View Full Version : Staxar 850....
Doktor sypki robak
13-05-2009, 11:59
1 Mam dużo wrogów to i pvp dobre : D Szkoda ze ten dzieciaczek nie moze kupic pvp na allegro ;/
http://i43.tinypic.com/2pzfa1e.jpg
A tutaj już awans.
http://i40.tinypic.com/m99auc.jpg
Plax coment.
Seviper 2.0
13-05-2009, 12:53
Mam pvp dobre
Wyjdź dobijaczu.
Nie gz.
...............................
^Daniel3k*_:*
13-05-2009, 13:32
Gz ^ ^
22:42 Warning! The murder of Master Shidishi was not justified!
; ddd
gogo 1k ;p
pvp dobre
Na mojej drakonii nie miałeś... A Jamajeee to gość, który miał już minimum 3x bana za boty, więc teraz próbuje coś zdziałać bez bota, w obawie o bana. :O !
Gz.
<Vetebcio>
13-05-2009, 13:56
Staxar była moja postać którą zamieniłem za pacjenta.
Dobre pvp.:D
Doktor sypki robak
13-05-2009, 14:24
up
Nie za bardzo mnie to interesuje. Ja ja dostałem od Zaxer'a na 779 :).
Na mojej drakonii nie miałeś... A Jamajeee to gość, który miał już minimum 3x bana za boty, więc teraz próbuje coś zdziałać bez bota, w obawie o bana. :O !
Gz.
Twojej drakoni?
A co to?
Jakis ots? Ja grałem tylko na apo.
@@
Seviper a ty to kto? Kiedy Cie zabiłem?
Gz.
A nie przypadkiem Darconi, Zaksusiu?
Top:
Ty nie masz dobrego pvp przeciez :| Gz lvla.
Gratz awansu, a powiedz mi jedno. Po co ci dwie tarcze?:)
..Zaxu$..
13-05-2009, 15:10
gratuluje........... ;). .............
Master Shidishi
13-05-2009, 15:39
Gz ^ ^
22:42 Warning! The murder of Master Shidishi was not justified!
; ddd
gogo 1k ;p
Jajajajaja ale kox jestes na afk to i Sarumara mozesz zajebac pozdro leszczyk...
@topic
gz noob ;x
^Daniel3k*_:*
13-05-2009, 15:50
Jajajajaja ale kox jestes na afk to i Sarumara mozesz zajebac pozdro leszczyk...
Saru nie mogę, bo nie afkuje bez pz... A chyba proste że jak powiesz "nie bijcie" to padniesz no nie? ^^ Nie płacz już plzz ; ddd
^
heheheheheheheheheheheheheh gzzzz xd
MaNIeK211294
13-05-2009, 15:53
fajne eq masz jak na ten lvl xDD
topic: GZ
Ta dobre pvp :eek: w0w idz sie kup na allegro :o
I powiedz mi że ty nie kupiles chara ? Widac ze kupiony chyba ze dajesz kase nie wiem komu ;ss
@Topic
Awansu Gz Ale pvp nie gZ :(
Zal Takich Ludzi ;o
Masz duzo wrogow? :D Trzeba bylo byc milym :D To bys wrogow nie Mial ;p
Nie no zartuje :D
GZ lev ^^ GOGO 900 ->>> 1000 xD :)
Pozdro
Doktor sypki robak
13-05-2009, 19:37
A nie przypadkiem Darconi, Zaksusiu?
Top:
Ty nie masz dobrego pvp przeciez :| Gz lvla.
To dawaj podobny lvl i chodz na pvp...
................................
Joke@
Nie wiem o co ci chodzi, ale zgadłeś. Dałem koledze klapki i pande. Tylko co z tego?
To dawaj podobny lvl i chodz na pvp...
................................
Joke@
Nie wiem o co ci chodzi, ale zgadłeś. Dałem koledze klapki i pande. Tylko co z tego?
Chyba cos Ci sie pojebało. Chcesz mnie sprawdzic, to Ty daj mi podobny level. Nie gram na tym syfie, wszystko poszlo na allegro, i dzieci takie jak Vale Tudo cieszą sie kcc'kami.
Edit:
Poprawka. Nie gram JUŻ.
Doktor sypki robak
13-05-2009, 23:02
Chyba cos Ci sie pojebało. Chcesz mnie sprawdzic, to Ty daj mi podobny level. Nie gram na tym syfie, wszystko poszlo na allegro, i dzieci takie jak Vale Tudo cieszą sie kcc'kami.
Edit:
Poprawka. Nie gram JUŻ.
To skad wiesz ze mam chujowe pvp??????
OMG?
Troche mi Cie szkoda
Ile masz lat? 13? 10?
To samo do joke skąd wiesz jak nawet nie widziales???
Wczoraj jebał mnie aston gold 1,2k rp i fast puma 770rp i nie dali rady
Co do zarexa to kiedyś tam grales 1klvl ek i tez mnie nie zabiłeś a miałem 835 wiec mistrzu ty mastahem tez nie jesteś ;|
rzal mi was dzieciaczki ;*
OMG?
Troche mi Cie szkoda
Ile masz lat? 13? 10?
Co do zarexa to kiedyś tam grales 1klvl ek i tez mnie nie zabiłeś a miałem 835 wiec mistrzu ty mastahem tez nie jesteś ;|
Co to za filozofia biegać map clickami z palcem na vicie?
OMG?
Troche mi Cie szkoda
Ile masz lat? 13? 10?
Ostatniego ownera Staxara zjechalem jak psa 100 lvlem mniejszym na pvpis. Nie wiem, pewnie to ty. Ja 10 lat? Ja dzieciaczek? Przyjmujesz przykrą prowokacje na morde i zaczynasz plakac. W ten sposob sam okazujesz swoj wiek ;) Odrazu mowie ze nie mam ani 10, ani 13, ani nie jestem dzieciaczkiem. Z góry moge wiedziec ze masz kiepskie pvp po tym, ze sie tym chwalisz. ;) Daj filmik na forum jak uwalasz 1k lvla (nie eka) to mozemy podyskutowac, małolacie.
Doktor sypki robak
14-05-2009, 15:52
Ostatniego ownera Staxara zjechalem jak psa 100 lvlem mniejszym na pvpis. Nie wiem, pewnie to ty. Ja 10 lat? Ja dzieciaczek? Przyjmujesz przykrą prowokacje na morde i zaczynasz plakac. W ten sposob sam okazujesz swoj wiek ;) Odrazu mowie ze nie mam ani 10, ani 13, ani nie jestem dzieciaczkiem. Z góry moge wiedziec ze masz kiepskie pvp po tym, ze sie tym chwalisz. ;) Daj filmik na forum jak uwalasz 1k lvla (nie eka) to mozemy podyskutowac, małolacie.
A w tej bajce byly smoki????
To ty daj filmik jak mnie zabijasz 100lvl mniejsza postacia.
Ps. mam 18 lat.
ZareX
Ja nie uciekałem, później ktoś przyszedł i Cie zabił : s
^Daniel3k* Banned -.-
14-05-2009, 16:08
te kurwy, jak takie kozaki to idźcie równym lvl'em z Doktorem na pvp? bo tak kozaczycie a chuja widać ; dd
teraz gz z tego konta XD
Mowilem, daj filmik to mozemy podyskutowac. Bo narazie to jestes kozak, i nic wiecej. Ciebie nawet do dzieci nie mozna zaliczac ^,^ To obraza dla dzieci.
^Hmm^ o.O
14-05-2009, 21:44
HAHAHAHHAHAHHA dobre pvp no pozdro jak jeszcze gralem Zatexem (1002-1014) to nawet nie daes yellow tylko raz jak chciales dobic to pozdro pozniej map click i tyle Cie bylo.....Zatexa sprzedalem wiec niestety sie nie sprawdzimy :<
..Zaxu$..
14-05-2009, 22:00
dobra wypie.rdalajcie z tego tematu.................
dobra wypie.rdalajcie z tego tematu.................
Wzajemnie .
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.