Zaloguj się

View Full Version : Najwi?kszy koszmar z dzieci?stwa.

Daaron
02-05-2009, 12:57
O ile się nie myle był już taki temat, ale cóż był fajny to będzie jeszcze raz a nie moge go znaleźć :D.

Mój największy koszmar to Buka z Muminków:
http://bellerofontka.blox.pl/resource/buka.jpg

Zakładam akcje!!! ANTY BUKA!!!
http://gadkiszmatki.blox.pl/resource/antybukahw4.jpg

Kolega w klasie złamał wszystkich:

Jak oglądaliście Scooby Doo to sie nie baliście ale Buki z Muminków każdy się bał?
Wszyscy zamarli ;p.

#RTL 7 Boskie czasy:
Dragon Ball, Czy Boisz się ciemnośći, Kameleon, Trzecia planeta od słońca, Dziewczyna z komputera, Święty (James Bond).

No i w 2001 roku niestety zdjęli program, na którym sięwychowałem :(. Teraz mamy TVN Siedem...

Fifuś
02-05-2009, 16:05
Hm...
Na pewno Film i Gra Resident Evil. : ( Pamiętam bałem się wyjść na dwór bo się bałem, że mnie zombiaki zjedzą :(

Arcano
02-05-2009, 16:15
Pamiętam że zawsze mi sie sniły takie wielkie czarne psy i one mnie gryzły -,-

#down

to nie ładnie sie naśmiewać -,-

Buniek
02-05-2009, 16:19
Pamiętam że zawsze mi sie sniły takie wielkie czarne psy i one mnie gryzły -,-
AAAAAAAAAAHAHAHHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHHA UMARLEM!!!!!!!!;O

A mi snily sie czarne wielkie psy i mnie gryzly bUHASUAHSUAHsuASHuASHUHSuAHS omg

zawsze z ranca gapie sie w okno i nie pamietam snow ;d

CremacerekBanned
02-05-2009, 16:24
Ja sie balem jak moja starsza siostra grala w tomb raidera 1 (jakies 7 lat temu xd) i tam byly takie dziki i jak ona szla do tych dzikow to zawsze uciekalem do lazienki suHGSUhUSAhuAshwAUShuAHSUaUSuAHUShuSUhaUHS

Kamor ^Inter^
02-05-2009, 16:38
Hmm...
Zawsze śniło mi sie,ze spadam z wysoka :<

Do teraz tak czasem mam xD

To moj koszmar i zostałeś odpicowany :D

Drako o.o
02-05-2009, 16:48
Hm...
Na pewno Film i Gra Resident Evil. : ( Pamiętam bałem się wyjść na dwór bo się bałem, że mnie zombiaki zjedzą :(

Mialem to samo
moj kuzyn gral w to pare ladnych lat temu, na play station ja sie balem zasnac kilka dni po tym co widzialem......

xd porazka

master kallhi
02-05-2009, 19:42
Jeśli chodzi o grę to bałem się Shadowman.

a o Postać to chyba...

Karmazynowy Clown z czy boisz się ciemności :D

http://img204.imageshack.us/img204/3433/clownc.jpg

Sieje postrach nie xd?

Edzio Wariat
02-05-2009, 19:48
a ja jak mialem 5 lat to ogladalem all horory nie moglem spac przez 3-4 dni ale ogladalem nadal bo mnie to rajcowalo jakos :d

Felek pall
02-05-2009, 19:53
#Daaron
O Boshe ja tez się bałem Buki xD
Jak to obejrzałem to kilka dni Muminków nie oglądałem :P

Hipcio Bercix
02-05-2009, 20:20
@autor
Ja zalozylem temat: wasze sny :D

Mi sie snilo ze w dragon ballu mnie bija xD

Enter <-
02-05-2009, 20:25
hueuhe ja też coś sobie przypominam z dawnych lat, że na wieczorynkę obejrzałem muminki i buka mi się śniła po nocach xD

Kreweta
02-05-2009, 20:59
Ja jak miałem 9 lat obejrzałem świt żywych trupów ale te nowe to potem przez 3 dni nie mogłem spać ciągle taka gruba baba z tego filmu mi się śniła...

KaczorPowraca
02-05-2009, 21:01
Silent Hill i Resident evil :p
Mój starszy brat zawsze w to grał na konsoli "playstation"
a ja głupi patrzałem się i później bałem się wyjść na dwór, do kibla etc. xd

.Bart.
02-05-2009, 21:10
a o Postać to chyba...

Karmazynowy Clown z czy boisz się ciemności :D

Sieje postrach nie xd?
Ja też zawsze się go bałem Xd i nie tylko jego, na początku każdego odcinka wiedziałem, że będzie coś strasznego, a i tak oglądałem :P

szkoda, że już nie leci w tv, leciało bodajże na RTL 7.

nie mogę sobie przypomnieć czego najbardziej się bałem w dzieciństwie, ale między innymi laleczki chucky:
http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_graf/108411107477503363.jpg

Hjubert
03-05-2009, 14:13
Jak bylem maly, to obejrzalem horror bodajze 'Martwica mózgu' i tam taka babke ugryzl jakis zmutowany szczur i potem jak jadla zupe, to jej ucho odpadlo i je zjadla. Balem sie isc do piwnicy, czy gdzies, bo myslalem, ze mnie ugryzie:D

Albo drugi przypadek, to jak bylem maly, to jak lezalem na lozku, to balem sie zajrzec pod nie, albo w ogole sie wychylic, bo sie balem, ze mnie wąż ugryzie xD

I tak jak up napisal, tez sie balem laleczki czaki :D

Zalowo :D

Fifuś
03-05-2009, 14:25
Taaa pamiętam laleczke Czaki : o

Czy boisz się ciemności było rox! :d najbardziej w pamięć wszedł mi odcinek z tym basenem, który stał na dawnym cmentarzu xD i taki potworek dziewczynę utopił potem chciał gościa i w ogóle zajebiste to było :d

Ero Senin
03-05-2009, 15:00
Śni mi się czasem że idę sobie lub leże na łóżku i w pewnej chwili spadam no a potem się budzę :S

Jak byłem mały to w wakacje do 22 na dworze siedzieliśmy a potem bałem się wracać do domu bo za moim domem jest ciemna ,zalesiona działka i zawsze myślałem że po nocy chodzą tam bandyci XD
Edit#
Bałem się jeszcze że napadnie mnie wilkołak :S

TheBill
03-05-2009, 19:46
U Nas rozpowiadali bajki o Kopyciarzu, jednym słowem długa historia każde dziecko na placu się go bało.

xD Lukki xD
13-05-2009, 19:17
Ja jak miałem 9 lat obejrzałem świt żywych trupów ale te nowe to potem przez 3 dni nie mogłem spać ciągle taka gruba baba z tego filmu mi się śniła...

Nie mogłeś spać, a Ci się śniło? powah

Ja się bałem Gruliksa

Arcik
13-05-2009, 20:23
Pamietam jak weszło do kin pierwsza część Oszukać Przeznaczenie ... siostra od kogoś załatwiła film... i oglądałem go z nią... pożniej przez tydzień miałem wrażenie że coś zaraz we mnie jebnie... xD i umre... :p no ale co... miałem 7 lat więc troche się bałem...

Teraz czekam na oszukać przeznaczenie 4 którego premiera będzie 21 sierpnia :D

No i śni mi się nieraz że spadam... ale budzę się po jakimś czasie... :]

Quik
13-05-2009, 21:58
Mi się śniło jak byłem mniejszy,że mi psy pępek jedzą xd teraz to jak mam koszmar to zawsze se mówię to tylko sen czas się pobać, moim najwięszym koszmarem z pierwszych dni była ciemność....

Rase Klata Byka
14-05-2009, 14:56
The Ring.............................................. ............................................
Bałem sie telewizje wlaczyc
;C

Arczii
14-05-2009, 20:54
Boję się gdy mama wraca do domu................................

Master Sio
14-05-2009, 21:16
Mi sie snilo ze apo padło i ze mortiix jest zydem...

A tak serio to gremliny xD oglądnelem i pozniej spac nie moglem i raz mi sie taki przyśnił ...

Mpa <3
16-05-2009, 23:21
Ja jak bylem maly Xd. To tez balem sie buki. Co noc prawie mi sie snilo ze wychodze w nocy na balkon? nie wiem czemu, i nagle pojawia sie buka i ona zawsze tak lapy do gory i tak darala ryja buuuuuuuuu itp. to bylo najgorsze :'((

http://www.youtube.com/watch?v=0VnMqYMOa70
Macie i wtedy juz bylem zesrany.

Mordotymoja
29-05-2009, 14:52
AAAAAAAAAAHAHAHHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHHA UMARLEM!!!!!!!!;O

A mi snily sie czarne wielkie psy i mnie gryzly bUHASUAHSUAHsuASHuASHUHSuAHS omg

zawsze z ranca gapie sie w okno i nie pamietam snow ;d

Po twojej wypowiedzi wnioskuje ze masz maks 8 lat i chcesz się popisac ;o.

"A mi snily sie czarne wielkie psy i mnie gryzly"
Nie rozumiem co w tym jest takiego smiesznego jak bys mial.

Pamietam jak kolega przyniosl 2 filmy jakis o demonach i zly zakret (tak sie chyba nazywa a potem snily mi sie te demony.

:P

Azonka
07-06-2009, 21:37
Kiedys polazlem do qmpla i ogladalismy z jego bratem Pile I. Wszystko spoko i nagle pokazuja maske Jigsawa (jak ktos ogladalal to wie ktora). Mialem 2 sny z nim ;<

xxXTibiomanxxX
07-06-2009, 21:45
Pamiętam jak byłem mały miałem jeden sen i to ciągle taki sam przez miesiąc!
Że byłem w laboratorium jakimś i tam byłem z bliskimi osobami i tam były dinozaury ale takie straszne ;o
I często zabijały moich bliskich :<<<
Albo mam je nadal czasem ze spadam w nicosc , to chyba kazdy ma od czasu do czasu.