View Full Version : 1st Rugoniasty [ * ]
Witam
Wiem, ze to 4um o tibi ( bla, bla, bla)
Ale pisze ten temat dla mojego kolegi :(
3 Maja w wypadku drogowym zginoł gracz armi
Gral Rugoniastym do 872 lvl
Jezeli ktos pamiętał o nim to wlasnie dla niego pisze ten temat
Pisze ten temat do prawdziwych qumpli...
3 maja 2009 r. tuż po 13:00 w Poddębicach na ul. Łódzkiej na drodze nr 72 doszło do wypadku. 72-letni kierujący fiatem uno zasygnalizował kierunkowskazem, że skręca w prawo, a wykonał inny manewr. W tym czasie był już wyprzedzany przez motocyklistę. Doszło do wypadku, w którym śmierć na miejscu poniósł 19-letni motocyklista. Trwają czynności policyjne na miejscu zdarzenia.
@edit
Niestety nie znalem go z RL lecz z gg, skype
O Smierci dowiedziałem sie po przeczytaniu opisu na jego gg info o pogrzebie ;/
@Cielaczek
Nie chcesz nie wierz
@Edit
Pisze to do tych co go znali
Jezeli chcecie moge wam podac wam na prv link do n-k, pozdro
Cooooooooooooooooo??? Co Ty gadsz ;/ nie no :( :( :( Postaw Znicz za mnie o ile bedziesz mógł :(
Cielaczek
06-05-2009, 09:04
Ciekawe kto się da na to nabrać.. BUAHHAHAHAH. Juz wiele bylo takich wiadomości. Powiem wam jedno - wstydzcie się
@up
Dlaczego uważasz że on kłamie? Masz do tego jakieś podstawy? To, że ten ćpun Akuzino napisał że nie żyje to nie oznacza że każdy kto napisze taki temat będzie blefował.
@topic
nic innego nie moge napisać
@Arcano
A co mam ***** innego powiedzieć ? Może napisaćm modlitwe ? ;oo może świeczka nie wyraża tego co czuję, ale nie wiem co moge innego napisac. to że go szkoda.. to wiadomo ;S
Trochę się zdziwiłem po przeczytaniu Twojego posta... Ale wierze Ci... Ostatnio z winy 70 + letnich osób dochodzi do coraz wiekszej ilości wypadków... Kolega ostatnio został prawie potrącony przez taką osobe i nic się nie da z tym zrobić... Możnaby osobom powyżej 70siątki narzucić, aby częściej robili badania by sprawdzać czy mają odpowiednią koordynacje ręka-oko aby prowadzić pojazd. No ale wszystkich się nie sprawdzi więc wypadki dalej są...
Dla Rougiastego :(
Karelq Druid
06-05-2009, 14:13
***** co ty jebiesz? znalem go z baczeq maiłem jego gg wiem że latał scigaczem jakimś; d nk miałem ale zgubiłem ;/ daj jego nk na pw
Zdarza sie :(
No niestety...
Dla Rugoniastego:
Jeśli to prawda to Niech spoczywa w pokoju .
Ciekawe kto się da na to nabrać.. BUAHHAHAHAH. Juz wiele bylo takich wiadomości. Powiem wam jedno - wstydzcie się
http://miasta.gazeta.pl/lodz/1,35153,6564881,Zginal_19_letni_motocyklista.html
więc nie wydaje mi się, żeby znalazł tego newsa i wymyślił, że to był jakiś koleś z apo.
#topic.
szkoda chłopaka.
Po co stawiacie te durne internetowe świeczki? Nic wam to nieda, jak żałujecie to idzcie do kościoła i sie za niego pomódlcie, postawcie znicz na grób...
Szkoda go, czcijmy jego pamięć.
XideBanned
06-05-2009, 15:23
Szkoda chłopaka, całe życie przed nim =/
Ale tak to jest jak qrwa dziadek 72 letni co ledwo widzi na oczy, jezdzi samochodem. :/
plx warn .
*Esende Mylffon*
06-05-2009, 16:20
Znałem go, szkoda max chlopaka.. Tak to jest jak sie jakies stare próchno za samochód bierze..
To mój dziadek prowadził tego Uniaka... Fajny koleś z niego no nie? Ledwo widzi ale babcia kazała mu marchewke kupic.
Pjona
To mój dziadek prowadził tego Uniaka... Fajny koleś z niego no nie? Ledwo widzi ale babcia kazała mu marchewke kupic.
Pjona
Chciałeś być fajny :| ? Nie wyszło ci...
' Puff Daddy '
06-05-2009, 16:55
Pjona
Chociaz raz moglbys zachowac powage. ;s
@topic
Nie berajcie tego dziadka, bo on napewno teraz nie jest zadowolony..
Szkoda ziomka no ale tak sie konczy na motorze.
mamy kolejnego dawce. elo rugoniassty :o .
Chciałeś być fajny :| ? Nie wyszło ci...
Nóm kciałem byci próivulmasTah : / a babcia mufila rze to smiehofe ;|
@up
owned xd
Carlos to ty?
To była pierwsza osoba, którą poznałem na APO. Pierwsza osoba, która mi pomogła. Żal, że takie młode osoby spotykają takie nieszczęścia.
I wez tu jezdzij motocyklem.... Sam mialem juz podobne sytuacje jadac motorem, że ktos mi wbijał sie przed koło;/ Nie pierwszy taki wypadek w ktorym ginie nie winny motocyklista;< Znałem troszke Rugo z gry...
Motór to jest to...
Seba Master Knight
06-05-2009, 17:45
Szkoda go, że nie pomyślał, że ścigaczem jeździ się w nocy, a nie jak ludzie wracają z pracy/
Możliwe, że nie kłamie - klik (http://www.112.pl/lodzkie/smierc-motorowerzysty-w-poddebicach-2950.html). Poza tym Archadus podał innego linka.
A temat zamykam, świeczki na forum nie zwrócą mu życia ani w niczym nie pomogą. Jeżeli chcecie złożyć kondolencje - skontaktujcie się z jego rodziną.
Pozdrawiam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.