View Full Version : White uher na bocie czyli gruby po hamburgery
Karelq Druid
10-05-2009, 13:24
http://www.speedyshare.com/866599196.html
pozdro lamo
Ban Ban Ban.... xD ;xxx
widać że 100% cavebot ;D
Albo dawałeś manasy po kolei bo ich ci mało zostało albo wosso ;]
-=Blacksmith=-
10-05-2009, 15:02
Hahahaha Kareleq sam jestes botem a na innych filmiki robisz cepie :) wez wyjdz dzieciaku bo zal sei robi :)
Blacksmith ale white uher tak samo nakrecil filmik na garsijasa xD
Jakos dziwnie zaczales pic manasy po koleji pod koniec filmy dwa na bany w jedny filmie cave i scar :)
^Akynaoo
10-05-2009, 16:27
Hahahaha Kareleq sam jestes botem a na innych filmiki robisz cepie :) wez wyjdz dzieciaku bo zal sei robi :)
Miales stad wypie*dalac slyszalem.
@topic
Odpie*dolcie sie od Karelq bo to nie on jest glownym bohaterem filmu ; ]
Seviper 2.0
10-05-2009, 20:46
white uher tak samo nakrecil filmik na garsijasa xD
So? Nawet jakbym nie nakręcił to i tak znalazłby się podpierdalacz ;)
20:39 Karelq Druid: dawaj delete
20:39 Karelq Druid: jak sevi[per
Aha
@topic
2 słowa: prywatne życie.
@Up
3 słowa
100 kilo nadwagi ;oooooo
Idz lepiej pookradaj kolegow bo do bocenia sie nie nadajesz =' o
^Akynaoo
10-05-2009, 21:22
@Up
3 słowa
100 kilo nadwagi ;oooooo
Swiete slowa.
@White Uher
Racja - prywatne zycie. Ale takie prywatne zycie z botem kosztuje bana : d Dobrze przynajmniej, ze nie kryjesz sie z tym i nie idziesz w zaparte : d
Seviper 2.0
10-05-2009, 21:23
Stul pizde patałajzo. Nie opierdalam kumpli.
@down
Oddałem mu 25kcc ;>
Powiedz to Boonkowi ;)
.................................................. ..................
Abooooooo
10-05-2009, 22:35
hahaha krealeq na filmie sam uzywasz bota ... Widać to poniewaz w deadzie flubera bylo z 5k i szybko zniknelo... Dlaczego? wosso zebralo do bp. :)
@topic
Whajt uher ban plz..
Karelq Druid
10-05-2009, 23:04
@ do up manasowalem się w miejscu zazwyczaj ,czasem w biegu ale mało keidy trafiałem ; ) a kasa to wiesz ctrl rox? i do bp?
Gruby won
-=Blacksmith=-
11-05-2009, 10:06
Miales stad wypie*dalac slyszalem.
@topic
Odpie*dolcie sie od Karelq bo to nie on jest glownym bohaterem filmu ; ]
Nie! To ty miales opuscic to forum :) twoje zarty typu idz sklej hamburgera do mc donaldsa sa zalosne :) wedlug ciebie lepiej siedziec na zasilku dla bezrobotnych jak Orka i Adrianek of Sork no ty pewnie tez siedziesz na zasilku za moje podatki nie robie :) Do roboty won a nie napinac na forum :) Obys zdechla :)
^Akynaoo
11-05-2009, 18:38
Nie! To ty miales opuscic to forum :) twoje zarty typu idz sklej hamburgera do mc donaldsa sa zalosne :) wedlug ciebie lepiej siedziec na zasilku dla bezrobotnych jak Orka i Adrianek of Sork no ty pewnie tez siedziesz na zasilku za moje podatki nie robie :) Do roboty won a nie napinac na forum :) Obys zdechla :)
Dojebales. Wzmianki o hamburgerach to anegdota, a nie celowe wysmiewanie sie z pracy. Co do zasilku to wybacz, ale jeszcze nie pracuje hmm moze dlatego ze jestem niepelnoletni? Btw. wejdz w dzial 'Powitania/Pozegniania' i zobacz, czy widnieje tam temat o nazwie 'Franeq odchodzi' czy moze 'Blacksmith odchodzi' ; ] Widac jak mocno Tibia weszla w Twoje zycie skoro nawet sam przed soba nie umiesz dotrzymac postanowienia.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.