PDA

View Full Version : Arena Pvp

Dylus Knight
02-05-2009, 00:00
Witam. Czas już chyba nadszedł aby wspomnieć o arenie pvp na rooku.
Był już temat dotyczący pvp między graczami, na co także rookslayerzy się nie godzili.
Jednak wspominało tam kilka osób o arenie pvp. Więc czas abym ja o tym napisał i zrobił ankietę.

Gildie na roku nie mogą mieć ze sobą wojen. Co to za szukanie kogoś (na dodatek bez exiva) aby go blokać? Bez sensu.
Dlatego najwyższy czas aby Arena Pvp powstała. I tam wszelakie konflikty były rozpatrzywane.

Już wiem że większość będzie na tak, ale administracje chce jasnego wyniku ankiety, aby zacząć działania (mam nadzieję).
A więc to już tylko administracji sporządzi czy będzie to arena pvp 1:1 czy grupowa.

Administracjo proszę o odpowiedź w tym temacie, oraz o odpowiedź do dawnej już przesądzonej ankiety ... Npc Crystal (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=48643)
I tam także oddać swój głos. Dziękuję i pozdrawiam.

Guest
02-05-2009, 07:52
Witam. Czas już chyba nadszedł aby wspomnieć o arenie pvp na rooku.
Nie, nie nadszedł.

Był już temat dotyczący pvp między graczami, na co także rookslayerzy się nie godzili.
Dziwi Cie to?

Jednak wspominało tam kilka osób o arenie pvp. Więc czas abym ja o tym napisał i zrobił ankietę.
Jesteś jakimś guru rookstayerów?

Gildie na roku nie mogą mieć ze sobą wojen. Co to za szukanie kogoś (na dodatek bez exiva) aby go blokać? Bez sensu.
Bo to jest - ku*** - ROOKGAARD !

Dlatego najwyższy czas aby Arena Pvp powstała. I tam wszelakie konflikty były rozpatrzywane.
To tylko arena.. Wejdziesz na nią i kto pierwszy zwastuje swoje lfki - odpada.

Już wiem że większość będzie na tak, ale administracje chce jasnego wyniku ankiety, aby zacząć działania (mam nadzieję).
A więc to już tylko administracji sporządzi czy będzie to arena pvp 1:1 czy grupowa.
A Ja nie chcę żadnego wyniku.

Administracjo proszę o odpowiedź w tym temacie, oraz o odpowiedź do dawnej już przesądzonej ankiety ... Npc Crystal (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=48643)
I tam także oddać swój głos. Dziękuję i pozdrawiam.
Załóżmy, że Ja będę Twoją administracją :).

Tak debilnego pomysłu już dawno nie czytałem. Zastanawiałeś się kiedyś jak wyglądałoby pvp na rooku? Ten kto ma większe hity [zadawane obrażenia rosną z lvlem] i ten który udźwignie więcej lfek [chyba nie muszę tłumaczyć, że udźwig także rośnie z lvlem?], po prostu wygra.. A zwłaszcza na zamkniętym terenie jakim jest arena - podejrzewam, że chodzi Ci o taką jak w city. Organizowanie walk rookstayerów na rozległym terenie nie ma najmniejszego sensu.. W ogóle jeżeli chcesz się tłuc - wyjazd na maina.

Temat zamykam,
pozdrawiam.