View Full Version : [8.42] kilka pytan
czesc hcialbym sie dowiedziec od was kilku zeczy i mam nadzieje ze mi odpowiecie gram tu od niedawna i nie wiem kim grac bo gram tu niedawno wyszlem z rooka i kogo zrobic zeby dobze expic i byc dobrym w pvp a do tego gdzie kupic itemy albo co zrobic zeby miec kase na itemy i od ktorego levela jest tu pvp bo z tego co slyszalem durzo osub zabija niewinnyh nie wiem za co a do tego czy som za to jakies bany jak narazie to tyle pytan wrazie czego napisze dalej z gury dziekuje za odpowiedzi
zeby dobrze expic i w pvp byc dobrym zrob MS/ED
zeby miec kase na itemy idz na zolwie i tam zarobisz
pvp jest od 20lvla
ban jest chyba po 6 fragach
ej a czemu jak stalem w depo to mnie ktos zabil a ja nie mam nawet 20 lev i nie bylem na dwoze bo stalem w depo co sie stalo
Lady Knighter
17-05-2009, 11:08
to był tzw. "trap" - pułapka która zabiera hp i padasz przez to ;/
w depo lol? ?????????????????????????????????????????????????? ??
19Fifi64
17-05-2009, 11:51
naucz się pisać od tego zacznij przygodę z tibią i klawiaturą.
Tak zabił - było nie afkować.
naucz się pisać od tego zacznij przygodę z tibią i klawiaturą.
Tak zabił - było nie afkować.
nie mam zamiaru uczyc sie polskiego jezeli w polsce nie mieszkam i jestem tutaj na doslownie 2 tyg wystarczy mi to co umiem
Selinara transie, ten chłopiec w Twojej sygnaturce to Ty? Widzę, że ładnie się z bratem bawisz. Nabijaj dalej posty
@topic.
Gdy afkujesz w dpo, najlepiej ustawić się przy skrzynce, wtedy nie ma jak, nie użyją trapa na tobie...
No to tak, po pismie widać że jestes pożądnym noobem, i oczywscie ile masz lat max 12
"hcialym, zeczy, wyszlem, dobze, durzo, osub, som, gury"
Nie no spoko ;]
Pwn3d koleś, wymiatasz.
Zrób Druida, dobrze się nim expi na demonach i jest dobry w pvp.
Matula ^^
24-05-2009, 11:51
Wy chyba jesteście wszyscy jacyś poje***i.
Nie umiecie czytać??
@Selinara Seliar co Ci do tego ile on ma lat i jak pisze ?? Zajmi się sobą i poćwicz kulturę.
@19Fifi64 Kolejny ... Patrz na siebie !
No to tak, po pismie widać że jestes pożądnym noobem, i oczywscie ile masz lat max 12
"hcialym, zeczy, wyszlem, dobze, durzo, osub, som, gury"
Nie no spoko ;]
napisalem ze nie mieszkam w polsce i ciezko skladac mi zdania w tym waszym dzinym jezyku?
a co zatymidzie moja pisownia podobna jest dopiosiwni 12 letniegodziecka
wytykasz komus bledy a sam nie potrafisz pisac czytac ze zrozumieniem lub wrocic post wyzej...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.