View Full Version : [7.6] I want my char back..
Skullgetter
27-04-2009, 22:43
Mialem tu 93knighta o nicku "Skullgetter" nie gralem dlugo nawet bardzo i zapomnialem passow do niego..mialem na nim chyba 8sc i cenne itemki :s.Kliknelem wiec na stronie "odzyskaj konto" wyslalem sobie nowe passy na email i tu sie zaczyna.. Usuneli mi email bo nie wlazilem baaardzo dlugo moj email to byl skullgetter@wp.pl jest szansa nato zeby odzyskac konto?? prosze gm zeby sie odezwal na ten temat bo mi BARDZO zalezy na wroceniu na apo.Dodam ze to byl APO 7.6.
"I want my char back.." dojebałeś engliszem...
@topic
Nic nie da się zrobić.
Bastek10
28-04-2009, 06:57
6 - Konta usuwane są po 2 miesiącach braku logowania na przynajmniej jedną postać na koncie.
Jeśli nie logowałeś się dłużej niż 2 miesiące to musisz zacząć grę od nowa.
Omg ziomek robisz problemy o 100 lv... to jeden dzien roboty... nie spam forum tylko zabieraj sie za expa xd
@topic chyba nic sie nie da z tym zrobic ;]
Skullgetter
28-04-2009, 08:49
Jakos char nie jest usuniety bo jak go na stronce wyszukasz to jeszcze ci znajdzie ale i tak juz mam new chara i 14lvl tylko mi szkoda tych 8sc ;/ ma ktos moze cos na start? jak cos pw na forum
Mc Maciek
28-04-2009, 11:43
To, co powiedzieli koledzy wyżej, to prawda. Chciałbym jeszcze dodać, że tak na słowo, to nikt Ci nie uwierzy... Wiesz, każdy może sobie napisać:
Ja mialem 2klvl sorca, sarumar, mialem tam duzo kasy, pomozcie mi go odzyskac!!!
To chyba oczywiste, że nikt takiej osobie nie poda passów do Sarumara ;D Dobra rada, zacznij grać od nowa, szybko się dorobisz tej kasy, 8sc to teraz naprawde niewiele ;)
Skullgetter
28-04-2009, 17:13
up
jak tak malo to mi to daj ;p
teraz niemam jak grac bo malo kasy i wogole (na new charze)
jezeli masz jakies g legi czy cos to na pw forum mi napisz.. ; d
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.