PDA

View Full Version : Adios... Kilka s?ow prawdy.

Lelum Polelum
27-04-2009, 21:17
Wiem ze dla wielu z Was ten temat jest poprostu glupi i odrazu mnie zbluzgaja ale i tak napisze to co zamierzam.

Adios czlowieku zastanow sie co robisz...
Ciezko pracuje nad kazdym lvl'em w przeciwienstwie do innych ktorzy jada sobie na wosso/scar/ czy innym syfie naciskajac tylko hoty...
Kiedy to ja ledwo co daje rade sie wyuhac od 4 kingow na 600 ek az tu wpada nagle Adios i co.....??

Adios says: banik xD

:confused::confused::confused:

Widze ze osoby ktore wybierane sa tutaj na gm'a/tuta to sa poprostu z łapanki na ulicy. Koles ktoremu sie kiedys narazilem ... Byku ... powiedzial zebym uwazal bo za kazdym razem kiedy bedzie online bedzie na mnie skladal reporta o bota... No i widze ze gm sie wkoncu wpienil i wlepil mi tego bana za free... Bo przeciez ile mozna czytac ze XxX jedzie na bocie??

Wiem ze nie ma opcji aby mi tego bana zdjęto, jednak chce abys Adios to przemyślał.

Z powazaniem.
Lelum Polelum.

EDIT
@down
A czy szanowny Adios ma jakis dowod na to ze uzywalem? Bo mi sie wydaje ze to poprostu polega na przybyciu do takiej osoby i rzut moneta ma albo nie ma... ewentualnie jeszcze znajomosci wchodza w gre... bo skoro za ss ze ktos mnie wyzywa nie ma bana a dostaje go za to ze ktos sobie zaje.ał ze mam bota... Apo niczym polska... Masz dowod i nic, dajesz slowo i ban.

⊕ Cineczeq ⊕
27-04-2009, 21:18
Dobra, nawet jeśli to prawda to masz dowód, że nie używałeś? :x

Enter <-
27-04-2009, 21:30
Uzywanie macro/botow itp
Uzywanie nieoficjalnych programow do gry
I tutaj sa Wasze "bany za free"... Pamietajcie, ze GM/Tutor nie ma obowiazku w przypadku botow upominac Was! Bana mozecie dostac bez zadnego ostrzezenia! Jesli chcecie odwolac sie od bana - robcie to grzecznie i z glowa! Zaden GM/Tutor nie zgodzi sie na odbanowanie postaci, jesli bedziecie pisac rzeczy typu:

Cytat:
jaki kur*a bot? nie mam zadnego bota, co ty sobie wymyslasz?
Od odwolan jest specjalny dzial na Forum APO: Skargi & Odwolania.

Nie bede tutaj pisal o sposobach sprawdzania botow, bo po co? To juz jest sprawa Ekipy APO.

http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=47396

Jakbyś to przeczytał to byś wiedział, żeby założyć ten temat w skargach i odwołaniach.

Hrabia Olaf
27-04-2009, 21:32
Co ty płaczesz, Mazurski Ots to rzeźnia za napisanie czegos ze słowem 'gm' możesz dostać bana:)
@ up
piszesz w skargach i odwołaniach, jeżeli dostaniesz odpowiedź to coś typu : nie ma niesłusznych banów. Bez skrin szota minimum z przed 2 minut przed dostaniem bana nie masz szans sie bronić.

Lelum Polelum
27-04-2009, 21:39
No czyli wychodzi na to ze bede sobie musial ss cykac co minute zeby potem nie bylo nieporozumien czyli grajac uczciwie i wbijajac lvl w 30 minut a nie w 20 bo gram bez bota, bede wbijal w 2h bo GM'owie maja racje nawet jak jej nie maja nie? Fajna sprawa.... Hail Apo _/

' Puff Daddy '
27-04-2009, 21:40
Nic tym tematem nie uzyskasz.. Co najwyzej nagonke innych na Ciebie..
Sam dobrze wiesz czy ban byl sluszny, czy nie i musisz sie z tym pogodzic. ;)

Nixon
27-04-2009, 21:47
6 - Gracz ma prawo odwoływać się od decyzji GMa/Tutora na forum, w specjalnym dziale, koniecznie popierając się dowodami. W innym przypadku, tłumaczenia są ignorowane.
1. To nie jest odpowiedni dział.
2. Ty nie masz dowodów.
Tak więc tłumaczenia powinny być ignorowane.

5 - GM/Tutor ma prawo podjąć akcję, jaką uzna za słuszną by wyegzekwować regulamin (w ostateczności kasacja konta lub postaci)
Jak widać - uznał za słuszne zbanowanie Ciebie.
Nie ma dopisku: 'W razie problemów musi posiadać dowód używania botów', tak więc: Ty musisz potwierdzić Twoje zdanie, nie on.

Zamykam.