View Full Version : Wakabayashi Assassin - Pro kozak
Witam dzisiaj rozśmieszyła mnie sytuacja pierw pan Wakabayashi Assassin wyzywał noob harem gdy go ujebalem (jego skill pvp byl boski) relognol na Wakabayashi Assassin i mnie zajebal i pokazal tym swój no skill jaki sobą reprezentuje!!!!!!! Pozdro i potańcz na next raz :*;*;*;*;*;*;*;;*;*;*;*;*;*;*
Aiwaho 2.0
14-05-2009, 16:56
Twoja inteligencja jest bardzo mała. Zakładasz tutaj temat nie dając zdjęcia?Wogóle co kogo to interesuje.
Twoja inteligencja jest bardzo mała. Zakładasz tutaj temat nie dając zdjęcia?Wogóle co kogo to interesuje.
Skoro tu napisales, to najwidoczniej, Ciebie.
Wow ty tez na inteligentnego mi nie wyglądasz :eek:
Widzisz ten dział ? Screeny a nie zażalenia ;sss
@Topic
Napisz do przyjaciółki albo teletygodnia tam Cie wysluchaja ! :):D
Nie wyzywałem Cię tylko sam zacząłeś się do mnie rzucać...
Fajną posiadasz wyobraźnie skoro wymyślasz takie rzeczy :]
To takie straszne że musisz zakładać temat na forum ??
roman-17
15-05-2009, 03:04
no aż się pokuszę o zbesztanie Twojej inteligencji z błotem u mnie pod blokiem...
Jak już wcześniej napisali nie ten dział... jak jeszcze nie wiesz to Armia jest serwerem pvp więc nie płacz... ubij go jak Ci się uda... a jak się boisz to po co grasz?? A jeśli chodzi o Wakabe to znam go od ... hmmm... 14(?) lat... i mogę ręczyć za niego, że nigdy pierwszy nie zaczyna... a jeśli nie wierzysz to wpadnij do mnie :D wszystko Ci wytłumaczę ;>
Pozdrawiam wszystkich z wyjątkiem inteligenta, który założył ten topic...
Waka nie nierwuj się na mnie jeśli się pomyliłem odnośnie Twojego wieku... xD Do zobaczenia w czerwcu xD
@Zok
"Pozdro i potańcz na next raz :*;*;*;*;*;*;*;;*;*;*;*;*;*;*" Za grulixowe texty na tym forum można niezłe komenty zebrać... nie mów pozdro bo z większością (jeśli nie ze wszystkimi) nie jesteś na TY a tym bardziej nie jesteś dla nich ziomkiem... polecam lektórkę jakiegoś słownika, i tu uwaga, masz quiz :D znajdź najpierw jaki xD A tak na przyszłość to uważaj do kogo mówisz potańcz... bo nie wiesz z kim tańczysz... a te cmoki to możesz wiesz gdzie sobie wsadzić... pedał ??
Pall Helian |2|
15-05-2009, 03:12
no kurw* ja tez Cie mogę zjechać koleś xD daj tylko nick zjadę Cie 3 harami potem relogne na best hara i będę kozaczył
Nie wiem co masz do mojego kolegi jak się wkurzę dowiem się jaki masz nick i dopiero będziesz robił tematy na forum
Teraz piesku ładnie założysz next temat na forum i przeprosisz Waka ;) a jak nie to kupuj sl'e i bedziesz tylko w nocy mogl expic... ale to czasami bo zobacz jaka godzina posta ;)
Oueheh musialem ... xD
Nixonku nie dawaj next warna =*
Pzdr Wak
Wow ty tez na inteligentnego mi nie wyglądasz :eek:
Widzisz ten dział ? Screeny a nie zażalenia ;sss
@Topic
Napisz do przyjaciółki albo teletygodnia tam Cie wysluchaja ! :):D
nie w przyjaciółce maja już na cały etat zatrudnionych bajko - pisarzy :d
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.