View Full Version : Paladyn - czy dobre eq?
Mam 22 lvl i takie oto eq: winged helmet, pandemonium armor, eleven legs, soft boots, bow, crystal arrow and oczywiście aol. W późniejszym czasie postaram się o klapy i zamierzam do końca mojej "kariery" nosić takie eq. Myślę że na ten lvl jest wystarczające, ale czy na ok 300+ również? Proszę o pomoc. Z góry wielkie dzięki :)
Nie, slabe kup jeszcze kasy na allegro i zainwestuj w s seta
Nie uznaje czegos takiego jak allegro ;) więc jak może być ?
Jak możesz nie uznawać czegoś takiego jak allegro... ?
Na tym poziomie nikogo nie stać na pandemke... jedynie jak zakupi kase na allegro...:) Jakbyś miał to eq z drugiej postaci to byś się tak nie podniecał bo było by to dla Ciebie normalne...
Na 22 lvlu powinienes miec bolty / power bolty bohy b robe mistic turban i aola... Więc WYJDŹ...
Aha... pamietaj o dokupieniu kasy albo poproszenie kogoś o pare cc na aola żebyś nie stracił swego obecnego eq... ;)
MaNIeK211294
13-05-2009, 15:48
ale vaselina -.-' na 22 lvl ma pande i wh... ~~huashuashuas~~ by Tha Dogg
na ratach może mi powiesz że jeszcze zbierałeś... heee?? :eek::eek:
i nie pierdziel farfocla że nie uznajesz czegos takiego jak allegro bo każdy głupi chyba wie że na 22 lvl sie nie ma czegoś takiego jak panda albo wh...
pOzDrO & pOćWiCz :P żal cie chłopie...
a swoją drogą to oddaj mi swoje eq sie z arcikiem podzielimy...
WYJDŹ .,|,. ^_^ .,|,.
>>Vegos<<
13-05-2009, 16:26
ale vaselina -.-' na 22 lvl ma pande i wh... ~~huashuashuas~~ by Tha Dogg
na ratach może mi powiesz że jeszcze zbierałeś... heee?? :eek::eek:
i nie pierdziel farfocla że nie uznajesz czegos takiego jak allegro bo każdy głupi chyba wie że na 22 lvl sie nie ma czegoś takiego jak panda albo wh...
pOzDrO & pOćWiCz :P żal cie chłopie...
a swoją drogą to oddaj mi swoje eq sie z arcikiem podzielimy...
WYJDŹ .,|,. ^_^ .,|,.
Też tak uważam, ale.......!!!!!!!
Może dostał?
@Topic
Nawet za dobre
Moglibyscie na poczatku spytac a potem oskarzac i wysmiewac ;| dostalem eq i pytam czy na wyzszym lvl'u przydalo by sie lepsze... po prostu ! :confused:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.