View Full Version : Counter Strike 1.6 Steam - pomoc.
Witam. Mam pewien problem, który nurtuje mnie od dłuższego czasu. W marcu bodajrze 2008 roku kupiłem sobie steam. Hasło miałem proste, nie zmieniałem go oraz konto logowało się automatycznie dzieki tzw. "zapamiętaj hasło". Pewnego dnia steam nie wszedł, więc wpisałem hasło(miałem już takie przypadki, tyle, że poprzednie skutkowały). Niestety hasło nie weszło.
Gdzieś na koniec lutego 2009 roku spróbowałem sobie odzyskać konto. Niestety do teraz nie przyszło mi hasło na maila, na którym zarejestrowane było konto.
Właśnie dlatego proszę o pomoc tych, którzy już kiedyś odzyskali konto steam i wytłumaczyliby co i jak.
Jak coś pisać na gg 10885090.
Maatini.
13-05-2009, 15:14
Pewnie Cię hakneli i wątpię w to że odzyskasz konto. Kup za 20zł steam i po sprawie.
W tym problem, że mnie nie hacknęli bo miałem dużo znajomych na steam. Pytałem się czy byłem online od tego dnia i tej godziny, mówili, że nie.
#Up
Nie wiesz, że jest opcja "nie loguj się do znajomych przy starcie Steam"? ;O
hacked.
Dobra, nawet jesli hacked, to nie widzicie, że nie o to chodzi w temacie ? Napisałem go tylko po to, żeby ktoś kto kiedykolwiek odzyskiwał steama się ze mną skontaktował.
Ja odzyskiwałem steama, starego, bardzo starego.
Jednak do tej pory jest tak, że jak chcesz odzyskać konto, to musisz wysłać skan okładki gry, która jest na koncie zarejestrowana. Jeżeli kupiłeś steam key, to się pożegnaj.
Nie, nie kupiłem steam keya. Kupiłem oryginalnego CS'a i jak wysyłałem formularz dałem zdjęcie CD keya oraz okładki. Podałem dobry e-mail, ogólnie wszystko dobrze, a jednak jakoś nie doszło.
(wiem co teraz będzie .. "Skoro nie doszło to nie podałeś wszystkiego dobrze")
@down
Idioto czy ty nie umiesz czytać ? Wysłałem skan CD-key do Valve .. A temat zrobiłem w tym dziale, ponieważ więcej ludzi by go zauwazyła.
jakanera
13-05-2009, 17:54
Wyślij skan CD-Keya do Valve -.-'
Takie to trudne?
Po drugie zły dział, masz inny od CS'a :/
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.