View Full Version : B??d z clean'em
Kto był zalogowany ten widział jaki tego dnia był clean na apo...
106k+ itemow skasowanych, normalnie jest kolo 5-6k
Cały server zamuliło na chwile, ma z tym wspólnego Wiceps (pro noob) który na bocie nawrzucał tyle itemów. Myślicie, że kto debugował "rynek" city i rzucał strzały + gp no kto...
Nie rozumiem czemu gm'owie nie usuwają mu kont, w końcu się znudzi mu zakładać następne.
http://i40.tinypic.com/2wpqudt.jpg
Dalekowidz84
28-04-2009, 20:33
No jasne że to on to zrobił kilkakrotnie widziałem tę akcję
Należała by się mu kasacja konta... + Dożywotni ban na ip w grze i na forum
Vimpex Drut
28-04-2009, 20:35
Zgadzam się z Panami @up już raz tak było ze przez clean serwer zamuliło a to sprawka Wicepsa.
^Daniel3k*_:*
28-04-2009, 20:40
mogę was o coś prosić?
Odpierdolcie sie od Wicepsa!
On próbuje pokazać słabe strony serwera, żeby zostały naprawione... więc nie płaczcie, lecz mu dziękujcie.
Przeszkadzało wam że clean zajebał 1kk itemów?
n.c
⊕ Cineczeq ⊕
28-04-2009, 20:41
Pff, słabiak. Jak ja się bawiłem z boltami na dp to było raz 450k. : /
A i dajcie dowód jak twierdzicie, że to on.
@up
Z boltami już się nie da.
@topic
Dobra robota. :O
2xup
Tak coś czułem, że fanatyczni zwolennicy Wicepsa niebawem dadzą głos ;D
Komentarz ^Daniel3k*_:* rozłożył mnie na łopatki haha Mamy dziękować noobowi który debuguje server hahaha Dziekujemy ci noobie Wicepsie, że nie zgłaszasz tych błędów bezpośrednio do admina tylko rozpieprzasz server...
Thx a lot bro
⊕ Cineczeq ⊕ Ciebie drogi chłopcze nawet nie ma co komentować, Cineq zawsze był utożsamiany z noobstem, botami i złodziejstwem, więc o czym mowa ;)
^Akynaoo
28-04-2009, 20:57
@Cineq
Jak Ty rzucales itemy na dp to nie bylo ograniczonej maksymalnej liczby na 1 sqm wiec sie nie liczy Xd
@topic
Dajcie dowod, ze to on. Moglo to robic tysiac innych osob : ) W sumie to musialby tylko on zostac na ekranie, zeby mozna bylo pewnie stwierdzic, ze to on : p Btw. pisze gdzies, ze nie mozna smiecic na mapie? : s
@Cineq
Jak Ty rzucales itemy na dp to nie bylo ograniczonej maksymalnej liczby na 1 sqm wiec sie nie liczy Xd
@topic
Dajcie dowod, ze to on. Moglo to robic tysiac innych osob : ) W sumie to musialby tylko on zostac na ekranie, zeby mozna bylo pewnie stwierdzic, ze to on : p Btw. pisze gdzies, ze nie mozna smiecic na mapie? : s
Czy on ci chłopino imponuje? Może umówcie się na nieformalne spotkanie w kinie, wyznasz mu swoją miłość itp. Albo lepiej, będziecie z Cinqiem i Danielem jego groupies ;DDD
Edit: Założę się, że gdyby Wiceps przez jakis błąd wchodził Wam do domków i czyścił z itemów to miłość szybko by sie skończyła a nastąpiłaby faza płaczu i błagania o odzyskanie itemów hahaha
^Daniel3k*_:*
28-04-2009, 21:11
srater czy tam jak masz...
Jeżeli ci nie pasuje to że rzuca arrowy, to wypierdalaj. Nikt za tobą nie będzie płakał, chyba że pan gruliks bo w końcu się trafił ktoś o niższym poziomie inteligencji. Btw. "rozpierdala serwer" bueheheh... ty mnie człowieku rozpierdalasz... zbyt duży clean nie powoduje crashu serwera ani nie powoduje uszkodzenia jego plików. Poćwicz lepiej a później wróc. K?
Ahaa, jeszcze weź pij więcej mleka to może "musk" ci urośnie. Tak więc żegnam 3 palcem lewej ręki.
Z poważaniem. Daniel3k.
###eeeeeehee
bym zapomniał... dla ciebie Pan Daniel i Pan Cineq.
to by bylo na tyle
czee
srater czy tam jak masz...
Jeżeli ci nie pasuje to że rzuca arrowy, to wypierdalaj. Nikt za tobą nie będzie płakał, chyba że pan gruliks bo w końcu się trafił ktoś o niższym poziomie inteligencji. Btw. "rozpierdala serwer" bueheheh... ty mnie człowieku rozpierdalasz... zbyt duży clean nie powoduje crashu serwera ani nie powoduje uszkodzenia jego plików. Poćwicz lepiej a później wróc. K?
Ahaa, jeszcze weź pij więcej mleka to może "musk" ci urośnie. Tak więc żegnam 3 palcem lewej ręki.
Z poważaniem. Daniel3k.
###eeeeeehee
bym zapomniał... dla ciebie Pan Daniel i Pan Cineq.
to by bylo na tyle
czee
Cóż za przykład elokwencji i ogłady ;D Ja się nie dziwie, ze porównujesz sie z Grulixem ;] Pozdro pionku
Btw. Per Pan do Was dzieciaki? haha miażdżycie umysł hahahaha a może Per nooby albo Per allegro kids? ;p
Wiceps to noob Xd zabilem go to zaczol itemy walic debuglo i zaczol mnie bic xD i tak padl zanim do yelow mnie zjechal :)) Mama mu powinna bana na kompa dac xD
hahahahahah, dowody, Panowie dowody!
A po drugie.
Nie widzę w regulaminie punktu:
x. Zakazane jest zaśmiecanie mapy. :rolleyes:
Błąd z przesuwaniem (na korzyść knightów) został naprawiony dzieki mnie. Po co mam dawać w dziale propozycje jak szansa by Mortiis to przeczytał jest znikoma? Powtórzę to jeszcze raz.
Dowody, Panowie dowody!
ps. Błąd którym można było pisać 1000x na sekunde który powodował debugi też został naprawiony dzięki komu? Dzięki mnie xd
GoliBanned
28-04-2009, 22:06
Paszoł won od Wicepsa! Wiceps jest niewinny! dajcie dowody!
A kto wstawiał filmiki na youtube "ze szybko uklada itemki w domku" - Wiceps
Taka jest prawda :<
http://www.youtube.com/watch?v=Twytz52x4Mw
http://www.youtube.com/watch?v=TBEv9Ge7Xl0&feature=channel_page
wiceps, nie usuwaj tych filmow plax xd
A kto wstawiał filmiki na youtube "ze szybko uklada itemki w domku" - Wiceps
Taka jest prawda :<
http://www.youtube.com/watch?v=Twytz52x4Mw
wiceps, nie usuwaj tych filmow plax xd
Mogłem przyspieszyć prędkość. Nie ma dowodów że to było na Armii xd
A po drugie.
Błąd z przesuwaniem (na korzyść knightów) został naprawiony dzieki mnie. Po co mam dawać w dziale propozycje jak szansa by Mortiis to przeczytał jest znikoma? Powtórzę to jeszcze raz.
Dowody, Panowie dowody!
ps. Błąd którym można było pisać 1000x na sekunde który powodował debugi też został naprawiony dzięki komu? Dzięki mnie xd
Człowieku ty masz coś pojebane z psychiką...jakie dzięki Tobie? Co ty pieprzysz... Przecież tylko ty tworzysz te gówniane boty, zaśmiecasz mapę, debugujesz ludzi itd. Mortiis poprawia błędy które ty tak naprawdę tworzysz, masz jakaś radoche/fetysz z tytułu wynajdywania co głupszego buga? Nanoobiszm nasyfisz a później się dziwisz, że ludzie Cię postrzegają jako nooba ;) I mają racje, tylko przeszkadzasz w grze, nie pomożesz przy skryptach, mapie itp. Jesteś zwykłym chwastem, którego trzeba wyplenić
Pozdro
Btw. Wszystkie filmiki podpisujesz "Armia podkarpacki Ots" po drugie nie zasłaniasz nicku ;) Tak swoją drogą to te Twoje filmiki są żałosne, co za problem nagrać sekwencje Bictrainem? Każdy to zrobi, więc nie jesteś nikim wyjątkowym ;)
Człowieku ty masz coś pojebane z psychiką...jakie dzięki Tobie? Co ty pieprzysz... Przecież tylko ty tworzysz te gówniane boty, zaśmiecasz mapę, debugujesz ludzi itd. Mortiis poprawia błędy które ty tak naprawdę tworzysz, masz jakaś radoche/fetysz z tytułu wynajdywania co głupszego buga? Nanoobiszm nasyfisz a później się dziwisz, że ludzie Cię postrzegają jako nooba ;) I mają racje, tylko przeszkadzasz w grze, nie pomożesz przy skryptach, mapie itp. Jesteś zwykłym chwastem, którego trzeba wyplenić
Pozdro
Już? Myślisz że obchodzi mnie opinia dzieci że jestem noobem? Dla debili zachowuje się jak noob, ale jak ktoś jest normalny (rzadkość na serwerze) to normalnie się zachowuję. Mortiis poprawia błędy i dobrze robi. Jak nie ja to ktoś inny je wykorzysta :D
Btw. Wszystkie filmiki podpisujesz "Armia podkarpacki Ots" po drugie nie zasłaniasz nicku ;) Tak swoją drogą to te Twoje filmiki są żałosne, co za problem nagrać sekwencje Bictrainem? Każdy to zrobi, więc nie jesteś nikim wyjątkowym ;)
Nawet nie miałem tego gówna które się nazywa Bictrainer ;)
A po drugie.
8 - Jakakolwiek działalność na niekorzyść serwera jest karana (powodowanie 'crashy', reklamowanie innych serwerów itp.).
@Topic
Chyba już wszystko wyjaśnione.. Teraz są tylko kłótnie:
Zamykam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.