PDA

View Full Version : Rangi Najlepszy u?ytkownik i moderator 2008 !

d(-GrUlIx-)b
28-04-2009, 19:27
Witajcie po "dosyć długiej przerwie".

Jak już xantar/maciek "odszedł" mogę o tym napisać. Otóż mc maciek ma pod swoją nazwą użytkownika rangę "Vip". Powiem szczerze należało mu się to, ale dlaczego nie ^Crayon'owi? Co nie on też wygrał TEN (http://www.toproste.pl/forum/showthread.php?t=38051) głupi konkurs (bez obrazy dla angel i elvana). Myślę, że też musielibyście mu dać coś..., poza tym ciesze się, że Nixon wrócił, ale i tak szybko pójdzie stąd.

Jak to pisał johny,acron

peace

@down
Komuna zajebista była pod paroma względami tylko są dwie strony medalu... kto by chciał tego stać w kilometrowych kolejkach, albo grać na psp1 jak już w Azji 3 wyszło? Tak administracja faworyzuje swoich kolegów, ale powtarzam słuszna ta ranga dal maćka. On tu najdłużej był moderatorem, bo ponad rok. Oczywiście z tej nowszej ekipy... Nixon wrócił może porządek zrobi?

Mariox
28-04-2009, 19:30
Wiesz, tutaj są rządy socjalistyczne jak widzisz. Tutaj mają dobrze jedynie najwięksi "pupile" administracji;)

Precz z komuną hihih

Knight Lukas
28-04-2009, 19:38
peace
oMg teraz większość już to pisze ........

a temat
Vip bo sobie zasłużył ^^

ps. Ja też chce V.I.P
;d

Pozdro ^^

Grucośtam :D
Przecież żartuje ...

d(-GrUlIx-)b
28-04-2009, 19:43
oMg teraz większość już to pisze ........

a temat
Vip bo sobie zasłużył ^^

ps. Ja też chce V.I.P
;d

Pozdro ^^

, ale nie dostaniesz, bo nic nie zrobiłeś. Rangi powinny bys dla wygranych tego konkursu, o nim pewnie zapomnieli...

Chyba Krajon sie nie obrazi ;d
Niedlugo Vipy penie beda za smsy tylko trzeba zrobic dzialy specjalnie dla nich

Może i amsz racje tak samo na torgu jest, tylko tam się rangi normalne kupuje jak chcesz, czyli z takim samym kolorem co wcześniej miałeś czarne. np. Grulix Poskramiacz Tęczy.

Arigori IksDe
28-04-2009, 19:50
Chyba Krajon sie nie obrazi ;d
Niedlugo Vipy penie beda za smsy tylko trzeba zrobic dzialy specjalnie dla nich

Ishaus
28-04-2009, 20:10
Ja tesz kce byc Very Important Prince :OO
Proszem, zrubcie nowe rangi rzeby było fajosko :////

Crayon
28-04-2009, 21:02
W sumie Elvan mi mówił, że chcieli dać za ten konkurs rangę 'Użytkownik Roku 2008', ale Pan Tygrys oznajmił, że nie ma czasu.
Fakt faktem - ustawienie komuś rangi, to robota na pół dnia, bo kilka ruchów myszką i wpisanie rangi poprzez klawiaturę(ekranową, jak mam to ja robić w zwyczaju : d) trudne jest.

Ale jakoś mnie nie zabolała ta ignorancja ze strony adminów, mimo że Konkurs był pod 'patronatem' Moderatorów ; )

@Mc Maciek
True. Ja nie jestem żadnym Vipem. Bo co ja skromny użyszkodnik tego Forum zrobiłem? No nic wielkiego.
Nawet bym nie chciał rangi VIP, bo taka ważna ze mnie osoba nie jest. Ale miło byłoby mi ujrzeć wtedy pod moim nickiem 'Użytkownik Roku'. Bo na Very Important Person nie zasługuję. Ale na miano(Maciek będzie megalomanem, a ja egocentrykiem. A co!) Użytkownika Roku 2008 zasługuję i powinienem nosić taki tytuł!
A tak na poważnie. Nie wiem czemu oni mnie mają za jakieś guru. To, że znam regulamin i staram się go przestrzegać nie kwalifikuje mnie do rangi(znowu o tym gadamy, co nie? : P) God.

A co do Wicepsa - znowu masz rację Maćku. Mimo że robi ciągle skrypty pod APO, to nie wolno zapominać, że to dzięki niemu, w pewnym stopniu, na 7.6 ludzie zaczęli biegać z botami.

@Wiceps
Yhy. Ale i tak się tutaj przyznałeś że masz bota na APO, więc cóż ty byś chciał dostać od servera, którego sam, hmm... niszczysz?

Mc Maciek
28-04-2009, 21:33
Jestem pewny, że po tej wypowiedzi weźmiecie mnie za megalomana, ale szczerze, mam to w... Eee... Nie obchodzi mnie to ;)

Osobiście uważam, że ranga VIP powinna być dla osób, które naprawdę coś dla APO zrobiły. Mówicie, że ^Crayon zasługuje na taką rangę. Ale odpowiedzcie na pytanie: co On zrobił? Owszem, jest "Użytkownikiem Roku 2008", więc można mu dać właśnie taką rangę. Uważam, że ranga VIP należy się osobom, które wniosły do APO coś znaczącego. Kogo więc odznaczyłbym jako VIP? Któż to wie, może gdzieś między nami ukrywa się Scorpion, Amedain lub dawny moderator Shalir (chyba taki był nick)? Wg mnie właśnie takie osoby powinne dostać rangę VIP.

Jakby Wam przyszła myśl o Wicepsie - w zasadzie tak, zrobił wiele przydatnych skryptów, zamieścił je na swojej stronce, ale jego zachowanie na serwerze pozostawia wiele do życzenia (On wie o co chodzi ;))

Puttana
28-04-2009, 21:54
Jakby Wam przyszła myśl o Wicepsie - w zasadzie tak, zrobił wiele przydatnych skryptów, zamieścił je na swojej stronce, ale jego zachowanie na serwerze pozostawia wiele do życzenia (On wie o co chodzi ;))

Dzięki mnie zostały 2, może za jakiś czas 3 rzeczy które powodowały debugi xD

@topic
Zawsze się kończy na słowach ;)

A co do Wicepsa - znowu masz rację Maćku. Mimo że robi ciągle skrypty pod APO, to nie wolno zapominać, że to dzięki niemu, w pewnym stopniu, na 7.6 ludzie zaczęli biegać z botami.
Rozśmieszyłeś mnie. To Cineq rozprowadzał wosso pierwszy, to Siless Man (nie wiem dokładnie) stworzył Anarchy. Ja mam bota o którym wie kilka osób które nie grają na apo i 5 które grają ;c

H5N1
28-04-2009, 23:13
OmG to dziecinada !!
Tylko, dlatego że jeden zasłużony człowiek ma przy swoim nicku na forum
kilka pixelków ukladajacych sie w napis "VIP" to już autor tego tematu ma problem?
I po co to?
Tak po za tym przydał by się jakiś nowy team moderatorów :)
A co do ^Crayon'a- może i zasługuje na jakiś tytuł, podobno taki wzorowy
Użytkownik :P a co by mu szkodziło dać jakiś znaczek czy cos :D
Niech się cieszy chłopak. :)

Drako o.o
29-04-2009, 08:29
i ten temat pokazuje jakim zawistnym jest narod polski
on ma ja tez musze miec

nie.

ma vip bo zasłużył ty nie masz bo nie zasluzyles i zadne wybory uzytkownika nie powinny byc brane pod uwage bo to bez sensu wygra ten, ktory ma wiecej kolegow
wiec jestem za tym aby specjalne rangi typu V.i.p byly dla ludzi ktorzy cos zrobili dobrego np mc maciek

Daroo
29-04-2009, 14:15
Po co komu ranga 2008, jeśli już jest 2009? jeśli coś ma byc to pod koniec tego roku a nie teraz gdy już jest "troche" po 2009.
Gruliks hce range fip mjec i mósicie mó daci!!!!!!!!!
pszecierz on stforzyl wosso
@topic
Nie.

Pan Poziomek
29-04-2009, 15:00
Powiedzcie szczerze, zależy wam na trzech kolorowych literkach?

Arhadus
29-04-2009, 15:52
A o byłych moderatorach, którzy włożyli tyle pracy w życie forum, to już nikt nie pamięta?

#topic.
V.I.P. - bardzo ważna osoba, nie wydaje mi się, żeby owa ranga powinna być przydzielana użytkownikom.

Cicia <3
29-04-2009, 15:55
Drako o.o

On juz wygral ten konkurs. Wiec powinien cos takiego otrzymać. W koncu to nie problem ;)

Top.

15 pixelków w tą czy we wtą xDD McMaćkowi sie nalezalo .. bo wkoncu on na tym forum zrobil porzadek. ;)

P.S.. Jakby dostał żółty nick to tez byscie latali ze ja tez chce zolty nick? x_X?

Brain
29-04-2009, 15:58
Ja zgodzę się z Mc maćkiem. VIP powinny dostać takie osoby. Według mnie crayon nie powienien dostać Uzytkownika forum 2008 ponieważ tak naprawde wybory były niesprawiedliwe. Użytkowników wybrały 2 osoby, a nie całe forum. Poza tym niektórzy mają tu w ... kolegów (internet friends rox) dlatego dostawali pkt. na wyborach. Gdyby była ranga Najgłupszy dostała by to większość za swój pokemon stajl i celowe błędy.

@Down
Sam kiedyś pare razy użyłem tego stajla,ale zrozumiałem, że to idiotyczne. Jakoś oburzyła cię moja wypowiedź?

Quik
29-04-2009, 20:40
@up
Aha -.- mów za siebie...
@topic
Po co?Ja uważam,że Mc Maciek zasłużył na tą wyjątkową range?Zawsze jak coś APO wymyśli to są pretensje i tak jest i teraz...^Crayon póki co nie zasłużył na miano VIP,ale trzeba przyznać,że jest porządnym obywatelem/użytkownikiem tego forum
pozdrawiam
Quik

DarthWawa.
29-04-2009, 21:01
czesc grulix!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lhoigor
01-05-2009, 21:27
Grulix, a ty ciągle chcesz zabłysnąć?
@topic
Dajcie spokoj z tymi rangami...

EsSaY
03-05-2009, 00:28
Na chooy ci ten VIP? To tylko napis pod nickiem, on nic nie zmieni, tępy będziesz nadal. =/

Drah
03-05-2009, 03:58
A o byłych moderatorach, którzy włożyli tyle pracy w życie forum, to już nikt nie pamięta?

Nie dostaniesz żadnej rangi z racji tego, że nie mieszkasz w Przemyślu !

Mc Maciek
03-05-2009, 11:54
Nie dostaniesz żadnej rangi z racji tego, że nie mieszkasz w Przemyślu !

Wkur**a mnie takie pisanie, wiesz? Co do tego ma to, że mieszkam w Przemyślu? Tygrys nie wybierał modków po miejscu zamieszkania, więc jakby to jakiś inny modek został Tutorem i poświęcił się dla serwera tak jak ja, to on by wtedy dostał tą rangę. Pozatym co Wam do jasnej ciasnej z tych trzech kolorowych literek? Ja jakoś nie czuję się przez to niewiadomo jak wywyższony ponad wszystkich, możliwości mam takie same jak i Wy. Jakbyście się potrafili zachowywać kulturalnie, a nie co rusz nabijali posty, obrażali się wzajemnie, to może też zasłużylibyście na taką rangę. A tutaj, 90% z Was miało już przynajmniej 2 konta na tym Forum, 8% z tych, którzy mają jedno konto od początku, to je mają, bo założyli i nie korzystają, a 2% faktycznie zasługuje na taką rangę.

@edit
Wiecie dlaczego Mortiis i Tygrys nie chcą dawać wyróżniających się rang? Właśnie przez to, że zaraz byłoby sto tysięcy takich tematów jak ten!

^Gpiotras~
03-05-2009, 12:06
Czy wy jestescie inni? CO ztego Ze Mc m~ mieszka w przemyslu ? moze nawet nie widzila mortiisa na oczy nigdy?
Zal wam dupy sciska ze on ma a wy nie ?

Maciek zasluzyl na to Na forum byl najlepszym modkiem w histori jak w grze to nie wiem bo nie gram w kawadraty.

Porownajcie sobie ile wy zrobiliscie dla forum a ile on.

Pewnie nawet nic nie ma ztego ze ma VIP Wy pewnie za 3 literki na tym forum byscie sprzedali dom i kupiliscie by pacc'i za 1000 zl -.-

Arcano
06-05-2009, 18:24
Czy wy jestescie inni? CO ztego Ze Mc m~ mieszka w przemyslu ? moze nawet nie widzila mortiisa na oczy nigdy?
Zal wam dupy sciska ze on ma a wy nie ?

Maciek zasluzyl na to Na forum byl najlepszym modkiem w histori jak w grze to nie wiem bo nie gram w kawadraty.

Porownajcie sobie ile wy zrobiliscie dla forum a ile on.

Pewnie nawet nic nie ma ztego ze ma VIP Wy pewnie za 3 literki na tym forum byscie sprzedali dom i kupiliscie by pacc'i za 1000 zl -.-

Dokładnie :cool:

--- Topic/autor ---

Koleś masz jakiś kompleks? Żal dupe ściska??
On sie zasłużył dla serwera, nie to co np. Ty - tylko siedzisz i skarżysz sie na wszystko... Przystopuj plax...

Quik
07-05-2009, 13:40
Większośc autorów postów to chamy i 11 latki zależy wam na wyjątkowej randze która was i tak nie zmieni?Mc Maciek zasłużył na nią bo zapierdalał na tym forum jak wół...
CLOSE TOPIC

Tupac
08-06-2009, 05:48
fajny post;] dobrze napisany niebede krytykowal bo niema co;oo

Tupac
08-06-2009, 05:51
Crayon Ma dobrze posta napisanego dlugo musial myslec albo dobrze sie zna

Quiet v 2.0
08-06-2009, 17:58
Na chooy ci ten VIP? To tylko napis pod nickiem, on nic nie zmieni, tępy będziesz nadal. =/

Signed .

DannRook
08-06-2009, 18:51
Wkur**a mnie takie pisanie, wiesz? Co do tego ma to, że mieszkam w Przemyślu? Tygrys nie wybierał modków po miejscu zamieszkania, więc jakby to jakiś inny modek został Tutorem i poświęcił się dla serwera tak jak ja, to on by wtedy dostał tą rangę. Pozatym co Wam do jasnej ciasnej z tych trzech kolorowych literek? Ja jakoś nie czuję się przez to niewiadomo jak wywyższony ponad wszystkich, możliwości mam takie same jak i Wy. Jakbyście się potrafili zachowywać kulturalnie, a nie co rusz nabijali posty, obrażali się wzajemnie, to może też zasłużylibyście na taką rangę. A tutaj, 90% z Was miało już przynajmniej 2 konta na tym Forum, 8% z tych, którzy mają jedno konto od początku, to je mają, bo założyli i nie korzystają, a 2% faktycznie zasługuje na taką rangę.

@edit
Wiecie dlaczego Mortiis i Tygrys nie chcą dawać wyróżniających się rang? Właśnie przez to, że zaraz byłoby sto tysięcy takich tematów jak ten!

Nie?
Nie mam nic do ciebie, ale Arhadus czy Busst czy jakikolwiek inny moderator zasługiwali na tą rangę tak samo jak ty.
Co z tego, że zrezygnowali wcześniej?
Świadczy to tylko o tym, że nie chcieli już być "wykorzystywani".
Każdy moderator powinien mieć rangę "zasłużony" i tyle...

Quiet v 2.0
08-06-2009, 19:11
Maciek, co się stało? (http://www.youtube.com/watch?v=gTREPGKsvPU)

Joke ofc, oni nie rozumieją, a przynajmniej większość z nich, że Mortiis nie upadł na głowę tak bardzo, aby dawać moderatorów i tutorów byle komu.