PDA

View Full Version : Enemy Territory

Bosski
02-05-2009, 22:02
Mam problem otóż jak gram na jednym serwerze i zdobędę np. 500 exp'a to jak zmienię serwer na inny mam 0 exp'a. Dlaczego?

Crayon
02-05-2009, 23:29
Bo tego expa zdobyłeś na serverze X a wchodząc na server Y musisz zdobyć na nowo. Gdybyś wszedł znowu na server X miałbyś prawdopodobnie te 500 expa.

Fifuś
03-05-2009, 07:26
Tia. W ET zdobywasz expa tylko na pojedynczym serwerze. Dam Ci przykład z Tibii. Np. Idziesz na Świat Nova wbijasz 30 lvl i idziesz na świat Lucera i masz 1 lvl. Podobnie jest w ET zdobywasz expa tylko na jednym serwerze. Wrócisz na niego, ponownie masz te 500 expa : )

Bosski
03-05-2009, 08:29
Dzięki chłopaki :>

twoja wiadomosc...

Cicia <3
03-05-2009, 08:40
Taaa i pamiętaj że jak grasz to musi się zakończyć runda (nie możesz wyjść w środku mapy) poniewaz exp Ci się nie zaliczy :)

@top.

Tak jak mówili przedmówcy.
Fifuś dobry przykład ;)

Max'iu
10-05-2009, 18:04
Taaa i pamiętaj że jak grasz to musi się zakończyć runda (nie możesz wyjść w środku mapy) poniewaz exp Ci się nie zaliczy :)

@top.

Tak jak mówili przedmówcy.
Fifuś dobry przykład ;)

chyba cię coś głowa boli..

Edzio Wariat
10-05-2009, 18:57
poppieram chyba go glowa boli ale cuz :.>

Holsik
10-05-2009, 20:26
eee, co wy pieprzycie.
grałem w tą gra ponad 4 lata.
to jest tak, że są serwery typu "xp save" (najczesciej nooby tam graja ;p)
tam zapisuje Ci się zdobyte xp przez dany okres czasu (tydzien, miesiac, rok, ever)
są również serwery typu stopwatch ( najczesciej grywane ) - chodzi tu o to, aby wykonac misje w odpowiednim czasie (szybciej niz przeciwnik ) , xp ktore zdobedziesz nie przechodzi Ci po zakonczonej mapie tylko zaczynasz od nowa ( no chyba, że jest to kampania, to wtedy xp zapisuje się przez tyle czasu ile jest map w kamp. )
no to chyba będzie na tyle, jeśli masz jeszcze jakieś pytania, wal śmiało.

Pozdrawiam