PDA

View Full Version : Banished IP?

Axis Second
13-05-2009, 12:05
Witam.
Postanowiłem założyć konto na forum ponieważ nie grałem przez jaki¶ czas (zaległo¶ci na rl) i po jakim¶ czasie natchnęło mnie aby zagrać na APO ale nie mogę wbić...Gdy loguję się do gry pisze mi że dostałem bana na IP :( Jaki jest tego powód??

Legionista 10
13-05-2009, 13:05
Witam.
Postanowiłem założyć konto na forum ponieważ nie grałem przez jaki¶ czas (zaległo¶ci na rl) i po jakim¶ czasie natchnęło mnie aby zagrać na APO ale nie mogę wbić...Gdy loguję się do gry pisze mi że dostałem bana na IP :( Jaki jest tego powód??

Podaj nick postaci to dowiesz sie jaki jest tego powod :)

Axis Second
13-05-2009, 13:12
Podaj nick postaci to dowiesz sie jaki jest tego powod :)

Jak na forum "Axis Second" Mam nadzieje że dowiem się ocb bo bym sobie pograł ^^

Diabolix
13-05-2009, 13:35
Cze¶ć.
Napisz najlepiej na e-maila Mortiisa, albo pw do Tygrysa. Porozmawiaj z nimi, bo na forum, to raczej Ci nikt nie pomoże.

' Puff Daddy '
13-05-2009, 14:32
Ja Ci pomogę. Zrób now± postać, nie odzyskasz tamtej, to pewne

@down
Pisz do Mortiisa, Tygrysa na pw i przedstaw im swój problem.

Axis Second
13-05-2009, 14:37
Tylko zrobienie nowej postaci może wogóle nie pomóc w banie na IP,ale spróbóje ;)

Tak jak my¶lałem,nic to nie dało x/ ci±gle pojawia się komunikat o banie =/

KaZeK
13-05-2009, 15:57
Jak dzielisz neta z ziomkami czy cos i oni dostali bana na IP to Ty takze masz, poniewaz masz takie samo IP jak oni.

Daaron
13-05-2009, 16:03
Ban na IP to jest ban na każd± postać na danym koncie jednym słowem ban na konto nie na Twoje PRAWDZIWE IP. Nowa postać pomoże. Jeżeli nie działa to prawdpodobnie masz zablokowane porty, z tym musisz sie zgłosić do dostawców internetu.

Axis Second
13-05-2009, 16:08
No to co bye APO? Nie pogram sobie przez to że kto¶ korzystaj±cy z tej samej radiówy co ja dostał bana na IP?x/

>>Vegos<<
13-05-2009, 16:12
S± 3 sposoby:
-Zakładaj cały czas postacie i konta nawet :)
-Napisz e-maila do Mortiisa - bosch@o2.pl
-Zadzwoń do twojej firmy internetu i powiedz im, że chcesz zmienić IP internetu
Nie wiem czy to pomoże :(

Bakus
19-05-2009, 13:28
hmm moze to tylko chwilowe xd tez tak mialem jak duzo razy zl haslo wpisywalem

tibian
07-06-2009, 14:34
wiem ze to wsumie nie ten temat ale takiego jak potrzebuje nie znalazlem mam pytanie dawno temu gralem na apo mam wszystko pasy , clienta . tibie multi . ale nigdzie nie moge znalezc ip serva z góry dziekuje za pomoc :)

SaSa
07-06-2009, 14:59
@up chodzi ci o armia.toproste.pl??????

<znaczki>

^Akynaoo
07-06-2009, 16:00
S± 3 sposoby:
-Zakładaj cały czas postacie i konta nawet :)
-Napisz e-maila do Mortiisa - bosch@o2.pl
-Zadzwoń do twojej firmy internetu i powiedz im, że chcesz zmienić IP internetu
Nie wiem czy to pomoże :(
Fail.

@topic
Odczekaj do restartu, byc moze, ze ban na ip jest nadany tylko chwilowo. Jezeli to nie pomoze to ban ip jest na stale. Wtedy napisz mail do Mortiisa.