PDA

View Full Version : Problem z BiA: Earned in Blood

Sillmarilien
19-05-2009, 08:16
No mam następujący problem:
Ściągnąłem sobie tą grę, wszystko lata jak ta lala... Ale tylko w menu...
Otóż gdy zaczynam grać opowieść, jest filmik wstępny, no i wszystko narazie działa.... No i później jak opowiada co się działo jak byli jeszcze w samolocie to komp mi się restartuje, i wywala, że system windows odzyskał sprawność po poważnym błędzie. Komp restartuje się też w potyczce, po chwili grania... Niby wszystko chodzi, nic nie tnie, a tu pyk, i komp się od nowa włącza... Chciałbym sobie pograć w tą gierkę, miałem chęci nawet na oryginała ( głosy polskie itp. ) no ale chyba były to tylko marzenia :/

Mój komp:
AMD Athlon 2700+ 2.17 Ghz
RAM : Kingston 1024 MB
Karta graficzna: Radeon HD 3650 AGP ( 512 MB)
Gra powinna mi chulać....

No i wnerwia mnie ten problem... A oryginałka chyba nie rozwiąże tego problemu...

I nie walcie tekstami "kup se oryginała", bo gdybym kupił i takie coś by wyskoczyło, dopiero bym się wkur.... zył :/ Z tego co czytąłem więcej osób ma taki problem...

Ciastko
19-05-2009, 09:23
Więcej osób ma ten problem, bo gra jaką ściągnełeś jest uszkodzona, lub jakiś trojan/wirus jest w niej. I nie mów, że tak nie jest, bo jeżeli więcej osób ma ten problem, to tylko takie jest tego rozwiązanie, innego nie ma... Zakup Oryginała. Na pewno zadziała.

Sillmarilien
19-05-2009, 13:46
Z tym, że nie tylko plik który ja ściągnąłem ma ten problem :/ Jednym działa dobrze, innym nie...