Zaloguj się

View Full Version : Wakabayashi Assassin - Pro kozak

Zok
14-05-2009, 16:37
Witam dzisiaj rozśmieszyła mnie sytuacja pierw pan Wakabayashi Assassin wyzywał noob harem gdy go ujebalem (jego skill pvp byl boski) relognol na Wakabayashi Assassin i mnie zajebal i pokazal tym swój no skill jaki sobą reprezentuje!!!!!!! Pozdro i potańcz na next raz :*;*;*;*;*;*;*;;*;*;*;*;*;*;*

Aiwaho 2.0
14-05-2009, 16:56
Twoja inteligencja jest bardzo mała. Zakładasz tutaj temat nie dając zdjęcia?Wogóle co kogo to interesuje.

brecht
14-05-2009, 17:06
Twoja inteligencja jest bardzo mała. Zakładasz tutaj temat nie dając zdjęcia?Wogóle co kogo to interesuje.

Skoro tu napisales, to najwidoczniej, Ciebie.

JoKe
14-05-2009, 17:08
Wow ty tez na inteligentnego mi nie wyglądasz :eek:
Widzisz ten dział ? Screeny a nie zażalenia ;sss
@Topic
Napisz do przyjaciółki albo teletygodnia tam Cie wysluchaja ! :):D

Kesz
14-05-2009, 18:24
gratz .

Wakaba
14-05-2009, 21:18
Nie wyzywałem Cię tylko sam zacząłeś się do mnie rzucać...
Fajną posiadasz wyobraźnie skoro wymyślasz takie rzeczy :]

To takie straszne że musisz zakładać temat na forum ??

roman-17
15-05-2009, 03:04
no aż się pokuszę o zbesztanie Twojej inteligencji z błotem u mnie pod blokiem...
Jak już wcześniej napisali nie ten dział... jak jeszcze nie wiesz to Armia jest serwerem pvp więc nie płacz... ubij go jak Ci się uda... a jak się boisz to po co grasz?? A jeśli chodzi o Wakabe to znam go od ... hmmm... 14(?) lat... i mogę ręczyć za niego, że nigdy pierwszy nie zaczyna... a jeśli nie wierzysz to wpadnij do mnie :D wszystko Ci wytłumaczę ;>

Pozdrawiam wszystkich z wyjątkiem inteligenta, który założył ten topic...

Waka nie nierwuj się na mnie jeśli się pomyliłem odnośnie Twojego wieku... xD Do zobaczenia w czerwcu xD

@Zok
"Pozdro i potańcz na next raz :*;*;*;*;*;*;*;;*;*;*;*;*;*;*" Za grulixowe texty na tym forum można niezłe komenty zebrać... nie mów pozdro bo z większością (jeśli nie ze wszystkimi) nie jesteś na TY a tym bardziej nie jesteś dla nich ziomkiem... polecam lektórkę jakiegoś słownika, i tu uwaga, masz quiz :D znajdź najpierw jaki xD A tak na przyszłość to uważaj do kogo mówisz potańcz... bo nie wiesz z kim tańczysz... a te cmoki to możesz wiesz gdzie sobie wsadzić... pedał ??

Pall Helian |2|
15-05-2009, 03:12
no kurw* ja tez Cie mogę zjechać koleś xD daj tylko nick zjadę Cie 3 harami potem relogne na best hara i będę kozaczył

Nie wiem co masz do mojego kolegi jak się wkurzę dowiem się jaki masz nick i dopiero będziesz robił tematy na forum
Teraz piesku ładnie założysz next temat na forum i przeprosisz Waka ;) a jak nie to kupuj sl'e i bedziesz tylko w nocy mogl expic... ale to czasami bo zobacz jaka godzina posta ;)

Oueheh musialem ... xD

Nixonku nie dawaj next warna =*

Pzdr Wak

Wow ty tez na inteligentnego mi nie wyglądasz :eek:
Widzisz ten dział ? Screeny a nie zażalenia ;sss
@Topic
Napisz do przyjaciółki albo teletygodnia tam Cie wysluchaja ! :):D

nie w przyjaciółce maja już na cały etat zatrudnionych bajko - pisarzy :d