View Full Version : Przywrócic opowiadania
Kto jest za tym aby przywrócic dzial Opowiadania? Bardzo duzo dobrych opowiadan poszlo sie jeb.ac... Np te Exoda. A backupa napewno mają.
Edit:
Moze byl taki temat ale nawet jesli to nic nie wskórał.
Down:
No tak, lepszej rangi niz łowca postów nie ma to juz nie piszesz ich. ;o
Crayon:
Miasto: 50’’23’N a 18’’57’E
Gz Shatanie.
Pewnie usuneli bo za duzo do pracy bylo -.-
Pampalini
22-05-2009, 14:26
Czy ja wiem ? .. w dziale opowiadania bylo duzo nabijania postow .. jezeli miałby zostac przywrocony dzial opowiadania to z wylączonym licznikiem postow ..innej opcji raczej nie widze : )
@Up ja nie nabijam postow tylko sie wypowiadam a posty bede nadal pisal .. i na ogol chodzi mi o to ze sa takie dzieci ktore by sobie nabijaly sporo postow w tym o to dziale .. -.-'
Zgadzam sie w 100 % z tym co napisał Pampalini
Czy ja wiem ? .. w dziale opowiadania bylo duzo nabijania postow .. jezeli miałby zostac przywrocony dzial opowiadania to z wylączonym licznikiem postow ..innej opcji raczej nie widze : )
lmao, jak ktoś będzie nabijał to go moderator zwarnuje, nie?
@topic
Dobry pomysł, ciekawe z jakiego powodu został usunięty.
Mc Maciek
22-05-2009, 15:03
Pamalini, a dlaczego z wyłaczonym licznikiem postów? Może odrazu wyłączyć go we wszystkich działach? Bo to troche bez sensu, żeby w połowie działów nie było licznika postów... Rozumiem takie jak Handel, Screeny, Hyde-Park, czy RL-Tibia. Ale Opowiadania? Jak już ma nie być licznika, to nigdzie.
Powinni przywrócic ten dział razem z licznikiem postów.
@down
W takim razie zrobić na takich zasadach, na jakich są działy Wywiady, Sondy, Poradniki... Najpierw musi zatwierdzic go moderator. Wiem, zaraz będziecie mówić, że jest mało moderatorów.
ciekawe z jakiego powodu został usunięty.
Bo 90% twórczości była na poziomie dupy? Cholera wie. Ale takie opowiadania strasznie poprawiały mi humor...
Ja jestem za, ale nie z dawnymi tematami tylko zupełnie od nowa :)
Vernereq
22-05-2009, 16:38
Jestem na tak, ale ze starymi opowiadaniami, ponieważ niektóre były naprawdę fajne...
Pampalini
22-05-2009, 18:45
Bart - tak ciekawe dostana warma , jak byl wczesniej dzial opowiadania to nawet bluzgi byly i nic .. 0 warmow:| nikt nie zagladal z modkow .. no moze czasem.
Mc Maciek - aha to wolisz zeby bylo nabijanie typu " no fajne opowiadanie 10/10" i masz 1 post wiecej ? .. jak mialby byc licznik postow to moze by uzasadniali dlaczego daja ocene 10/10 co im sie podobalo albo cos z tego ? ..
A może dlatego że podtym było "wasze przygody na apo" a nie pierdolenie z niewiadomo jakich smutów ale przywrócić niektóre było koks
Dzialy pousuwal Arhadus zamiast dac je niewidoczne, wiec backupa niestety nie ma, szkoda ze sie tak rozpedzil z tym kasowaniem.
Akananto
23-05-2009, 16:48
Zawsze znajdzie sie ktos, kto spiepszy sprawe.
Kazdy mowil ze Arhadus to pies a wy nie chcieliscie go zwolnic tak czy siak. Teraz niestety uzytkownicy odczuwaja tego konsekwencje ze odszedl/zostal wyrzucony tak pozno.
Znajdz kogos takiego jak Arhadus, kogos kto bedzie tracil swoj cenny czas na potrzeby tego forum z usmiechem na twarzy, wtedy ponarzekaj, dla scislosci, nie znasz calej sytuacji jaka jest w administracji a sie wypowiadasz, tyle na ten temat.
Dzialy pousuwal Arhadus zamiast dac je niewidoczne, wiec backupa niestety nie ma, szkoda ze sie tak rozpedzil z tym kasowaniem.
Kazdy mowil ze Arhadus to pies a wy nie chcieliscie go zwolnic tak czy siak. Teraz niestety uzytkownicy odczuwaja tego konsekwencje ze odszedl/zostal wyrzucony tak pozno.
Akuś:
On to robil na tyle czesto ze normalnie nazwalbym to nalogowo -.- Raz na jakis czas to i ja bym moglbyc moderatorem. Kazdy by mogl (byle nie sempacz).
Zawsze znajdzie sie ktos, kto spiepszy sprawe.
Znajdz kogos takiego jak Arhadus, kogos kto bedzie tracil swoj cenny czas na potrzeby tego forum z usmiechem na twarzy, wtedy ponarzekaj, dla scislosci, nie znasz calej sytuacji jaka jest w administracji a sie wypowiadasz, tyle na ten temat.
Ja xDDD Zawsze chciałem się pobawić w modera, osobiście podsyłam od czasu do czasu jakieś bezsensowne tematy Nixonowi, aby warnował/usuwał ;F
Co do tematu... To jestem na tak. Bo czemu nie?
Tak! Oddawać opowiadania! : <<<<
Na chuj komu takie pierdoły? Jestem na nie bo i tak tam nic ciekawego nie było i nie będzie... na szczęście
Przed usuwaniem wysłałem Ci listę działów, które zostaną. Jakoś wtedy nic nie mówiłeś o opcji dania ich, jako niewidocznych.
Na chuj komu takie pierdoły? Jestem na nie bo i tak tam nic ciekawego nie było i nie będzie... na szczęście
Z tym się zgodzę, większość tych 'opowiadań' (dlaczego w cudzysłowie? ponieważ nie można tego (90% tematów widniejących w tym dziale) nazwać opowiadaniami) była napisana z setkami błędów ortograficznych, stylistycznych itp.
dziękuję za poparcie.
Kazdy mowil ze Arhadus to pies a wy nie chcieliscie go zwolnic tak czy siak. Teraz niestety uzytkownicy odczuwaja tego konsekwencje ze odszedl/zostal wyrzucony tak pozno..
może trochę szacunku? btw. z tego, co pamiętam to jakoś nie było skarg na moją osobę, tylko nagle po moim odejściu każdy płacze, że byłem złym moderatorem. dziwne...
Ja xDDD Zawsze chciałem się pobawić w modera,
i takie jest podejście wielu ludzi do pracy moderatora. każdy myśli, że jest to 'zabawa', powodzenia przy wybieraniu osób na to stanowisko.
do administracji: mieliście dobrą kadrę moderatorów, ale nie docenialiście ich pracy.
Źle mnie zrozumiałeś, Arhadusie. Mówiąc, że chciałbym "pobawić" się w moderatora, miałem na myśli to, że zawsze zastanawiałem się, jak to jest nim być. Wiem, że jest to praca niezwykle mozolna, jak i za "frajer".
może trochę szacunku? btw. z tego, co pamiętam to jakoś nie było skarg na moją osobę, tylko nagle po moim odejściu każdy płacze, że byłem złym moderatorem. dziwne...
Byles stronniczy dlatego nie mam do Ciebie szacunku. Co do tego ze dopiero po odejsciu ktos sie odezwal... Kazdy prawie mial cie za psa, tylko ze gdy ktos podwazyl Twoj autorytet konczyl z banem. Nie kloc sie, bo tak bylo.
Byles stronniczy dlatego nie mam do Ciebie szacunku. Co do tego ze dopiero po odejsciu ktos sie odezwal... Kazdy prawie mial cie za psa, tylko ze gdy ktos podwazyl Twoj autorytet konczyl z banem. Nie kloc sie, bo tak bylo.
podaj mi przykład jednej osoby, która za krytykę mojej pracy otrzymała choćby upomnienie, a co dopiero bana.
btw. każdy miał mnie za psa? proszę bardzo - załóż temat 'kto uważa, że arhadus to pies?' zobaczymy, czy wypowie się w nim ponad 7700 użytkowników forum. (dlaczego tyle? domyśl się bystrzaku, Ty w końcu jesteś taki mądry i wszechwiedzący...)
Bald Drah
25-05-2009, 16:38
JESTEM ZA!!! Może większość była debilizmem o głupotach, ale czasem bywały fajne opowiadanka itd :0
Jestem za!!!!
@Arhadus
Troszke odbiegłeś od tematu :).
@Topic
Według Mnie szkoda, że został ten dział usunięty, lecz zgodzę się, że większość tematów była beznadziejna zawsze wśród setek idiotów znajdzie się ten jeden porządny człowiek więc warto było usuwać tematy a nie działy, w końcu nauczyliby się, że pisanie bezsensownych tematów nie ma sensu.
Możecie do tego wyznaczyć jedną osobę, ponieważ rozumiem, że moderatorzy nie będą mieli "czasu".
Hayashida
03-06-2009, 17:20
Gdybym opisał Wam jeden z moich dni, prawdopodobnie wszyscy by go chętnie przeczytali. Na tibia.org.pl pod moimi opowiadaniami pisało ok 60 osób i wszystkim się podobało, ale tu nie mam gdzie napisać takiego opowiadania. TAK - przyda się taki dział.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.