View Full Version : Small StarLight
Lord Vandermort
09-05-2009, 10:00
Welcome ;D
Wiec tak chodzi mi dokladnie oto aby powstaly sSl (smallStarLight) . Mianowicie jego wlasciwosci polegały y na tym ,ze ten kto go uzyWa tracilby 50% expa oraz nie tracił eq . Chodzi ,mi tu gł. o Facc ^^ kosztowqal by 1sc ,zeby ni bylo ;D
Skomentujcie to jak chcecie
Dalekowidz84
09-05-2009, 10:04
Weź wyjdź i nie wracaj więcej!
Propozycja tak idiotyczna i kretyńska jak i sam jej autor
Oczywiscie jestem na nie
Pacc to Pacc a Facc to Facc wiadomo ze pacc będzie miał więcej przywilejów
handlarz_narkotykow
09-05-2009, 10:05
jak napisał UP propozycja idiotyczna, jestem na nie
Wtedy to byłaby łatwizna na całego...
Nie popieram.
^Akynaoo
09-05-2009, 11:05
Dlaczego tak go pojechaliscie? To dobry pomysl. Facc tracilby kase + i tak spadalby mu exp. Wszystko jak powinno byc. Przeciez o to chodzi, zeby bylo jak najmniej kasy na serwerze, a cena 1sc za tak jakby 1/2 sla to naprawde duzo ; ] Popieram.
Rey Mysterio
09-05-2009, 11:10
ze ten kto go uzyWa tracilby 50% expa
50% expa?
Masz 50 mln expa padasz i co?masz teraz 25mln?xD?
^Akynaoo
09-05-2009, 11:51
@up
Chodzilo mu o to, ze jezeli ktos pada i traci np 1 mln expa to traci tylko 50% z tego czyli 500 000 expa ; o
Techniks
09-05-2009, 12:21
PACC ma swoje zalety ,wiec jestem na nie..
Kazdy wie ze za dlugo nie da sie grac na facc.
jak już mówili idź i nie wracaj!!!!!!!!!!!!!!! apo i tak na psy spadło a ty chcesz jeszcze bardziej zje*** ten server ?????? pozdrooo.....
Jestem na nie ... od tego masz aol nic ci nie spada tylko lvl ... i kosztuje 2 cc .. pacc musi miec jakies zalety dlatego jest sl...
Matula ^^
09-05-2009, 15:13
Brak mi slow.
~Raz, czemu go tak jedźcie? Nie potraficie być kulturalni ?
~Dwa, pomysłu nie popieram. Po to jest Pacc żeby byl SL. Pomyl typu zróbmy ze facc możne wchodzi na wyspy pacc.:confused:
~Trzy, jak wam się tu nie podoba nikt wam nie każe grać.
To właśnie przez takich idiotów(ReMover) jak wy APO na psy schodzi.:mad:
Avve.
HAHAHAHAHAHAHHA TRACIŁBY 50% EXPA HAHAHAHAHAHA
Facet na 800 lvlu straciłby ich ponad 200, jesteś niezłym mózgiem, że to wymyśliłeś. Naucz się pisać dopiero składaj propozycje i używaj opcji "edit"...
Jestem na nie czy to tak dużo dać 10 zł na pacc ;<. Załatwa gra by była aol facc wystarcza
A może odrazu zrobić Small S Seta albo Small Pandemonium Armor?
Nie, bo nie.
Marcelllo
09-05-2009, 20:18
idiotyczny pomysł.... też czasem jestem facc i co z tego? SL jest takjakby nagrodą za posiadanie pacca :) Nie chcesz kupować pacc - radź sobie bez SL ;)
>>Vegos<<
10-05-2009, 18:06
Weź wyjdź i nie wracaj więcej!
Propozycja tak idiotyczna i kretyńska jak i sam jej autor
Oczywiscie jestem na nie
Pacc to Pacc a Facc to Facc wiadomo ze pacc będzie miał więcej przywilejów
Racja to racja :/
@Topic
Niee
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! !!!!!!!!!!!
Nie. Tak jak napisali up temat idiotyczny. Może jeszcze wymyślicie BigStarLight? Kup pacc to będziesz miał SL. 10 złotych to chyba nie tak dużo , nie?
Idiotyczny pomysł, po ch*j taki shit?
Nie
Pampalini
10-05-2009, 19:33
Szczerze? to jestem na nie a dlaczego ? hmm , na pacc da sie grac max do 250 lvla 2. pewnie nikt by nie kupowal tego ssla bo szkoda by mu bylo kasy .. : | n/c
A x e l . < 3
10-05-2009, 19:39
Jezu, ludzie mają takie głupie propozycje że aż mi żal..
Popatrz inaczej, jakbyś kupował na allegro : 1 k cc = Cena za sztukę 1,20 zł
Czyli za 10 dedówek, miałbyś hajs na pacca.
Nie mówie oczywiście że kupujesz na allegro, ale po 10 dedach miałbyś na pacca przez co ani jeden lvl by Ci nie zleciał przy takim samym wydatku
Podsumowując : Puknij się w czoło.
Jestem na nie :p
Moim zdaniem 7.6 i tak jest już zbyt łatwe.. :)
A w końcu za coś trzeba płacić te 10zł :D
Nie. Tak jak napisali up temat idiotyczny. Może jeszcze wymyślicie BigStarLight? Kup pacc to będziesz miał SL. 10 złotych to chyba nie tak dużo , nie?
Z tym Big StarLightem dobrze powiedziałeś :D Gdy się będzie miało Big StarLighta po dedzie nic nei tracisz, ale dodaje Ci jeszcze 5 lvli :d
@topic
Nie.
DannRook
10-05-2009, 21:27
Nie wiem czemu tyle ludzi jest negatywnie nastawionych do tej propozycji:confused:
Jak dla mnie to ten pomysł jest trafiony w 10, jak się ma ten 300+ lvl na mainie i jest się facc to chociażby dla jaj się ginie zaraz po wyjściu z depo i traci te 5 leveli.
Jestem absolutnie na tak!
Drake Banned
10-05-2009, 22:21
Hmm ale po co?
Facc jest to wlasnie trudniejsza gra... Bez tak jakby pomocy
A pacc to musi dawać jakieś korzysci takie jak SL dzieki któremu sie nie traci lvl i wogole.. Lepiej sie expi, więcej miejsc... Na tym polega promocja..
Jestem Na Nie!
Dowaliłeś xDD Masz chyba źle poukładane we łbie, po to jest PACC żeby mieć większe możliwości. Mnie też sie nie podoba, ze trzeba płacić za w miare porządną gre, no ale wkońcu po to jest coś takiego jak PACC...
Elo.
Atariusz
11-05-2009, 18:58
2x up and up)
Zgadzam się z wami
Do założyciela)
To nie ma sensu, temat jak i pomysł do dupy.
jak napisał UP propozycja idiotyczna, jestem na nie
Ty lepszych nie piszesz -.-
@Topic
Nie...
Tak, tak i jeszcze raz tak.
Sam padłem ostatnio na facc 2x, spadło 6 lvli : o
Z tym "Small Starlightem" spadło by mi tylko 3, odrazu więcej ludzi by grało jeśli niechcą na PACC wydawac.
DO WSZYSTKICH KTÓRZY NA NIE!
Czemu gadacie że pomysł głupi!?
SSL kosztował by 100cc, czyli tak jak normalny SL, lecz spadało by zamiast np. 3 lvli 1.5 lvla :Z
Jestem oczywiście na tak.
Poroniony pomysł...Ludzie by pacc przestali kupywac....
- PO 1 Zostawcie kolesia w spokoju chciał coś wymyślić ale mu nie wyszło ;p
-2 jestem na nie...zresztą jak każdy
Niby bo co ten SSL? Jeżeli nie chce tracić expa to musi wydać, proste?
Nje
-=Blacksmith=-
19-05-2009, 13:38
Pomysl mi sie podoba :) gorzej bedzie z wykonaniem :D no ale pozyjemy zobaczymy :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.