View Full Version : Fina? LM !!!11!
XideBanned
05-05-2009, 13:50
Jak wiadomo ( jeśli ktoś sie interesuje ten wie ) dużymi krokami zbliża sie finał Ligi Mistrzów. Jakie drużyny spotkają się w finale Ligi Mistrzów? Osobiście uważam że to będzie Chelsea - Manchester utd. I jeśli sądzicie że w finale zagra Manchester, to czy uda mu sie obronić tytuł? Wg. mnie nie! wygra chelsea.
Ja kibicuje Chelsea więc stawiam na ten klub ;p Arsenal ma spore szanse na ManU w półfinale..
półfinał
Chelsea 2:0 Barcelona
Arsenal 3:1 ManU
finał
Chelsea 2:1 Arsenal
To moje typy hehe :D
Nie obroni, stawiam na Chelsea :<
SyncMaster
05-05-2009, 15:17
Nie obroni też tak myślę. Od początku kibicowałem Chelsea. To oni mają wygrać LM...
PacxKnight
05-05-2009, 16:07
Finał = ManU vs. Barca, będzie epicko, a czemu? To są dwie drużyny, które grają, a nie odpierdalają włoski futbol czyt. bronić się i kontra. Grają, pięknie, ofensywnie i : *
Finał Chelsea vs. Arsenal to by była tragedia, bo to ma być mecz, a nie "mecz".
Liczę na to, że ManU obroni, aczkolwiek Barca jest w świetnej formie.
Maatini Na stówe
05-05-2009, 16:15
Barcelona wygra z Chelsea i cała ligę mistrzów.
Pazdzioszek
05-05-2009, 16:23
Szczeze co do tego ze połfinal przejdzie MAN UTD nie ma innej opcjii..
W 2 Półfinale niestety Barca Wygra z Chelsea ..Przez Co w finale MAN UTD ..,Bedzie musiala wygrac z Barca.. Bedzie Trudno Ale dadza rade..
Szczeze wolał bym rewanż z Chelsea z Finału sprzed roku..no cuz nie wszystko niestety bedzie po mojej mysli :D
@down
Musze cie rozczarowac to jednak sie stanie ;D
Chodziaz.. Wszystko bedzie zależeć od szczęścia :l
Mikiel Miszcz
05-05-2009, 16:58
Finał będzie Mu-Barcelona ; )
Ale barca zniszczy ich, oglądając gre Barcy w tym sezonie jestem pod wielkim wrażeniem, grają przemyślaną piłkę i rozważną. Mając w składzie takich wirtuozów piłki jak Messi i Iniesta barcelona nie może przegrać ;D
Tre Cool
05-05-2009, 17:01
Finał będzie Mu-Barcelona ; )
Ale barca zniszczy ich, oglądając gre Barcy w tym sezonie jestem pod wielkim wrażeniem, grają przemyślaną piłkę i rozważną. Mając w składzie takich wirtuozów piłki jak Messi i Iniesta barcelona nie może przegrać ;D
Zesrają się ze strachu, strach zniszczy każdego.
ManU 4 ever ;d
Mikiel Miszcz
05-05-2009, 17:06
Zesrają się ze strachu, strach zniszczy każdego.
to są zawodowcy nie jakieś cioty jak w polskiej lidze : (
Bastek10
05-05-2009, 17:13
Jak Mu może obronić tytuł jak dziś odpadnie z LM?:rolleyes:
A finał i tak wygra Barcelona:cool:
:cool:Święte słowa:cool:
wygra barca i jebac was chuje jebane...................................
jaki tam manchester polowa z was zapewne nawet nie wie co sie dzieje w poszczegolnych ligach... barca gra najofensywnejszy football...i to ona wygra na jej gre sie patrzy najlepiej (te podania 2-3m od pola karnego mniam) nie ma chuja barca wygra z chelsea a pozniej rozjebie manchester i bedzie potrojna korona .I. a drako chuju wygra arsenal
Pazdzioszek
05-05-2009, 17:16
Jak Mu może obronić tytuł jak dziś odpadnie z LM?:rolleyes:
A finał i tak wygra Barcelona:cool:
Roltf,bez jaj .. ten połfinał skonczył by sie tydzien temu gdyby nie Almunia.. ten mecz to tylko przedluzenie ich szans..nic wiecej.. (szans z ktorych i tak nie skorzystają.)
@down
Jak Nie obronia i wygra Barca To tez bedzie o to walka.. tego sie nie da uniknac.. a ktos musi byc pierwszy :D
Barca dojdzie do finału i zniszczy MU.. nie przepadam za żadną z tych drużyn, lecz taka jest prawda!! Aaa i nie chce żeby pierwszy raz w historii ktoś obronił puchar Europy. Dlaczego? Bo w następnym sezonie będzie o to walka xd
manu przejdzie do finalu i wygra 1;0 albo 3;2 w karnych xD
edit for ***** sempacz
xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD xDxDxDxDxDxDxDxDxDxD
XideBanned
05-05-2009, 18:47
Co do dzisiejszego meczu, myśle że bedzie bezbramkowy remis, co za tym idzie przejdzie Man U. Jutro CHelsea wygra z Barcelona. Po takiej grze jaka zaprezentowała barrca u siebie, trudno spodziewać się zwycięstwa.
@Up
a widziałeś mecz Barcelony z Realem? Ogólnie co ty pierdolisz, że barca źle grała jeżeli chelsea grało 11 obrońcami to weź i wygraj ;) Jutro za to będzie pogrom
Drako o.o
05-05-2009, 18:56
najwieksze szanse ma manu bo wystarczy ze strzeli jedna bramke i arsenal bedzie mial do odrobienia 3 ( Ci co sie znaja wiedza dlaczego)
wiec wystarczy remis 1;1 badz nawet 2;1 dla arsenalu
XideBanned
05-05-2009, 18:56
Widzialem mecz z Realem. Ale biore pod uwage mecz z chelsea. W 'el classico' real nie istnial praktycznie, ale ekipa z Londynu gra inny football, chociaz grali 11 obroncami.
Mikiel Miszcz
05-05-2009, 19:45
Widzialem mecz z Realem. Ale biore pod uwage mecz z chelsea. W 'el classico' real nie istnial praktycznie, ale ekipa z Londynu gra inny football, chociaz grali 11 obroncami.
Wiesz czemu nie istniał? Bo Barcelona nie pozwalała grać Realowi, tak samo będzie z Chelsea zostanie zniszczone jak nie w 90min to w dogrywce albo w karnych.
jaki tam manchester polowa z was zapewne nawet nie wie co sie dzieje w poszczegolnych ligach... barca gra najofensywnejszy football...i to ona wygra na jej gre sie patrzy najlepiej (te podania 2-3m od pola karnego mniam) nie ma chuja barca wygra z chelsea a pozniej rozjebie manchester i bedzie potrojna korona .I. a drako chuju wygra arsenal
najwieksze szanse ma manu bo wystarczy ze strzeli jedna bramke i arsenal bedzie mial do odrobienia 3 ( Ci co sie znaja wiedza dlaczego)
Bo gole na wyjeździe liczą się podwójnie xD
#Topic
Glory, glory Man United!
Gorąco wierzę, że Man U obroni tytułu!
Mają zajebisty skład z taką bombą powinni rozpieprzyć każdego!!!!!!
Pazdzioszek
05-05-2009, 20:43
Szanowny pan Bermen Zaszczycił nas swoja refleksją na temat meczy LM ; o
Jaaa tez nie wiem co sie dzieje w poszczególnych ligach ;( Zbijesz mnie za to?
Finał bedzie na poziomie..
1 klub Hiszpański Vs 1 klub Angielski
Zapewne moim zdaniem roztrzygnie sie w RK i "Jebac Was jebane chuje" bo moim zdaniem Wygra ManUtd ;)
@Ktośiu
Nie przezywaj tak :D
I co kur*a 2:0 !!!!!!!!!
KUr*a, KUr*a, KUr*a, KUr*a, KUr*a, KUr*a, KUr*a, KUr*a, KUr*a, KUr*a, KUr*a, KUr*a, KUr*a, KUr*a, KUr*a, KUr*a
Pazdzioszek
05-05-2009, 21:00
Aha.. Ktora to minuta? Nawet 10 nie ma? 2-0? Wyjazd? Pozdro?
W 11 minucie drugi gol hahahaha
MAN U RZĄDZI!!!!!!!!!!
Pazdzioszek
05-05-2009, 21:34
No więc koniec pierwszej połowy.. 2-0 Na wyjezdzie..
Ma Ktoś jeszcze jakieś obiekcje co szans Arsenalu w tym dwumeczu?
@down
Swieta racja nie popisali sie ;)
No więc koniec pierwszej połowy.. 2-0 Na wyjezdzie..
Ma Ktoś jeszcze jakieś obiekcje co szans Arsenalu w tym dwumeczu?
Ja mam - Dali dupy ;)
Sir Kozakk (Rooker)
06-05-2009, 18:21
Moim ulubionym klubem jest Chelsea, więc jakbym mógł na nią nie stawiać :P.
W tamtym roku Chelsea mogłaby wygrać tylko Terry poślizgnął się przy karnym.
Stawiam na ManUtd i Chelsea w finale noi oczywiście zwyciestwo United :D
Mikiel Miszcz
06-05-2009, 18:56
1 klub Hiszpański Vs 1 klub Angielski
No wiadomo że 1 klub bo nie mogą być 2 : ( więc nie wiem czemu napisałeś 1 klub hiszpański : (
^topic
Barcelona wygra całą LM, jestem tego pewien.
No wiadomo że 1 klub bo nie mogą być 2 : ( więc nie wiem czemu napisałeś 1 klub hiszpański : (
^topic
To jest chyba, a raczej na pewno nie możliwe :P
Żeby Barcelona wygrała Ligę Mistrzów musiałaby wygrać dziś z Chelsea ;)
Tre Cool
06-05-2009, 19:36
^topic
Może i Barca gra ofensywny futbol... Arsenal też chciał zagrać ofensywnie i dostał 2 bramki w 10 min. Poza tym liga angielska jest dużo twardsza od hiszpańskiej. Barca przyzwyczajona do tego, że rywal odstawi nogę może srogo oberwać...
Mikiel Miszcz
06-05-2009, 20:18
Może i Barca gra ofensywny futbol... Arsenal też chciał zagrać ofensywnie i dostał 2 bramki w 10 min. Poza tym liga angielska jest dużo twardsza od hiszpańskiej. Barca przyzwyczajona do tego, że rywal odstawi nogę może srogo oberwać...
W lidze angielskiej sędziowie też inaczej sędziują, pozwalają na trochę agresywniejszą gre, a w LM tak nie ma : ) Dziś zobaczymy kto wygra, a finał to już w przyszłości xd
XideBanned
06-05-2009, 21:34
Do połowy chelsea prowadzi po pieknym golu Essiena. Jak wrażenia ? :D
Pazdzioszek
07-05-2009, 15:47
^topic
Chodziło mi o miejsce w lidze o.O
Mecz Chelsea-Barcelona żenujący .. awans ani w 1% nie nalezał sie Barcelonie.
Mimo 60~%? posiadania piłki przez caly miecz do 93 minuty nie mieli ani jednego celnego strzału na bramke.
Sedzia cos ala "Webb" nie wie co sie koło niego dzieje
Karne powinny byc ?3-4
Nie odgwizdał ani jednego co mowi samo za siebie.
Wcale sie Drogbie nie dziwie ze zwymyslał sędziego.Aczkolwiek ja na jego miejscu bym sie nie ceregielił dałbym mu w twarz.
Awans nalezał sie The Blue's ,ManUtd i tak to wygra.Barcelona przycmiona przez Cheslea ,nie da rady bez takich graczy jak Henry itp
Jednym słowem wczorajszy mecz to żenada ,Pozdro.
Żal.. Zwycięstwo należało się Chelsea... Po pięknej bramce Essiena , Chelsea nie miało żadnego zagrożenia z strony Barcelony(według mnie). O ile pamiętam to 2-3 karne powinny być dla The Blue's , ale ten sędzia oczywiście ich nie przyznał. Niby jakiś zawodowiec , a tu? Wielka szmata. Barcelona miała wielkiego farta , strzelając przez Inieste gola , akurat w 92-93 minucie gola.
Patrząc na różnych forach , zobaczyłem że bardzie będzie Manchesterowi pasować Chelsea(niby słabsza , HaH) niż Barcelona. Oczywiście się z tym nie zgadzam. Ten mecz był żenujący , normalnie jakby sędzia na jakiś układ szedł lub coś...
Następnym razem Chelsea wygra ;o !!!!!!
Barcelona mimo iż pokonała Chelsea , to sądzę że wygra , ponieważ nie przepadam za Manchesterem.
Ankarius
09-05-2009, 09:27
Barca wygra, i nie ma Hooya we wsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Maatini Na stówe
09-05-2009, 09:48
Barcelona wygra ligę mistrzów.
Słyszeliście o tym że jak Arsenal przegrał to kibic Arsenalu się powiesił
Owned
@up
Tak, czytałem o tym.
@do niektórych
Jak sędzia miał odgwizdywać przewinienia, jak w wielu akcjach nie nadążał za piłkarzami? Jest któryś piłkarz z Barcelony z piłką pod polem karnym Chelsea a sędzia... na środku boiska.
@topic
Stawiam na Manchester.
Jebac barcelone!!! Nie ma szansz z mu . Mu ich tak zakreci ze skoncza grac w pilke .
Manchester united potega!!!
Ciekaw jestem, ilu tutaj jest prawdziwych kibiców Barcelony/Chelsea/Man Utd. A ilu nabijaczy postów luz sezonowców.
Teraz niech każdy zada sobie pytanie:
- Kiedy po raz ostatni Man Utd zdobył Lige Mistrzów nie licząc poprzedniego roku. Z kim wtedy wygrał, kto strzelił bramki.
-Kto trenował Barcelone np 7 lat temu
-Ile razy Chelsea zdobyła mistrzostwo Anglii.
Jeśli jesteś kibicem Chelsea to spróbuj sobie w głowie odpowiedzieć na pytanie dot. Chelsea i analogicznie z kibicami pozostałych drużyn.
Założe się, że 3/4 z Was nie wiem o czym do Was rozmawiam. Pozdro
Oxidosis.
11-05-2009, 12:48
prawda taka ze hala madrid i tyle.
kazdy nagle wielki kibic barcy a dlaczego? wiekszosc z was zapewne nie wie co sie dzieje..
prawda taka ze real 9 x liga mistrzow i 30 x mistrzostwo kraju i to oni maja duzo lepsza historie niz barcelona, w madrycie gral di stefano najlepszy pilkarz w histori wedlug wielu osob i mediow :>
a messiemu daje jeszcze jakies 6 miesiecy moze, juz sie powoli chlopak pali :>
tzn bedzie gral jeszcze na poziomie po 6 miesiacach ale juz nie tak dobrze ;]
wiec nie gadajcie ze barca pr0 i w ogole bo wiekszosc z was pisze visca el barca a pewnie nawet skladu nie wymieni....
oczywisiscie nie mowie jaki ja jestem dobry i sie znam i w ogole, ale pilka nozna sie dosyc interesuje i wiem co sie dzieje
@Topic
w tej chwili manu jest najlepszy na swiecie i mysle ze wygraja, chociaz obecnie barca tez gra na poziomie ale nie ma szans
PacxKnight
11-05-2009, 14:51
@Mariox,
ja kibicuje Manchesterowi od 98, czyli rok przed tym jak zdobyli tytuł. A co do wyniku, z kim itd. to nawet osoba nie uznająca się za kibica takie mecze musi znać. Czas doliczony <3.
@Up
A Best, Busby to nie są dobrzy piłkarze? Gdyby Best nie ćpał, palił itd. to kto wie jakby to było.
<Vetebcio>
11-05-2009, 16:13
Manchester United obroni swój tytuł.
Fenomenalny Cristiano ronaldo strzeli bramki :rolleyes::rolleyes:
No cóż, nie będę nawiązywał do zdań innych. :)
W mojej ocenie Manchester rozwali Barcelonę, czyli obroni puchar. xd
Wynik to może być... hmmm. 3;2 żeby było widowisko :D
Peace...
Lord Kdpl
11-05-2009, 21:10
W ostatnim meczu Barca nie popisala sie, Chelsea dominowala, jednak szczescie dopisywalo, obawiam sie ze w finale tego szczescia moze zabraknac.
Licze na MU
Kamor ^Inter^
12-05-2009, 18:50
Barca <3 wygra,bo wyciagnie wnioski z meczu przeciw Czelsi.
A w przyszłym sezonie licze na INTER <33333
:D:D
2 Down
To jak mam mowic na ten klub po polsku ? Chelsea ?
Pisze tak i hooy.
MaciekZKlanu
12-05-2009, 19:32
Wygra Manchester Dlaczego ?? No Bo Jest Najlepszy I Zawsze Byłem Za Manu ;D
Manchester 4 ever !@#$6&*
>>Vegos<<
12-05-2009, 19:36
No nie wiadomo.. Przekonamy się o tym :p:D:).
Myślę, że będzie problem xD
Pazdzioszek
13-05-2009, 16:59
Barca <3 wygra,bo wyciagnie wnioski z meczu przeciw Czelsi.
A w przyszłym sezonie licze na INTER <33333
:D:D
Ya Ya .. Yhm.. jak zamierzasz nabic post to chodziaz postaraj sie napisac dobrze "Czelsi"
Wiesz Całkowicie sie z toba nie zgadzam.. a co do interu wszystko bedzie dobrze.. chyba ze znowu trafia na MANUTD ;]
W tym roku liczę na MU. ;) Dlaczego? Barca jest już nudna.. xd
Wygra MU Barca juz powoli traci siły niby tacy prO eLo bo wygrali z Madrytem a chooya pokaza w finale ; C
Gdyby nie doliczone minuty to by zassysali a nie - , -
Messi ***** 0 ogaru w tym meczu z "CzelsI"
Martin16
15-05-2009, 21:42
@mariox
Robisz z siebie pro evul koksa a tak naprawde to dupa jesteś..-.-
Myślisz, że jak jesteś fanem Chelsea to możesz pisac np ' przegraliśmy bo.. ' nie w tym temacie ale gdzieś tak widziałem. Mogę się założyc, że sam na te pytania nie odpowiedziałbyś, oczywiśćie każdy potrafi lookną w necie ta.. :]
@topic
Barca pociśnie Manu 3-1. :]
Glory, Glory Man United!
Glory, Glory Man United!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.