View Full Version : "Mam dwóch ojców."
⊕ Cineczeq ⊕
14-05-2009, 23:06
http://www.youtube.com/watch?v=c0fXMnIfA2Q
Jak myślicie? Czy dewiacją należy się chwalić w ten sposób? xdddddddddd
Dla Mnie to idiotyzm pogwałcenie praw jakie dziecko powinno posiadać i brak jakichkolwiek pochamowań od strony rządu, takie coś czyt. adoptowanie dzieci przez "dwóch ojców" powinno być zabronione, powinni w ogóle zabronić adoptowania dziecka jeżeli zgłosi się albo przyszła SAMA matka albo SAM przyszły ojciec. Je*#ć k^*#a!
@Edit
Dodam jeszcze, że taki koleś na 100% będzie w przyszłości także miał męża i adoptuje kolejne biedne dziecko.
Jak kto lubi. ;o
Jak mu się to podoba niech robi co chce. W Polsce by zrobił pośmiewisko i tyle. :S
Współczuje kolesiowi, naprawdę, los skrzywdził go tak, że gorzej już się nie da ...
Jedynie, co mi pozostaje, to zapalić wirtualny znicz .
Mc Maciek
15-05-2009, 11:35
Chłopak będzie miał już skrzywioną psychikę do końca życia... Zastanawia mnie tylko jedno: jak jego biologiczna matka, jeśli widziała ten występ i wiedziała, że to jest jej dziecko... Jak ona się poczuła...?
Drako o.o
15-05-2009, 11:35
pozdrowienia dla tolerancyjnej holadnii ;> .
Zal mi go z deka =.= Nie wiem czym sie chwalic, ze jego 'rodzice' sa homo =.= Trzeba miec niezle najeb*** w bani...
Drako mieszka w Polsce i równiez ma dwóch ojców i nikt z tego nie robi wielkiej afery,
tolerancji trochę ludzie ; ) ! jak kto lubi.
Nie no świrowałem, dla mnie to jest popierdolone - dziecko wychowuje się w takiej rodzinie a nie innej i potem nie ma bata żeby nie był homoseksualistą ! bo jak inaczej ?
Skoro adoptowali go jak miał lat 1 xd
To ciekawe jak sie czuł gdy widział, ze inni chodza z mama i tata a on z tata i tata xd !Chodzi Mi o to gdy byl juz "ogarniety" 7-10 lat
xxXTibiomanxxX
15-05-2009, 14:50
Według mnie w Polsce nie powinno być wprowadzone adoptowanie dzieci przez gejów ...
No dobra niech se mają te śluby -.-
Ale niech nie niszczą życia jakiemuś dziecku ;<
Jestem bardzo ciekawy czy takie dziecko , które adaptowali geje ma jakieś problemy w szkole (czyt.Ktoś je wyzywa w szkole)
To na tyle.
@Down
Widzę że jednak to ty jesteś młody ...
Powinni go traktować jak normalnego rówieśnika...
Ale niestety często jest na odwrót...
Seba Master Knight
15-05-2009, 15:12
@Up
Widzę, że młody jesteś. Akurat wyzywać tego dziecka nikt nie powinien, raczej mu współczuć.
@topic
No widzicie, do czego prowadzi homoseksualizm? ;) Zgadzam się z Daaronem, że ten chłopak w przyszłości również będzie gejem...
Jak to powiedział Kaczyński, homo~ nigdy nie powinien być zalegalizowany, bo ludzie by wyginęli. :S
Orson_Pall
15-05-2009, 18:15
Moim zdaniem ta piosenka ma pokazywać tym małym dzieciakom że to nic złego... i to im sie udaje, zobaczcie ten 'dziecięcy chórek' śpiewajacy refren... wyobrazacie sobie cos takiego u nas w szkole? Śmiech... i ja nie widze w tym nic zlego.
Omg i tak wymiera rodzaj ludzki --/--- Homo ? Spalić ,Zabić i i nie wiem co... Wogóle co tu mowa o tolerancji to po bóg stowrzył dziewczyny żeby w nie pchać swój "złom" a nie gejować-.-- ktoś miał w podpisie "Homoseksualizm - to nie tylko skłonność do grzechu bo przewysza je jej nikczemność ;]" ;p Widać że chłopiec już jest Pedałem krótko mówiąc
Refren z chorkiem... pierwsze co mi przyszlo Korn-Another brick in the wall xd
Paranoja!
To jest jakieś wielkie nieporozumienie.
No cholera... Próbuję zrozumieć te związki geyów, ale żeby dzieci adoptować!?
Jestem ciekawy czy ten chłopak będzie miał męża czy żonę :)
Rase Klata Byka
15-05-2009, 23:03
Dzisiaj bylem w oswiecimi i nie bede pisal co tam bylo ale homoseksualisci tez byli karani...>
Jak dla mnie to jest jedna wielka patologia ze on to spiewa a dzieci "on ma dwoch ojcow"
Staszne, dobrze ze ludzie innej orjetacji byli karani bo moze i ty bys byl adoptowany :)
KaczorPowraca
16-05-2009, 00:23
Boże, chwali się ,że ma gejów jako rodziców o.O
Jestem pewien , że on będzie pedałem . W ogóle powinni zabronić adoptacji dziecka przez
"parę" homoseksualistów .
Moim zdaniem powinni zrobić jakiś "obóz" i tam pozamykać tych pedałów
i tam by sie sadzili po dupach -.^
Boże, chwali się ,że ma gejów jako rodziców o.O
Jestem pewien , że on będzie pedałem . W ogóle powinni zabronić adoptacji dziecka przez
"parę" homoseksualistów .
Moim zdaniem powinni zrobić jakiś "obóz" i tam pozamykać tych pedałów
i tam by sie sadzili po dupach -.^
Obóz? Dobrze się czujesz? Mamy XXI wiek, koleś...
Gey też człowiek i to nie on wybierał swoją orientację.
Wyobraź sobie, że wszyscy są gejami, a Tobie podobają się kobiety.
Jak byś się czuł? Potrafiłbyś to zmienić?
@up
eee bronisz ich ? jestem tolerancyjny ale nie na tyle żeby ***** oglądać jak ktoś ma dwóch ojców. niech biorą śluby ale od dzieci to niech spierdalaja. mamy takie spiecia bez homosow a jak dojda to bedzie w chuj i dalej. ;O
topic
debil xd
DannRook
16-05-2009, 11:10
Yyy???
Albo mi się zdaje, albo ten koleś jest z tego dumny?
W wielu rzeczach można być tolerancyjnym, ale to już jest przesada.
Jeszcze robić z tego szopkę...
Tak oczywiście będzie gejem, pomijając fakt, iż orientacja jest wpisana w psychice oraz genach.
Parę osób napisało, że jest tolerancyjnym... z dodatkiem 'prócz tego, tego i tamtego'. Tak na prawdę bycie tolerancyjnym tzn. tolerować wszystko, bez wyjątków, a do tego potrzeba wyrozumiałości i dorosłości.
Co do adopcji dzieci przez pary homoseksualne jestem na nie. Po co to komu? Chyba od początku było wiadome, że bycie homoseksualistą wyklucza założenie rodziny z 'własnym' dzieckiem, tym bardziej nie powinno się adoptować czyiś.
Pozdrawiam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.