View Full Version : Drukarka
Witam państwa :D:D mam taki mały problem z moją drukarką HP Deskjet F380.
A problem jest taki że jak drukuje czarno białym tuszem to przy końcu drukowania str zaczyna mi drukować na niebiesko no bardziej podchodzi to pod kolor fioletu i nie wiem co się dzieje bo pojemnik z tuszem jest do połowy pełny.Sam już niewiem co robić :(:(:(:(:(:(:(
Adolf Hitler
16-05-2009, 13:49
:):(:confused:;):p:p:mad::D:D:D:D to wyjeb ja przez okno hehehehehe :):):):):(:(:(:(:(:confused::confused::confused::c onfused::confused::mad::mad::mad:
^Gpiotras~
16-05-2009, 14:00
Wyjmij pojemnik z kolorem i wydrukuj wtedy.
Zobaczysz wtedy czy to wina czarnego czy koloru.
Jak ci bedzie sfankowal czarny to ,,wydrukuj,, caly tusz z czarnego i go naladuj ;]
\/ Umnie to tusz sfankowal ;]
Mc Maciek
16-05-2009, 16:06
Jak ci bedzie sfankowal czarny to ,,wydrukuj,, caly tusz z czarnego i go naladuj ;]
Takie coś nic mu nie da ;) bo to nie tusz szwankuje, tylko kadridż (tak to się pisze? :P). Wymiana tuszu nic nie pomoże. Jak już, to powinien wymienić kadridż :P
@down
Możliwe :P
Lord Kdpl
16-05-2009, 16:08
Takie coś nic mu nie da ;) bo to nie tusz szwankuje, tylko kadridż (tak to się pisze? :P). Wymiana tuszu nic nie pomoże. Jak już, to powinien wymienić kadridż :P
Chyba kartridż (cartridge)
16-05-2009, 16:55
^Up.
No dobra poprawiles kogos. ale nie wniosles niec do tematu.
Top. P
Popytaj na jakis forach co sie w tym specjalizuje, na apo nie znajdziesz odpowiedzi.
Cicia <3
16-05-2009, 17:04
Fuck. Double post. Nie karac warnem. usun ten post. Pozdrawiam
Fuck. Double post. Nie karac warnem. usun ten post. Pozdrawiam
Rotfl. xdd
Daj tą drukarkę do sklepu. Ja miałem coś z moją i zaniosłem ją do sklepu, tam gdzie ja kupiłem i naprawili.
#Edit.
Jak nowa, to zrób kalibrację. Czyli ustaw jak to tam musi drukować. ^^
A nowa? Może musi sie 'rozdrukować' poprostu :o
Dobra jak wyciągane kolorowy tusz to gra gitara ale czym to jest spowodowane ??
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.