób, nie oszukujmy się, abym też coś na tym miał- więc jeżeli chcesz szybciej otrzymać doładowanie to może czas pomyśleć i napisać o tym sposobie na jakimś forum, hę?

Pozdrawiam.

By0uT
27-04-2009, 16:49
Sam z tego korzystałem ale to po prostu się nie opłaca. Głupie klikanie i oglądanie reklam, które nie dość, że się powtarzają to są nudne.

Co do serwerów to bez komentarza to zostawię.

Doładowałem sobie raz konto 5 złotami i to mi wystarczy.

Pozdrawiam :A

jakanera
27-04-2009, 17:01
Sam z tego korzystałem ale to po prostu się nie opłaca. Głupie klikanie i oglądanie reklam, które nie dość, że się powtarzają to są nudne.

Co do serwerów to bez komentarza to zostawię.

Doładowałem sobie raz konto 5 złotami i to mi wystarczy.

Pozdrawiam :A

Zauważ, że ankiety były tylko na początku (kilka pierwszych reklam), potem odpalasz urządzenie o nazwie Tasker na 10 minut dziennie i po problemie ;-)

Pan Poziomek
27-04-2009, 20:18
Ciekawe. Nigdy nie miałem kasy na doładowanie telefonu bo zawsze na coś innego wydawałem XDD Jutro rano spróbuję z tego skorzystać.

Enter <-
27-04-2009, 20:49
No ciekawa strona. Doładować konto można tylko za 5 zł? Jakby tak za 500 ocików mozna było doładować konto za 25zł to bym z tej strony korzystał.

jakanera
27-04-2009, 21:52
Są doładowania tylko za 5PLN, ale możesz ich kupować tyle ile chcesz (tzn. zamieniać za punkty), warunek jest jeden: musisz te punkty uzbierać ;-).

Strona jest w wersji BETA, a więc testowej, czyli można się spodziewać większej stabilności jeśli chodzi o działanie strony i zapewne większe doładowania.

' Puff Daddy '
27-04-2009, 22:37

Ja rowniez. Nie polecam. ;S

'.'.'.'.'.'.'..'.'.'.'.'.'.'.'.'.'..'

Splaxor
28-04-2009, 10:34
Doładowałem sobie konto i powiem szczerze, że bardzo mnie to uratowało :) W tym miesiącu już 100 złotych na karty wydałem i dlatego postanowiłem przejść od następnego miesiąca na abonament. W tym przypadku ta stronka nie jest mi potrzebna :)

Oto moje doładowanie z przed 5 minut

http://img527.imageshack.us/img527/9376/doladowanie.png (http://img527.imageshack.us/my.php?image=doladowanie.png)

jakanera
28-04-2009, 14:34
Trzecie doładowanie ;-).

http://img510.imageshack.us/img510/4679/beztytuunvs.jpg

WebStar
28-04-2009, 15:19
jakarena dam ci 1o otinek bo sie zarejsrtuje na twoj numer ;p juz sie rejstruje

jakanera
28-04-2009, 15:21
Dzięki wielkie ;-).

PS. Jeżeli ktoś otrzyma doładowanie niech wklei tutaj dowód :)

Ormin
29-04-2009, 00:34
Od siebie dodam - jak nie chce Ci sie czekac ogladania i by dzialalo w tle ( testowane na Opera 10.0 )
- Odpalasz reklame
- Prawym -> Pokaz Wszystko
- Zmien za pomoca ALT+TAB na inne okno
- Mozesz wrocic do przegladarki , tamto zostalo w okienku i mozesz robic co chcesz

Polecam checkowac czy juz sie zaladowala co chwilke :P

Plener123
29-04-2009, 21:40
Brakuje mi 7 otinek czekam już dwa dni i dalej takie coś.
Kiedy będę mógł oglądać?
http://i44.tinypic.com/15eu1a8.jpg

Mc Maciek
30-04-2009, 11:19
W tej chwili nie ma reklam pasujących do Twojego profilu

Odwiedź nasz serwis jutro

Wczoraj włączyłem oglądanie reklam przez taskera (tak, wiem, jestem mądry^^), po jakimś czasie wyświetlił mi się ten napis. OK, wchodze dzisiaj, obejrzałem jedną reklamę i znów to samo... Czyli co, teraz będę musiał przez 100 dni zbierać te otinki, żeby sobie doładować konto za 5zł?

Plener123
30-04-2009, 15:33
OMG czekałem 2 dni i obejrzałem 4 reklamy i znów

Stan konta:98 otinek

W tej chwili nie ma reklam pasujących do Twojego profilu
Odwiedź nasz serwis jutro

jakanera
30-04-2009, 16:20
Mnie też to zaczęło denerować, napisałem do nich i otrzymałem taką odpowiedź:

Drogi Użytkowniku,
W okresie startowym (wersja BETA) serwisu OTINEO liczba reklam może być
ograniczona. Po oficjalnej premierze liczba emitowanych reklam będzie się

stale zwiększać.
Dziękujemy za wyrozumiałość i za przekazane nam uwagi.

master kallhi
30-04-2009, 17:15
strona dobrze pomyślana -.-

nie dadzą ci za obejrzeniu kilku reklam doładowania za piątke.
Przy około 98~ otinkach kończą się reklamy -,-.
i trzeba kogoś polecić

jakanera
30-04-2009, 17:20
strona dobrze pomyślana -.-

nie dadzą ci za obejrzeniu kilku reklam doładowania za piątke.
Przy około 98~ otinkach kończą się reklamy -,-.
i trzeba kogoś polecić

Dziwne, bo ja jakoś kupiłem już 3 doładowania i niedługo będzie jeszcze jedno. I uwierz, że na pewno nie zarejestrowało się z mojego polecenia więcej niż 10 osób.

ruskibuc
30-04-2009, 18:51
moglbym sie dowiedziec ile kosztuje aktywacja w sieci PLUS?

jakanera
30-04-2009, 21:31
Na pewno nie będzie droższe niż 20 groszy. Zależy ile płacisz za minutę połączenia. Ja, dla przykładu, zapłaciłem 2grosze przy stawce 29gr/min. Połaczenie trwa 7-8 sekund, więc na pewno dużo nie stracisz :)

Plener123
01-05-2009, 11:45
Pomimo czekania dwóch dni nie poddałem się ;D
http://i42.tinypic.com/qssj07.jpg

^Alos
11-08-2009, 09:49
A ile godzin tu email aktywacyjny idzie ^.-

@Down
Nie mam maila z onetu <,<

Max'iu
11-08-2009, 11:44

Powinien przyjść od razu, lecz skoro masz maila z onetu to się nie dziw, że nie dochodzi..

Splaxor
11-08-2009, 22:21

@Down
Nie mam maila z onetu <,<

Myślę, że powinien e-mail dojść od razu, a warn za odświeżanie tematów jeszcze szybciej!
Z drugiej strony niech jakiś Moderator znajdzie troszkę czasu i zamknie te stare tematy.

Sopranic
12-08-2009, 21:49
Mam e-mail z o2 i jeszcze trochę i 2 dzień będę czekać.Z czego wy macie e-maile,zwracam się do tych do których potwierdzenie przyszło.

^Deduś.
12-08-2009, 21:58
@interia.pl przyszło odrazu...

@topic
e tam, chuj z tym... za duzo czekania.

Kamilos xD
13-08-2009, 12:14
witam. 2 razy już sie loguję i na zadnego meila nie przychodzi (mam 2 komórki i 2 meile) na wp czekam juz 10 min a na o2 20min. Co mam robić?? długo mam jeszcze czekac?

Pagon
13-08-2009, 13:28
Fajnie, że mi E-Mail z linkiem aktywacyjnym nie przyszedł. Do dupy z takim czymś.

Lord Kdpl
13-08-2009, 15:14
Fajnie, że mi E-Mail z linkiem aktywacyjnym nie przyszedł. Do dupy z takim czymś.

Mi email z linkiem aktywacyjnym przyszedl od razu, zarejestrowalem sie dzis, poczta na interii

Safi
13-08-2009, 20:58
chciałem się dowiedzieć , bo mam taki problem obejrzałem 13 reklam i pisze że na dziś obejrzałem wszystkie reklamy i co mam dalej zrobić ????

Lord Kdpl
14-08-2009, 11:31
chciałem się dowiedzieć , bo mam taki problem obejrzałem 13 reklam i pisze że na dziś obejrzałem wszystkie reklamy i co mam dalej zrobić ????

Czekać na dzien nastepny albo dluzej

_______

DannRook
14-08-2009, 11:58
Jak wam nie dochodzi mail, to looknijcie czy czasem nie macie wiadomości w "spam" no albo załóżcie sobie maila na gmailu, tam zawsze dochodzą wiadomości, nieograniczona pojemnosc, jest po polsku, jest darmowy :p
@topic
Zaraz założę konto i pooglądam to i owo.

Angels
14-08-2009, 13:45
nie opłaca mi sie , oglondać 1 reklame na 1 dzień i 1 otinke -,-