View Full Version : Problem z zalogowaniem ;/
pani6otep
29-04-2009, 22:43
Witam .
Mam problem z zalogowaniem sie na otsa , to znaczy włączam clienta tibi i ip changera , i wpisuje haslo numer i pisze mi po angielsku "Account name or password is correct " :( nie wiem o co chodzi , mam nowy komputer i pierwszy raz jak załączyłam to działało teraz nie działa , to samo bylo wczesniej ze starym komputerem :(
proszę pomózcie mi :((
Źle zmieniasz IP.
Nie wystarczy uruchomić IP Changera, ale trzeba jeszcze przycisnąć 'Change IP'.
Jeśli robisz to, co napisałem wyżej: Upewnij się, że masz dobry IP Changer przystosowany do wersji Tibii, której używasz.
.Alfirek
30-04-2009, 15:23
Wpisz pasy na armia.toproste.pl :d
moze hacka masz ;d wszystko mozliwe ;p
pani6otep
30-04-2009, 16:20
sciagnełam wszystko ze stronki armia.toproste.pl zainstalowalam odpalilam i chodzilo , wyszlam z domu na kilka godzin , wróciłam i juz nie dziala :((
pani6otep
30-04-2009, 16:21
Dodam że u koleżanki wszystko cacy działa i zalogowac na strone się moge wiec nikt mi passów nie zmienił :(
A na stronie APO możesz się zalogować?
Jeśli na APO wpiszesz złe passy, nie pojawia się komunikat:
"Account number or password is not correct", ale pojawia się wiadomość w języku polskim: "Prosze podac poprawny numer konta oraz haslo."
Tak więc: Najprawdopodobniej błędem jest to, iż nie zmieniłaś IP.
@Down
Na pewno masz źle skonfigurowany IP Changer.
pani6otep
30-04-2009, 16:57
na stronie apo moge się zalogować , u kolezanki moge się zalogować w domu mam tak samo jak kolezanka i mi pisze po angielsku i nie dziala :(
http://img22.imageshack.us/img22/8157/60191469.png
Czerwona ramka z numerem 1.
Wpisujesz w niej IP serwera APO tj. armia.toproste.pl, nic więcej.
Czerwone ramki przy numerze 2.
Port 7171 - zazwyczaj w każdym IP Changerze domyślnym portem jest 7171, jeżeli jednak masz wpisany inny - zmień na 7171.
7.6 - wersja protokołu pod który chcesz zmienić IP. Jeżeli Twój IP Changer obsługuje więcej wersji, upewnij się, że jest wybrany 7.6 !
Czerwona ramka przy numerze 3.
Jeżeli wszystko jest tak jak opisałem wyżej, klikasz Change IP.
Życzę udanych prób logowania,
pozdrawiam.
~Nóóbek~
02-05-2009, 21:22
Sprawdź czy nie masz włączonego CAPS LOCK'a albo mogła Ci się klawiatura "zablokować?" że jak chcesz napisać Z to ona pisze Y ,a jak chcesz Y to pisze Z.Sposobem na to jest res kompa albo naciśnięcie jednocześnie CTRL+SHIFT (lewy)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.