View Full Version : PAQ-mniej kasy
Rey Mysterio
11-05-2009, 14:57
Witam,chodzi mi oto żeby za wejście do Paq płaciło się mniej niż do tej pory(5kcc)
Dlaczego?
Ponieważ pande teraz można już kupić za 6kcc i gracz wykonujący questa mało zarobi na pandzie
Kiedyś panda chodziła 10kcc i ktoś zarabiał 6kcc:<
Chodzi mi oto żeby teraz za wejście płaciło się mniej
Zapewne osoby h-lvl nie zgodzą się na to;<
19Fifi64
11-05-2009, 14:59
Witam,chodzi mi oto żeby za wejście do Paq płaciło się mniej niż do tej pory(5kcc)
Dlaczego?
Ponieważ pande teraz można już kupić za 6kcc i gracz wykonujący questa mało zarobi na pandzie
Jeżeli będziesz płacił mniej to i cena p-arma pójdzie w dół. Proste...
Mimo że nie gram jestem na nie, bo jak zmaleje cena na wejście na ten quest to cena pandemy też pójdzie w dół a tak jeżeli wejście kosztuje np. 5kcc to nie spadnie niżej niż 6kcc tak sądzę
Quiet v 2.0
11-05-2009, 15:05
Zwiększcie ją do 10k cc. Wtedy panda też wzrośnie, a 10k cc to nie dużo.
Pall Helian |2|
11-05-2009, 15:06
Dajcie 10kcc za wejscie i bedzie sie utzymywala ok 11-13kcc proste ;x
>>Vegos<<
11-05-2009, 15:26
Za wejście-3kcc.
Dlaczego ???
Bo jak nie ma kasy na serwie.. Wtedy panda by szła po 4-5kcc. i to jest moje zdanie. Mimo te rzeczy nie powinno być tak drogo. Tego nawet Mortiis nie zmieni bo sądzi, że kasy na serwie jest "FULL"
Nawet wiele osób nie ma tyle forsy...
Powiem wam jedno:
ZMIEJSZYĆ !!!!!!!!
Mc Maciek
11-05-2009, 15:28
Cena questa na Pandemonium Armor była kiedyś równa 3kcc, zostało to zmienione z powodu spadającej ceny. Teraz, 5kcc to naprawdę niewiele. Co to da, że się zmniejszy cenę questa? Jedynie, jak ktoś wyżej wspomniał, jej cena jeszcze bardziej spadnie.
Osobiście zwiększył bym cenę do 7-8kcc. Teraz i tak każdy ma bardzo dużo kasy. To, że ktoś na 300lvl nie ma pieniędzy, żeby ją kupić - niech nie kupuje. Nie każdy musi mieć tą zbroję, można kupić znacznie tańszy Sapphire Armor, który różni się od "pandemki" jedynie tym, że nie ma właściwości magicznych.
Pampalini
11-05-2009, 15:39
Jezeli cena za wejscie na PAQ byłaby zmiejszona to zapewne cena pa arma zostala by zmiejszona , ale jezeli za wejscie placilo by sie 7-9 kcc to zapewne cena pa arma by wzrosla ..
NIECH ZA WEJSCIE PLACI SIE WIECEJ !
silver ghostek
11-05-2009, 16:07
7kcc za wejscie powinno byc a ty placzesz ze za duzo jest ;x
Edzio Wariat
11-05-2009, 16:15
najlepiej jak by sie placilo 15k cc kiedys panda chodzila po 30 k cc a jak ktos ja selal to bylo swieto lasu i tyle cie powiem
Hrabia Olaf
11-05-2009, 16:40
Dlaczego?
Nie przemyślane.
Nie myślisz? Jeżeli opuścisz cenę wejścia automatycznie cena pandy spadnie, ponieważ nikt ci nie da 10 kcc za pande jak jest xxxx na serwie?!;/ Według mnie można wprowadzić cenę 10 kcc, ja sam zrobiłem tylko na jednym charze.
Ale to pozwoliło by sie utrzymać cenię pandy powyżej 10?;/
Kapitan Alkohol.
11-05-2009, 19:06
Wg mnie cena wejścia powinna byc podniesiona do 10kcc lub tez 2-3kcc za każde podejscie. Kiedys pandema chodziła po 13-15kcc (jakieś 1,5- lata temu, ja tyle pamietam bo wtedy zaczynałem grac xd), a teraz ?
18:57 Atari: [207]: sell pande 6,5 kcc
18:59 Dark Bartek: [1188]: sell 2x klapy i 2x p armor 18:59 Mysticus: Ile panda ? 19:00 Dark Bartek: 6kcc
Może jeszcze zrobić za darmo? Najlepiej to podnieś cene do 15kcc , albo chociaż do 10kcc.
zgadzam się z odpowiedziami 10-15kcc. co to za gra jak co 2 osoba pande nosi ( i to same low lvl) gra się po to żeby zdobywac, wtedy gra jest ciekawsza takie moje zdanie ...
handlarz_narkotykow
14-05-2009, 20:27
Cena questa na Pandemonium Armor była kiedyś równa 3kcc, zostało to zmienione z powodu spadającej ceny. Teraz, 5kcc to naprawdę niewiele. Co to da, że się zmniejszy cenę questa? Jedynie, jak ktoś wyżej wspomniał, jej cena jeszcze bardziej spadnie.
Niekoniecznie.
Ja mam inny pomysł, mianowicie taki, aby quest na paq byl za free tj. klapy, wtedy cena by wzrosła, przykład to quest na klapki.
(mniej więcej każdy robi paq i klapy na tym samym poziomie)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.