PDA

View Full Version : Dzia? 'Opowiadania'

Arcano
20-05-2009, 21:47
Tak Zauważyłem, że nie ma działu 'opowiadania', dlaczego? Mam wene, chciałem napisać coś fajnego a tu jyyb nima działu opowiadania... Przywróćcie go, bo fajne rzeczy tam nawet były. Po co go wogóle zamkneliście?!!

DannRook
21-05-2009, 07:53
Najprawdopodobniej dlatego, że dział wdg. ofc. administracji do niczego się nie przydawał, a w dodatku mało ludzi go odwiedzało, powodów może być wiele, kij tam z opowiadaniami ale fajnie by było gdyby przywrócili "humor" :)

Crayon
21-05-2009, 15:04
Zawsze opowiadanie możesz wrzucić do OWiONu.
Ja z pewnością przeczytałbym Twoje 'wypociny' :)

handlarz_narkotykow
22-05-2009, 10:52
Taa opowiadania i humor mogłyby wrócić znowu na forum.
A dział fake'i mogłoby się tego kosztem usunąć.

brecht
22-05-2009, 14:12
Stesknilem sie za dzialem opowiadania a tu dupa, ni ma... No szkoda, opowiadania Exoda mialy to cos.

Jacol
22-05-2009, 23:54
Kurcze, ludzie. Przecież to Forum servera, prawda? a Wy robicie z nim wszystko tylko nie to , po co zostało założone.

Tematy typu" mam doła" " popsuł mi siem komputer" " co to jest musk" , "czarnobyl" "rozmiar waszego penisa" itp troszkę mijają się z celem, prawda?

Więcej ludzi siedzi w dziale "Inne" niż w tym właściwym, dotyczącym Ots'a
Zresztą, jak czytam te tematy w dziale 7.6 i 8.4 albo Forum to aż mnei skręca.

Powalone propozycje, ciągłe narzekanie że Mortiis i Tygrys nic nie robią. A skąd Wy do cholery jasnej wiecie co oni robią albo czego nie?

dobre 70% ludzi tu piszących pisze, że APO to shit, że tu nie grają itp. Potem się dziwicie , że ludzie odchodzą a nowi nie przychodzą X_x.
Ruszcie troszkę mózgami. Skoro to forum dot. servera, to czego robicie z niego coś zupełnie innego ? Nie rozumiem tego ;(

^down
no wiesz, z tego co wiem, to to NIE jest forum wielotematyczne. Jeżeli się nie gra, to po kija tu wchodzić -.-

Arcano
23-05-2009, 11:13
Kurcze, ludzie. Przecież to Forum servera, prawda? a Wy robicie z nim wszystko tylko nie to , po co zostało założone.

Tematy typu" mam doła" " popsuł mi siem komputer" " co to jest musk" , "czarnobyl" "rozmiar waszego penisa" itp troszkę mijają się z celem, prawda?

Więcej ludzi siedzi w dziale "Inne" niż w tym właściwym, dotyczącym Ots'a
Zresztą, jak czytam te tematy w dziale 7.6 i 8.4 albo Forum to aż mnei skręca.

Powalone propozycje, ciągłe narzekanie że Mortiis i Tygrys nic nie robią. A skąd Wy do cholery jasnej wiecie co oni robią albo czego nie?

dobre 70% ludzi tu piszących pisze, że APO to shit, że tu nie grają itp. Potem się dziwicie , że ludzie odchodzą a nowi nie przychodzą X_x.
Ruszcie troszkę mózgami. Skoro to forum dot. servera, to czego robicie z niego coś zupełnie innego ? Nie rozumiem tego ;(

My robimy z forum to z do czego nie zostało przeznaczone??

A dział Counter strike? 3/4 użytkowników to nie gracze serwera, a osoby ktorą biorą to forum za forum wielotematyczne?? Już kiedyś to mówiłem, to forum powinno mieć jeden cel, albo zbanować użytkowników, którzy nie grają i zrobić z tego czysto tibijskie forum, albo przywrócić wiele funkcji i dodać wiele działów i zrobić z tego wielotematyczne forum...

Pozdro

Akananto
23-05-2009, 17:12
Jezeli chodzi o opowiadania (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=50134)

Myśle iz temat do zamknięcia.

Aifam™
27-05-2009, 17:27
Po co komu ten śmieszny dział? Jest dobrze bez niego, przynajmniej mniej niepotrzebnego spamu i dzieci myślących że są "dobre". Jestem na nie