Zaloguj się

View Full Version : Cristiano Ronaldo i jego kompleks

Crayon
17-05-2009, 11:13
http://w450.wrzuta.pl/film/3kN9nCYuQRl

Hehe, więcej pisać nie trzeba. Zobaczcie sami, z czym boryka się gwiazdor reprezentacji Portugalii : P

ByOuT'
17-05-2009, 11:18
Krajon!!11!!1 Nie liczy się wielkość pędzla tylko jak się nim maluje.

=** Ciauu

Mariox
17-05-2009, 11:26
Nieźle nieźle kiedyś czytałem wypowiedź jego byłej. Podobno to jest narcyz. Depiluje nogi a w domu ma wszedzie lustra rozwieszone, żeby mógł się przygladać. Podobno nawet przy śniadaniu zamiast czytania porannej gazety on trzyma lusterko żarliwie przyglądając się w nie.

Koleś mnie rozbraja. Ok umie grać w piłkę ale jakiś umiar w sobie trzeba mieć. Na pytanie czy uważasz się za najlepszego piłkarza świata tacy piłkarze jak Kaka czy Lampard odpowiedzą, że musza w sobie dużo zmienić i się cały czas doskonalić natomiast Crisi odpowie bez wahania Tak!. To sorry z niecierpliwością czekam aż forma mu zgaśnie i juz nie będzie tego frajera znać.

Bastek10
17-05-2009, 11:36
o kurde jaki kox z niego :D
Oglądając ten filmik,za każdym razem chce mi się bardziej śmiać...nie wiem nawet dla czemu...:P

Kamor ^Inter^
17-05-2009, 11:46
Yyy a o co tu biega ?
Że maja nogi owłasione czy jak ? xd

Prosze o wyjasnienie.

Maximus2.0
17-05-2009, 14:19
Szefie chodzi o to ze Krystian zobaczyl penisa swojego kolegi z reprezentacji i byl tym bardzo zdziwiony xd

Viki
27-05-2009, 22:05
Yyy a o co tu biega ?

Prosze o wyjasnienie.

hahaahahhaahahahahhaa xDD
ta wypowiedz rozwalila mnie bardziej niz ten filmik:D

Old Dzolo/Seba :)
27-05-2009, 22:53
Yyy a o co tu biega ?

Prosze o wyjasnienie.

HAHAHAHAHA o kur*a! Gościu, jesteś moim idolem hahah

@topic - filmik zajebisty xd

Daaron
28-05-2009, 10:14
Raczej nie chodzi o to, że ma kompleks tylko o to, że strasznie zdziwiło go coś albo kolega obok, może po prostu sie przestraszył i spojrzał na nogi ;).

@^Crayon
A Ty od kiedy masz zapatrywania rasistowskie?
Od wczorajszego "UWAGA!"? Z resztą nie moja sprawa.

Yyy a o co tu biega ?

Prosze o wyjasnienie.

Spojrzał na spodnie kolegi, które wyglądały jakby koledze stało "prącie" potem spojrzał na buty co według forumowiczów było kompleksowe spojrzenie na swoje "prącie".