PDA

View Full Version : Ots

~Nóóbek~
02-05-2009, 21:37
Witam.Wpadłem na pomysł aby stworzyć nowy dział w którym pisali byśmy poradniki jak stworzyć własnego OTS'a pomagali byśmy innym w konfiguracji ots'ów i inne.Ogólnie pomoc przy OTS.

Co o tym myślicie ??

Proszę uzasadnić wybór ;)

@Nixon
Zgadzam się z Tobą ale jest 1 poradnik i jest w nim tylko 3 części dodane o ots'ach bo są tam posty typu "ja nie wiem co dalej HELP ;(" a w tym dziale byłby podział na Poradniki i Pomoc np.

@Mc Maciek
Wystawienie linka do prywatnego serwera było by karane od tego mamy naszych aktywnych moderatorów a pomogli byśmy na pewno wielu osobą

@marcelllo
Rozumiem.Dużo ludzi siedzi tutaj na forum i na pewno dużo by z tego korzystało.Ale to Twoja wypowiedz każdy może powiedzieć to co myśli i ja to szanuje ;))

@Arhadus
Jest dział Poradniki i jest dopisek "Wszystkie pomocne wątki." czyli nie tylko APO i APO ;]

Nixon
02-05-2009, 21:41
Mi się pomysł nie podoba.
Jest dział 'Poradniki', po co robić osobny dział do poradników o tematyce tworzenia OTSów, skoro takich tutoriali nie będzie wiele?

Taki poradnik możesz dać do działu 'Poradniki'.

Mc Maciek
02-05-2009, 21:49
Nie. Dlaczego? Po pierwsze, jak już powiedział Nixon - od tego jest dział Poradniki. Po drugie, zaraz pojawiłaby się tam masa tematów z prośbą o pomoc, w których "przypadkiem" znajdowałyby się linki do OTS'ów, a co za tym idzie - działalność na niekorzyść serwera APO :P

Cicia <3
02-05-2009, 22:14
Zgadzam się z Nixonem oraz McMackiem.

Jeżeli powstałby dział OTS.. to dział "propozycje" zostałby zasypany propozycjami .. "jest counter strike dlaczego nie ma GTA" itp.
Lepiej jak jest jeden dział w którym jest syf i różnorodność niż ma być na stronie głównej peełno kategorii itp..

Pozdro.

SongokuSSJ
02-05-2009, 22:16
ja osobiście jestem na tak ponieważ sam chciałem sobie dla próby zrobić otsa ale jakoś mi to nie wyszło
na pewno profesjonalne poradniki by mi w tym pomogły :P

pozdro

Marcelllo
03-05-2009, 11:47
Jestem na nie - dlaczego? Odpowiedź jest prosta... Na co to komu tutaj? Jak chcesz pomoc w tworzeniu własnego OTS to idź na inne 4um :) to 4um jest dla Armii - nie dla wszystkich nóób OTS... Jakby każdy chciał zrobić swojego OTS na próbę to byłoby 1500 100 900 tematów aby pomóc im w jakimś skrypcie lub coś... Byłby po prostu jeden wielki śmietnik...

PS. Dla niektórych zrobienie własnego OTS graniczy z cudem - a to jest 4um mówiące samo o sobie : forum.toproste.pl :)

Arhadus
03-05-2009, 11:50
nie, ponieważ jest to forum serwera armia podkarpacki ots, a nie forum o tematyce open tibia serwer.