View Full Version : Zagrozenia
Ile to razy przychodzi nam stawac przed rodzicami z karteczka od nauczyciela i potrzebnym podpisem ;/ ja mialem z tym roku pecha i dostalem az 2 zagrozenia! polski... i matma... ale poza tymi mam wsyzstko ok . jak sobie radzicie z zagrozeniami ? ukrywacie karteczki moze podrabiacie podpis lub wyczekujecie na moment kiedy rodzice sa z dobrym nastroju i dajecie do podpisu ? ja korzystac z wariantu trzeciego :PP
YYYYyyyyyy coś tematy pojeb******** ;p post do kasacji mi tylko pała z matmy spadła ale już nic więcej
@downn
Gdzie pod most ?
pomienak pall
19-05-2009, 10:07
ja pewnie z matmy nie wiem jak to zrobie uciekne z domu na miesiac i tyle
^Daniel3k* Banned -.-
19-05-2009, 11:59
ei hopaki a co to jezd szkola? ei plz powiecie mi prosze hce wieciec
Aff. Dwa zagrożenia to u mnie co roku. ;o Ale zawsze zdaje ;f
Sopranis
19-05-2009, 13:03
Ja jeszcze 1 półrocza z histori nie zaliczyłem;/ A na te to z 2 zagrożenia.
Proste zamiast grać w tą durną gre weźcie się do nauki. Nie chcę mi się myśleć co z Was wyrośnie za kilka lat. Bynajmniej umiecie pisać i czytać to już dużo ludzie w Afryce nawet tego nie umieją.
mialem z 5 ocen 1/2 i powiedzialem ze wszystko poprawie i tak zrobilem zrob tak samo
Chemiaaa ;D
e no ale ja nie mialam jakis karteczek do podpisywania :D
xd ale i tak starsi wiedza;) korki mi zalatwiali:p
.:Speed Fireman:.
19-05-2009, 14:06
Jest sie czym chwalic.. xd
Ja nie mam zadnego zagrozenia bo jestem geniuszem ;d
Jest sie czym chwalic.. xd
Ja nie mam zadnego zagrozenia bo jestem geniuszem ;d
Ja tesz ;C
Ja w tamtym semestrze mialem 7 xD wszystkie poprawilem.
W tym juz lepiej bo 4(polak,matma,fiza,chemia) Jutro poprawiam polaka w piatek fize, chemie i matme : )
.Verrier
19-05-2009, 14:45
Ja tam nie mam żadnego zagrożenia ... Grajcie więcej w Tibię to na pewno będziecie mądrzejsi ;).
Nje wjecie sze tipja óczy? -.-
Mam zagrożenie z religii :f
Nie mam zagrożeń ale musialem posta nabić XDDDDD bo nixon to dziad...
Nie mam :o ! Z historii tylko ostatnio dostałem za zeszyt 14 ocen niedostatecznych, ale nie podała mnie na radzie jako zagrożonego ^^
Chemia, Fiza, Geografia i technika (bo za rysunki, robi mi sie nie chce xDD)
Ale niebujta, poprawie, jeszcze 3 tydnie :p
#edit
Chemia poprawiona <3 ;*
Master Shidishi
19-05-2009, 16:44
0 zagro. 0 dwój xD
@aha
Jak cos 3 gim ;x
Mikiel Miszcz
19-05-2009, 16:50
0
1lo
0 zagro. 0 dwój xD
@aha
Jak cos 3 gim ;x
Widać.
@topic
Zero zagrożeń... 2 liceum...
Exevo knight
19-05-2009, 17:09
7 zagrożeń ;) : Chemia, Biologia, Gegra, Fiza, Angielski, WOS, Historia. Z tych dwóch pierwszych to się na mnie facetka uwzięła xD Z angola to większość szkoły ma zagrożenia ;s
A co do tych karteczek z ocenami. Ja tam stosuję co roku tą samą taktykę... wychowawczyni mi daje karteczkę a ja każdego kolejnego dnia mówię, że zapomniałem aż w końcu zapomni ;d
PS: I Gim. ;)
Ja mam zero zagrożeń xD najgorsza ocena u mnie to 3 :p jestem w 3 Klasie gimnazjum :p
Kapitan Alkohol.
19-05-2009, 17:19
Historia :/
Przez nieuzupełniony zeszyt \o/, ale już sie prawie poprawiłem, wiec nie jest źle ;>
Felek pall
19-05-2009, 18:20
U mnie luz.
1.Starszym mówię o każdej ocenie ,
2. Uświadamiam im ze nie umiem danego materiału.
3. Mam zagrożenie z chemii ale nie poprawiłem tylko 1 oceny.
#edit
1. gim.
Fiza, Chemia, WOS, matma, angielski, biologia. Chyba tyle xdd.
Ale nie dziwie sie, moi kumple maja ze wszystkiego, procz wf'u, taka szkola, tam tylko jeden kujon ma swiadectwo z paskiem ; o ;dd
0 zagrożeń, 2 gimnazjum ; o U Was jest tak, że na karteczkach rodzice podpisują? U nas na 30 dni przed wystawieniem oceny długopisem musi rodzic osobiście przyjść do szkoły i podpisać takowe zagrożenie.
0 zagrozen, 0 dwojek, chyba 3 trojki beda :o Srednia w najgorszym wypadku 4.0~, taka chyba bedzie: 4.2, a w najlepszym wypadku 4.4 :o Ale z polaka sie za ch*ja nie poprawie, bo na polrocze musialem dwie palki poprawiac ^^
Aaa i chodze do 3 klasy gimnazjum :>
Btw. Ziomy z klasy sami sobie podrabiaja podpisy :o
Zagrożenia:
j. Polski
Historia
j. Niemiecki
w-f
Chemia
Geografia
Matematyka
Rachunkowość
Nieklasyfikacje:
Matematyka
Histyoria
Niemiecki
j. Polski
j. Niemiecki
W-f
Geografia
Rachunkowość
Przedsiębiorczość
Praktyki
przysposobienie Obronne
Ale spoko damy rade.
miałem w sumie z chemii.. ale i tak już po wszystkim :P a karteczkę sam podpisałem.. generalnie wszystko sam podpisuje xP
polski i fizyka... damy rade xd
1 technikum
@Nie to co w gimnazjum... opierdalało się zawsze i nie było zagrożeń
Niby pierwsza gimnazjum, lajcik narazie ;f
1 kapa na cały rok szkolny, w dodatku z ćwiczeń z histy XD Ogólnie to parę dwójek wyłapałem (cząstkowych), w najgorszym przypadku będzie 3-ja z bioli, a tak to same 4/5
Po dniu dzisejszym juz zagrozen nie mam :P moze na 3 z matmy nawet wyrobie heh i kto by pomyslal ze cale gimn srednia powyzej 4.5 ale poszlo sie do LO to sie nie chce uczyc a materialu duzo :P
U mnie nie ma karteczek żadnych xD
Dziś była u mnie wywiadówka :D
Mam z PO zagrożenie lol2 profesorka wystawiła mi jedynkę z klasówki której nie napisałem w terminie xD
Ale i tak mam przejebane :D:D Oceny już nie będą takie superanckie jak w gimnazjum!
Na 13 przedmiotów z 11 zagrożenia z czego na 2 nie uczęszczałem.
Generalnie mam rok w plecy i mam na to serdecznie wypierdolone,
4 miesiące temu już zabrałem papiery ze szkoły a jak chciałem się przepisać do innej to nie chcieli mnie przyjąć z takimi zajebistymi ocenami, więc jestem tzw. Dziwką bez szkoły ;c
i wygodnie mi z tego powodu ^^ od września edukejszyn z powrotem w innej szkole i będzie luźno do LO ponownie.
Na 13 przedmiotów z 11 zagrożenia z czego na 2 nie uczęszczałem.
Generalnie mam rok w plecy i mam na to serdecznie wypierdolone,
4 miesiące temu już zabrałem papiery ze szkoły a jak chciałem się przepisać do innej to nie chcieli mnie przyjąć z takimi zajebistymi ocenami, więc jestem tzw. Dziwką bez szkoły ;c
i wygodnie mi z tego powodu ^^ od września edukejszyn z powrotem w innej szkole i będzie luźno do LO ponownie.
Gz... Nie wiem jak wy to robicie ;o Koxy ^^
^Akynaoo
20-05-2009, 19:35
@up
Trzeba miec zajebiscie tolerancyjnych rodzicow lub takich, ktorzy tak samo robili i to rozumieja Xd No i ktorzy wierza w Ciebie : d
@topic
Osobiscie nie bede mial zagrozenia, dopuszczajacego, ani nawet dostatecznego jesli uda mi sie zdac z chemii. Moze wyciagne srednia na pasek Xd
Ja w tym roku 2 zagrozenia, wf i niemiecki.
Do starszej na lajcie jak mi wyskakuje z tekstem czemu masz 16 jedynek z wf mowie ze a ile ty mialas za brak stroju i sie zamyka ;d, a z niemickim poprostu mam zjebanego nauczyciela ;]
1 zagrożenie ze Sztuki xd jestem z 1 gim ; )
jacek3332
20-05-2009, 21:06
Naprawde macie się czym chwalić. Ja nie mam żadnego zagrożenia, ani nawet żadnej trójki. Po prostu powinniście się zacząć uczyć.
Edit: 2 gim.
Ja tak sasmo jak up najgorsza to 3 ;]
Moj kolega ma 12 zagrozen z czego polowa jeszcze z 1 polrocza... w tym religia, muzyka, infa ;d
Hayashida
20-05-2009, 21:26
Ja mam tylko z muzyki (już poprawiłem). Najlepsze jest to, że moja klasa liczy 26 osób, ja mam 20. numer. I? xD W przyszłym roku będę miał 12, a ostatnia osoba 17, 11 osób kibluje :d
A x e l . < 3
20-05-2009, 22:11
Jedno zagrożenie, religia.
6 klasa. .
Aha, mógłby mi ktoś pojechać po dziecku?
Ja tak sasmo jak up najgorsza to 3 ;]
Moj kolega ma 12 zagrozen z czego polowa jeszcze z 1 polrocza... w tym religia, muzyka, infa ;d
To juz nie zagrozenia tylko delikatnie mówiąc ojebał. -.-
Top:
Ja same 5 i 4 a tu nagle z biologii i wosa bah 1. ;o Bedzie ciekawie.
fajnysarumar
20-05-2009, 22:47
ja mam 1 nklke i mam na to wyjebane jak mi nie postawi 2 na koniec to jej pizdne z cepa az nie wstanie ( na koniec roku bd mial 35-40% a bylem na min. 60 % xD )
Dżablona
20-05-2009, 23:03
macie się czym chwalić ja nie mam żadnego zagrożenia tylko 2 tróje z polaka i matmy
2 gimnazjum.
@Up
Fajny kujoneq! Dasz mi swój autograf?
@Topic
Ja jeszcze dodam, że już nie zdam ;/.
Tfój Janek
21-05-2009, 14:45
We wtorek tamtego tygodnia było 9 zagrożen.Jutro poprawie 2 ostatnie, zostana 3 (plastyka,muzyka,geografia)
We wtorek tamtego tygodnia było 9 zagrożen.Jutro poprawie 2 ostatnie, zostana 3 (plastyka,muzyka,geografia)
ZAGROŻENIE Z PLASTYKI?
Toć juz kur.wa trzeba byc niedojebanym albo chorym dzieckiem.
Yy zagrozenie z plastyki czy muzyki to ehm;D smieszne;D to juz predzej nkl jak sie nie chodzi xD
Narysuj pieska na kartce albo kwiatka :| dostaniesz jakas ocene :|
zaspiewaj wlazł kotek na plotek... i bedzie ocena z muzyki .. xDDD
Ohroniasz
21-05-2009, 16:12
ZAGROŻENIE Z PLASTYKI?
Toć juz kur.wa trzeba byc niedojebanym albo chorym dzieckiem.
wbrew pozorom na tym forum jest jakiś procent osób które skończyły już dawno podstawówkę i na plastyce nie tylko malują obrazki czy pisanki, ale także są pytani na ocenę z idiotycznych zagadnień np 'co to jest barwa', jestem ciekawy czy ty byś odpowiedział ;)
Narysuj pieska na kartce albo kwiatka :| dostaniesz jakas ocene :|
zaspiewaj wlazł kotek na plotek... i bedzie ocena z muzyki .. xDDD
u mnie na plastyce nie można narysować obojętnie czego na poprawienie oceny, no chyba, że jest to coś zajebiście pięknego ;s już prędzej trzeba odpowiadać z jakiegoś tematu lub oddać zaległą pracę. w tamtym roku miałem na półrocze 4 z muzyki, na koniec na ostatniej muzyce przed wystawieniem ocen miałem pomiędzy 3/4 i chciałem poprawić na 4(trzeba było coś zaśpiewać), nauczyciel mi i paru kumplom nie dał szansy poprawić, bo się źle zachowywaliśmy przez cały rok ;<
#topic
z 2 zagrożeń zostało jedno: fizyka. ale to przez dziwną nauczycielkę która albo całą lekcje gada bez sensu o zadaniach i nawet nie spyta czy ktoś czegoś nie rozumie albo piszę na tablicy ledwo co piszącym zielonym lub czerwonym markerem, nic nie widać, a ona do tego piszę bardzo małe litery, to co jest napisane na tablicy widzi może 5-7 pierwszych rzędów ławek, a cała klasa ma chyba ponad 15 rzędów więc pozdro. Albo czasem też na jednej lekcji coś mówi, a już za 2 lekcje zmienia zdanie i mówi, że nic takiego o czym jej mówimy ona nie mówiła. btw. babka każe nam się uczyć z podręcznika do sprawdzianów, a na sprawdzianach na 10 zadań jest może 6 z podręcznika, a reszty trzeba się uczyć z własnych źródeł. żałosne:rolleyes:
Kornas Pall.
21-05-2009, 16:18
Ja miałem z WOSu , ale poprawiłem;>
Teraz mam z religii xD Jebać katechetki!!!!
Orson_Pall
21-05-2009, 17:12
Nie jestem z niczego zagrożony, i nie spodziewam sie średniej poniżej 4.0... do tych zagrozonych z 3+ przedmiotów, pewnie macie z 500 lvle, nie?
@Mortalix: Wy wszystko musicie obrócić w żart? To nie miało być śmieszne...
Rowniez nie jestem zagrozony. Licze na jakies trzy max piec czworek na koniec roku reszta 5. ; )
Mortalix
21-05-2009, 19:37
do tych zagrozonych z 3+ przedmiotów, pewnie macie z 500 lvle, nie?
A jak na 1100 lvlu nie mam zagrozenia to jestem fajny? :<
@Topic
Czyste konto. ; o
Można ruszać dalej do szkoły ponadgimnazjalnej. xd
Teraz liczą się tylko wakacje <333.
Martin16
21-05-2009, 20:05
@up
chciałbym mieć tak jak ty już czyste konto i spokojnie isc do szkoły ponadgimnazjalnej ; P
@topic
Mata ; < , jutro pisze twierdzenie talesa.!
z 2 zagrożeń zostało jedno: fizyka. ale to przez dziwną nauczycielkę która albo całą lekcje gada bez sensu o zadaniach i nawet nie spyta czy ktoś czegoś nie rozumie albo piszę na tablicy ledwo co piszącym zielonym lub czerwonym markerem, nic nie widać, a ona do tego piszę bardzo małe litery, to co jest napisane na tablicy widzi może 5-7 pierwszych rzędów ławek, a cała klasa ma chyba ponad 15 rzędów więc pozdro. Albo czasem też na jednej lekcji coś mówi, a już za 2 lekcje zmienia zdanie i mówi, że nic takiego o czym jej mówimy ona nie mówiła. btw. babka każe nam się uczyć z podręcznika do sprawdzianów, a na sprawdzianach na 10 zadań jest może 6 z podręcznika, a reszty trzeba się uczyć z własnych źródeł. żałosne:rolleyes:
Taa, u nas jest taka sama nauczycielka od maty... Szmata ustanie pod tablica, robi cala lekcje sama zadania, my tylko spisujemy i potem sie dziwi, ze sie 2, albo paly dostaje... Tak samo jak i spr zrobi z tego, czego nigdy nie mielismy =.= Zal mi takich nauczycieli :/
Diabolix
22-05-2009, 18:19
A ja żadnych jedynek nie będę miał ani trójek.
U mnie to na dyrektorkę wszyscy narzekają. Każdy mówi, że nic nie rozumie. Albo oni są jacyś upośledzeni, albo ja, bo ja rozumiem to, o czym do nas gada.
Kamor ^Inter^
22-05-2009, 18:41
Jestem w 1 Technikum i mam 1 Tróje :<
A tak to wiekszosc 4 i 5. :D
Wszystko 4/5/6.
Zagrożenie z zachowania - proponowana ocena - naganne... n/c
gafisterg aka speen
22-05-2009, 19:47
Proste zamiast grać w tą durną gre weźcie się do nauki. Nie chcę mi się myśleć co z Was wyrośnie za kilka lat. Bynajmniej umiecie pisać i czytać to już dużo ludzie w Afryce nawet tego nie umieją.
zato chuje maja duze. :confused:
Ja takie same oceny jak pan @2x up ;P. Tylko zachowanie dobre . ;(
@edit A 1 gim ;o
wiking tor
22-05-2009, 21:55
Ja tylko religia bo mnie ksiadz nie lubi i niemiecki bo nie chodze :D
Oxidosis.
22-05-2009, 22:25
ja mam 3 dwojki ale nie mam zadnego zagrozenia :D
Vimpex Drut
23-05-2009, 09:13
Ja mam 1 z religii ale to się da poprawić hehehhehee
3 gim ;)
Koxcie moja najgorsza ocena na koniec to 2 tylko jedna z matmy -.-
Nie napierdalajcie tyle na apo to dacie rade zdać :OOOO
btw. liceum :)
gafisterg aka speen
24-05-2009, 12:34
ludzie jak mozna miec 1 z Religi ? to, że ***** jesteście metale aka daroo albo jakis inny wróbel, nie oznacza,ze ***** macie przestac wierzyć w "Boga" nuuby
Jaros Jaroz Jaro
24-05-2009, 13:28
Ja mam zero zagrożeń. tematego roku bylem zagrozony...i to mocno. ale zdalem.
fajny stresik chłopaki przed końcem roku,nie ? xd
Brain :)
24-05-2009, 13:34
Raz mialem zagrożenie prawie z rely (5 jedynek i 1 piatka), ale all poprawilem.
ludzie jak mozna miec 1 z Religi ? to, że ***** jesteście metale aka daroo albo jakis inny wróbel, nie oznacza,ze ***** macie przestac wierzyć w "Boga" nuuby
Zazwyczaj nie ejst to 1 z ojcze nasz tylko za zeszyt, jakies modlitwy litanie i chuj wie co.
Tfój Janek
24-05-2009, 14:21
Raz mialem zagrożenie prawie z rely (5 jedynek i 1 piatka), ale all poprawilem.
Zazwyczaj nie ejst to 1 z ojcze nasz tylko za zeszyt, jakies modlitwy litanie i chuj wie co.
Jeszcze nie dawno pisalem tutaj ze bylem zagrozony z 9 przedmiotow.Teraz nie ma ani jednego :<!
BanujomBecia!!11
24-05-2009, 19:35
Ja mam zagrożenie z godziny wychowawczej. Ale nie bijcie. : /
fajny stresik chłopaki przed końcem roku,nie ? xd
zajebisty :>
ale nie pewne sytuacje:
Fizyka 3,1,1,6
WPS 3,2,1,1,1,4
Matma 2,2,2,2,1,1,1
Kox nie? 1st technikum rulezz
Dwa zagrożenia, Polski i Matma... Xd!
Miałem 6 zagrożeń, ale poprawiłem. ;)
Z tych dwóch pierwszych to się na mnie facetka uwzięła xD
Tak tak, jasne -.-
Po prostu tępy jesteś X_x
ucieknij z domu.
Jakim to trzeba być jebakiem, żeby mieć zagrożenie z WOS'u-.-
Nigdy w życiu nie miałem słabszej oceny na semestr niż 3(i to tak tylko raz z historii w zeszłym roku).
Rada? Grajcie więcej w Tibie, Pixele uczą życia.
Ale spoko. ohap czeka. Zresztą, mało młynarzy jest.
Wszystko 4/5/6.
Zagrożenie z zachowania - proponowana ocena - naganne... n/c
/\ Tak samo. Essayu, jesteśmy pr0 i gramy w WoW'a ;D. Zgadnę, zachowanie z nieobecności? Przynajmniej ja tak mam.
Gdyby nie to, że jesteś ode mnie troszkę mądrzejszy(ew. int. co widać po postach) to bylibysmi tacy sami ;O Ja Ciebie też kocham :*.
^Topic
Rada? Zajeb ich krzesłem, po co Ci starzy? Nie będzie problemu z kartkami.
^Do wszystkich
Proszę więcej takich geniuszy. Zadziwiacie mnie, serio X_x
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.