Zaloguj się

View Full Version : [7.6] I want my char back..

Skullgetter
27-04-2009, 22:43
Mialem tu 93knighta o nicku "Skullgetter" nie gralem dlugo nawet bardzo i zapomnialem passow do niego..mialem na nim chyba 8sc i cenne itemki :s.Kliknelem wiec na stronie "odzyskaj konto" wyslalem sobie nowe passy na email i tu sie zaczyna.. Usuneli mi email bo nie wlazilem baaardzo dlugo moj email to byl skullgetter@wp.pl jest szansa nato zeby odzyskac konto?? prosze gm zeby sie odezwal na ten temat bo mi BARDZO zalezy na wroceniu na apo.Dodam ze to byl APO 7.6.

^Deduś
28-04-2009, 06:38
"I want my char back.." dojebałeś engliszem...

@topic
Nic nie da się zrobić.

Bastek10
28-04-2009, 06:57
6 - Konta usuwane są po 2 miesiącach braku logowania na przynajmniej jedną postać na koncie.
Jeśli nie logowałeś się dłużej niż 2 miesiące to musisz zacząć grę od nowa.

Buniek
28-04-2009, 07:39
Omg ziomek robisz problemy o 100 lv... to jeden dzien roboty... nie spam forum tylko zabieraj sie za expa xd

@topic chyba nic sie nie da z tym zrobic ;]

Skullgetter
28-04-2009, 08:49
Jakos char nie jest usuniety bo jak go na stronce wyszukasz to jeszcze ci znajdzie ale i tak juz mam new chara i 14lvl tylko mi szkoda tych 8sc ;/ ma ktos moze cos na start? jak cos pw na forum

Mc Maciek
28-04-2009, 11:43
To, co powiedzieli koledzy wyżej, to prawda. Chciałbym jeszcze dodać, że tak na słowo, to nikt Ci nie uwierzy... Wiesz, każdy może sobie napisać:

Ja mialem 2klvl sorca, sarumar, mialem tam duzo kasy, pomozcie mi go odzyskac!!!

To chyba oczywiste, że nikt takiej osobie nie poda passów do Sarumara ;D Dobra rada, zacznij grać od nowa, szybko się dorobisz tej kasy, 8sc to teraz naprawde niewiele ;)

Skullgetter
28-04-2009, 17:13
up
jak tak malo to mi to daj ;p

teraz niemam jak grac bo malo kasy i wogole (na new charze)

jezeli masz jakies g legi czy cos to na pw forum mi napisz.. ; d