Zaloguj się

View Full Version : Manchester - Arsenal

XideBanned
29-04-2009, 08:26
Tak jak w tytule, jakim wynikiem wg. was zakonczy sie dzisiejsza konfrontacja Manchesteru z Arsenalem. ja Obstawiam ze bedzie 0-1 dla Arsenalu.

† Undertaker †
29-04-2009, 08:46
1-1. ;]

KamilQ
29-04-2009, 09:01
2:0 dla arsenalu.
ManU do budy!.
....................

Shellerini
29-04-2009, 10:48
Myślę, że Arsenal da sobie rade 0:1

.............

DannRook
29-04-2009, 13:06
Ale z was naabsy: )
Na pewno wygra MU, dlaczego?
Bo jest najlepsze, MU wygra całą LM.
Obstawiam, że bd 2:0

Thus Astud 4.0
29-04-2009, 13:20
Licze na Arsenal chodz jestem fanem Chelsea.Mysle ze bedzie 2:1 dla Arsenalu.
Wszystkie glupie, nie ogarniete dzieci lubia Manchester.Wiecie dlaczego?Bo wygrywa!Tak samo jak bylo z Barcą wszyscy ja lubili bo wygrywala ,a teraz prawie nikt bo ronaldinho odszedl i juz dostaja w dupe, tylko Ci najwieksi fani dalej zostali.SZACUN DLA WAS!!Tak samo jest z manu, wszyscy go lubia bo wygrywa.c ronaldo odejdzie i juz nikt nie bedzie lubil tego klubu.
Taki moje zdanie.

MaNIeK211294
29-04-2009, 13:34
nie lubie MANU ale obstawiam że wygra :s

Tettii
29-04-2009, 13:54
ManU, nie lubię za bardzo Arsenalu. :s

#PacxKngight
100% agree co do ostatnich dwóch linijek, a co do tych pierwszych.. to Juve rox :O

xD Lukki xD
29-04-2009, 14:14
Wszystkie glupie, nie ogarniete dzieci lubia Manchester.Wiecie dlaczego?Bo wygrywa!Tak samo jak bylo z Barcą wszyscy ja lubili bo wygrywala ,a teraz prawie nikt bo ronaldinho odszedl i juz dostaja w dupe, tylko Ci najwieksi fani dalej zostali.SZACUN DLA WAS!!Tak samo jest z manu, wszyscy go lubia bo wygrywa.c ronaldo odejdzie i juz nikt nie bedzie lubil tego klubu.
Taki moje zdanie.

Ja tak samo myślę, zawsze większość lubi klub który wygrywa LM i gdzie są najlepsi piłkarze, ale trzeba pamiętać ŻE NAZWISKA NIE GRAJĄ!!!!
Ja od kilku lat kibicuje dla Chelsea i tak jest cały czas.

Co do tematu to oba kluby za bardzo mnie nie interesują, ale wolę Arsenal, dlatego myślę, że Arsenal wygra 0-1 lub będzie remis 1-1

.Verrier
29-04-2009, 14:18
Taki moje zdanie.

Popieram.

@topic
Wygra ofc. Arsenal 2:0. Teraz jest moda na kibicowanie MU , bo Mu wygrywa ...

Ktoś II
29-04-2009, 14:19
Taki moje zdanie.

Nie pierdol kur*a!
Jestem za ManUtd odtąd, odkąd tylko sięgam pamięcią.
Wygrają, czy też nie, zawsze będę im kibicował.

#Topic
Obstawiam, że Manchester wygra. Nie wiem ile ale wiem, że wygra.

Ero Senin
29-04-2009, 14:20
Sorry koleś ale ja za ManU jestem od zawsze ;p czyli od 7-8 lat? :S
Obstawiam że będzie 2:1 lub 3:1 dla Manchesteru ;p

P.S szkoda że ruud van nisterlooy nie jest już w ManU :< bardzo go lubiłem :S

Bastek10
29-04-2009, 14:32
Ja wole Arsenal od man wiec obstawiam ze Arsenal wygra 1-0 lub 1-2

PacxKnight
29-04-2009, 14:40
Taki moje zdanie.

Dopierdoliłeś, że hej! Chelsea czemu ma tyle kibiców? Gdyby nie kasa byłaby to dalej szara drużyna + herb tak zerżnięty od ManU. Manchester to klub z tradycjami od zawsze, Chelsea nie, więc sry. Za diabełkami jestem od piątego roku życia, więc w sumie to już 10 lat, kibicowanie przeszło na mnie po tacie.
2:0 dla devili : <
;*

Poza tym ciulku mój mały nie samym Cristianem Ronaldo się mecze wygrywa, szacunek należy się m. in dla Giggs'a czy Scholes'a, że poświęcili dla drużyny całą karierę i mimo wieku dalej młodym nie ustępują. :**

Wnorass
29-04-2009, 15:20
Obstawiam 3:1 dla ManUtd, nie dlatego, że wygrywa, ale dlatego, jak kilka osób wyżej kibicuje mu już w chuj długo.

Azian :)
29-04-2009, 15:32
Man Utd 2 - 0 Arsenal

Tyle .

Thus Astud 4.0
29-04-2009, 18:50
Nie pierdol kur*a!
Jestem za ManUtd odtąd, odkąd tylko sięgam pamięcią.
Wygrają, czy też nie, zawsze będę im kibicował.

#Topic
Obstawiam, że Manchester wygra. Nie wiem ile ale wiem, że wygra.

@KtoŚ
Z takimi bajkami to do Cartoon Network.

@PacxKnight
No nie wiem czy Chelsea ma tyle kibicow bo nie zawsze wygrywa, a manu wygrywa prawie caly czas to ich lubia!Od keidy manu ma tradycje?Dla mnie nigdy ich nie miala i nie bedzie miec.Na forum taki madry a koszulke napewno masz ronaldo. :) wiec pzdro

@Wnorass
Zgadzam sie z toba.Kibicuja manu bo juz dlugo wygrywa.To powiedz mi czemu prawie nikt nie lubi West Ham'u?Bo co? Bo nie wygrywa?Na forum widzialem tylko 1 co bardzo go lubi bo podpis az mial poswiecony klubowi.

Tre Cool
29-04-2009, 20:41
ManU 1:0 Arsenal.

Rewanż 0:0

Drah
29-04-2009, 22:39
no i Manu wygrał ^^ Drako pewnie w tym momencie męczy jeńca ;d
ale musicie przyznać, że co Almunia zajebiście bronił to masakra.

Drako o.o
29-04-2009, 22:48
no i Manu wygrał ^^ Drako pewnie w tym momencie męczy jeńca ;d

HAHA

Piekny meecz :*
bardzo mi sie podobal i ciesze sie ze jest 1 bramkowa zaliczka przed spotkaniem w londynie

Ero Senin
29-04-2009, 23:14
Powie ktoś ile było? niestety nie było mnie w domu i nie obejrzałem ;(

Tal
30-04-2009, 07:13
Było 1:0, po bramce O'Shea w 17min.
Do tego Ronaldo w poprzeczkę ; <

@topic
Stawiałem na Manchester xd

Peace...

Bondi
30-04-2009, 09:40
Ja nie widziałem na kogo postawić :D Bo tu i tu jest Polak, na ławce, no ale jest :p Ale chyba będzie lepiej jak Manchaster awansuje.

Ktoś II
30-04-2009, 12:29
Mecz był piękny.
W pierwszej połowie można powiedzieć, że Arsenal nie istniał ;)

Nie ma porównania do meczu Chelsea - Barcelona...
Jak Manchester na wyjeździe strzeli gola, to wygraną mają pewną.

666
30-04-2009, 13:46
Ogladalem 1 polowe bo w drugiej poszedlem w spiocha ;C
Ale C Ronaldo zayebal w poprzeczke ; ooo

Tettii
30-04-2009, 15:15
Almunia zbierał pochwały po tym meczu, Fabiański, wracaj lepiej do Polski. :D

Co do samego meczu, to myśle że O'sheaowi należała się ta bramka, w końcu Tevez strzelał z jego podania- choociaż ja wieem.. to był taki prezent od obronców Aresnalu. Rozgrywka fajna, lecz wiedziałem od początku że ci z ManU nie dadzą wygrać Kanonierom. :S

Crayon
30-04-2009, 16:16
Cholera, Arsenal wyglądał jak Chelsea w meczu z Barceloną. Gdyby nie Almunia to byłoby po meczu. 4:0 minimum.

Ten blondynek na bramce życiówkę grał ; f
Chyba kupił jakiś amulet +30% do szczęścia i 13% silniejszy Fear x_X

PacxKnight
30-04-2009, 16:23
@KtoŚ
Z takimi bajkami to do Cartoon Network.

@PacxKnight
No nie wiem czy Chelsea ma tyle kibicow bo nie zawsze wygrywa, a manu wygrywa prawie caly czas to ich lubia!Od keidy manu ma tradycje?Dla mnie nigdy ich nie miala i nie bedzie miec.Na forum taki madry a koszulke napewno masz ronaldo. :) wiec pzdro

@Wnorass
Zgadzam sie z toba.Kibicuja manu bo juz dlugo wygrywa.To powiedz mi czemu prawie nikt nie lubi West Ham'u?Bo co? Bo nie wygrywa?Na forum widzialem tylko 1 co bardzo go lubi bo podpis az mial poswiecony klubowi.

Cytując wikipedię:
"Klub był jednym z założycieli Football Alliance w 1889 r., a trzy lata później wraz z resztą zespołów dołączył do The Football League. Był wówczas jedną z trzech najsilniejszych drużyn Football Alliance, które dopuszczono do gry w pierwszej lidze (Football League First Division).
Sukcesy 17x Mistrz Anglii
11x Puchar Anglii
3x Puchar Ligi
17x Tarcza Dobroczynności/Wspólnoty
3x Puchar Europy
1x Puchar Zdobywców Pucharów
2x Superpuchar Europy
1x Klubowe Mistrzostwa Świata"

"Chelsea mistrzem Anglii była trzy razy, cztery razy zdobyła Puchar Anglii, cztery razy Puchar Ligi oraz dwa razy Puchar Zdobywców Pucharów."

I kurwo, ManU to klub, więc odmieniaj w rodzaju męskim, a nie żeńskim "miała". Właśnie to są tradycje od zawsze ManU było wielkie, a Chelsea? Gdyby nie Abramovic dalej byłaby szarą druzyną taka prawda. Co do koszulki, to misiu, nie posiadam aktualnie żadnej gdyż z koszulki Beckhama wyrosłem (była stara z czasów gdy Sharp był sponsorem : *), a o kupnie nowej nie ma co mówić, bo nigdzie w mieście nie moge znaleźć Giggsa lub Scholsea, bo to są dla mnie ikony tego klubu. Owszem C.Ronaldo jest dobrym piłkarzem, ale ja do niego nie pałam ogromną sympatią.

Thus Astud 4.0
30-04-2009, 16:32
I kurwo

Nie ładnie tak do taty mowic.Jestes dla mnie -5!Jestes psią pałą i masz takiego garba że sznurówki zawiązujesz na stojąco.Życze ci żebyś wkońcu zdał do tej 4 klasy.Jak byłes mały to cie w betoniarce kołysali na lewych obrotach.Stary gdzie taka żyzna gleba jest, że takie dorodne buraki rosną?Napisz mi na priv plaxXx!

@top
17minuta gol.Do konca meczu wynik bez zmian. -.- wygrana manu

PacxKnight
30-04-2009, 17:32
Już wiem skąd to 4.0 u Ciebie w nicku, chodzisz do czwartej klasy! : D Najpierw miszczu pochwal się swoim świadectwem, pogadamy.

ruskibuc
30-04-2009, 17:55
Wedlug mnie Kanonierzy mieliby duzo lepsze sznase gdyby obrona lepiej dzialala, a ona prawie nie istaniala tak jak w meczu Barca-Bayern. Arsenal wyprowadzal w 1 polowie malo atakow poniewaz caly czas musieli sie cofac do obrony poniewaz ta jak juz mowilem nie dawala sobie rady. Mysle ze w Londynie podczas rewanzu u Siebie Arsenal pokona ManU i przejdzie do finalu.

P.S. Almunia zagral swietny mecz, a Arasenal nie jest juz tak doskonalym klubem jak kiedys teraz u nich sa same mlodziaki wiec wszystko przed nimi!

Glory, Glory ARSENAL!!!!

Ktoś II
30-04-2009, 21:38
Nie ładnie tak do taty mowic.Jestes dla mnie -5!Jestes psią pałą i masz takiego garba że sznurówki zawiązujesz na stojąco.Życze ci żebyś wkońcu zdał do tej 4 klasy.Jak byłes mały to cie w betoniarce kołysali na lewych obrotach.Stary gdzie taka żyzna gleba jest, że takie dorodne buraki rosną?Napisz mi na priv plaxXx!

@top
17minuta gol.Do konca meczu wynik bez zmian. -.- wygrana manu

Oto przykład pospolitego niewychowanego dziecka.

Popieram w 100% PacxKnight'a. Gdyby nie ten milioner to Chelsea nic by nie osiągnęła. Manchester jest jednym z klubów mających mnóstwo osiągnięć oraz niesamowitych wspomnień.
Nie wiem czy ktoś pamięta, że Man Utd podnieśli się po ogromnej tragedii... W katastrofie lotniczej zginęły gwiazdy tego klubu oraz trener Whelley(czy jakoś tak). Ponownie zaczęli wygrywać, nie stracili nadziei.

I teraz jako pierwszy klub w historii piłki nożnej, dwa razy pod rząd wygrają Ligę Mistrzów!

'Glory, glory(...)'.