Zaloguj się

View Full Version : Kupywanie wilkow i nowa arena

Despero
22-05-2009, 20:07
1. przydaloby sie kupywac wilki na stale za cc i nazywac go jak chcemy i schronisko w ktorym za kase bysmy przetrzymywali nasze wilki, byloby na poczatek 20 pokoi po 5 ownerow na kazdy, to nie dzialaloby jak domki wiec tylko wilki zandych itemow, no moze siano czy cos zeby ladniej wygladalo :)schodzac z wilka mozemy na niego wracac, wilk nie przechodzi przez schody, bramki lvlowe itp do pz tez nie, nie daloby rady go zabic i ciagle by za nami chodzil, stoly przesuwal lub niszczyl w razie bloka, a gdy sie wylogujemy i nie zalogujemy w 2 minuty to wilk trafia do schroniska skad ciagle mozemy go odbierac a jak kupilismy wilka a nie zarejestrowalismy to znika na stale i trzeba nowego

2. zrobic nowa arene armagedon room na np 10 osob, obok kazdego miejsca na ktorym stoisz kladzie kazdy po 10cc i jak all poloza jeden ciagnie za dzwignie i przenosi na arene, moze byc taka 1/4 pvp island, tam z gory leca ognie jak w wormsach i jak walnie nas taki padamy,po prostu musimy miec szczescie:D ten ktory przezyje zgarnia cala kase. coments plx

silver ghostek
22-05-2009, 20:27
Yyy... Pojeb*lo cie? ;f
Oba pomysly sa do bani. Jak chcesz armagedon to wlacz sobie wormsy...

Bastek10
22-05-2009, 20:27
Jak dla mnie to twoje 2 pomysły są do bani
Oczywiście że jestem na NIE

Arczii
22-05-2009, 20:30
Obydwa pomysły przykre.. ;| Na co takie gówno komuś?
Nie przydatne, do bani.

Pessto
22-05-2009, 23:09
HAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHHAHAHA.

jak w wormsach

Weź wyjdz.

Vernereq
23-05-2009, 08:44
Ciebie p******o, jakie ognie, jak to sobie wyobrażasz ? A schronisko - pojebane, widocznie sam tam mieszkasz.

Wyjdź.

Rikko
23-05-2009, 08:50
Do bani oczywiscie jestem na NIEE znaczkiznaczkiznaczki

Mc Maciek
23-05-2009, 08:58
Ciebie p******o, jakie ognie, jak to sobie wyobrażasz ? A schronisko - pojebane, widocznie sam tam mieszkasz.

Wyjdź.

Dlaczego odrazu go obrażasz? Co Cię obchodzi gdzie on mieszka, może mieszkać nawet na ulicy, a Ty masz obowiązek mieć do niego szacunek!

@topic
Oba pomysły są zbędne. Kiedyś była już mowa o kupowaniu wilków i nie przeszło. Co do areny... Lepiej zrobić loterię ;)

Marcelllo
23-05-2009, 20:28
Pomysły gorsze od moich ;)

@up - kupowanie wilków to był mój głupi temat :)

SaSa
23-05-2009, 20:54
no i po co Ci ten wilk wbijesz 500lvl i zrobisz quest i masz za free 15 lvl z wilkiem?
miałby on dodawać jeszcze prędkość ?
Pomyśl nie każdy ma 2 chara lub jest allegro kidem albo jeszcze Thiefem.
na pewno nie wszystkim graczom by starczyło na takie coś a i ta arena do bani po co by 1000+miał zbierać 100cc? 5 min expa na Quuen/Bally

xxXTibiomanxxX
23-05-2009, 21:43
Omg Ty to masz wyobraźnię HAHAHAHA xDD
"Jak w Wormsach" Xdddd
Own3d
A ten pierwszy pomysł śmierdzi mi metinem ;/
Oczywo jestem na NIE.

Seviper 2.0
24-05-2009, 00:13
http://i40.tinypic.com/3468eu0.jpg

Nic dodać nic ująć...

Fatalnie
24-05-2009, 08:58
Ja pierdziele ale spolecznosc APO jest niedorozwinieta.
Chlopak tylko proponuje ,probuje cos wniesc do servera a Wy odrazu ostro krytykujecie ,wyzywacie idzcie sie leczyc jednym slowem.
To ze Wam sie pomysly nie podobaja to nie trzeba odrazu wyzywac...

Hrabia Olaf
24-05-2009, 09:46
Już może lepiej załóż sobie temat w dziale skargi 'znowu osłabili.....' bo myślenie ci nie wychodzi;<<

%Klimat%
24-05-2009, 10:08
Wiesz co powiem Ci że nie ładne są odpowiedzi typu "Poje*ało" itd. Sądzę że jest to nie możliwe żeby Ekipa APO potrafiła zrobić np tak żeby te potworki mogły expić i zdobywać poziom. Ale to co Ty mówisz nie jest złym pomysłem i jest do zrealizowania. Pozdrawiam.:D

~Styl~
24-05-2009, 10:38
@Emce Maciuś: To co pisze ten 'Vernereq' to tylko i wyłącznie jego sprawa. Może podejrzewac iż założyciel tematu mieszka w schronisku, ale to jest nie ważne więc po co znowu zaczynać...

@topic; Pvp island już jest, a w Wormsy możesz pograć. NIE

espanian
24-05-2009, 11:27
1. przydaloby sie kupywac wilki na stale za cc i nazywac go jak chcemy i schronisko w ktorym za kase bysmy przetrzymywali nasze wilki, byloby na poczatek 20 pokoi po 5 ownerow na kazdy, to nie dzialaloby jak domki wiec tylko wilki zandych itemow, no moze siano czy cos zeby ladniej wygladalo :)schodzac z wilka mozemy na niego wracac, wilk nie przechodzi przez schody, bramki lvlowe itp do pz tez nie, nie daloby rady go zabic i ciagle by za nami chodzil, stoly przesuwal lub niszczyl w razie bloka, a gdy sie wylogujemy i nie zalogujemy w 2 minuty to wilk trafia do schroniska skad ciagle mozemy go odbierac a jak kupilismy wilka a nie zarejestrowalismy to znika na stale i trzeba nowego

2. zrobic nowa arene armagedon room na np 10 osob, obok kazdego miejsca na ktorym stoisz kladzie kazdy po 10cc i jak all poloza jeden ciagnie za dzwignie i przenosi na arene, moze byc taka 1/4 pvp island, tam z gory leca ognie jak w wormsach i jak walnie nas taki padamy,po prostu musimy miec szczescie:D ten ktory przezyje zgarnia cala kase. coments plx

Wyloguj się z forum i wyjdź z domu do księgarni po słownik : <

1. Było cos takiego, skoro uważasz że po trzeba za daleko chodzić to po niego nie idź proste.

2. Na 7.6 jest już za dużo kasy ; < codziennie na allegro schodzą setki kcc, i pomyśl co to by było ; o

Krsix
24-05-2009, 17:36
Powiem krótko:
Wyjdż zjebie -.- :cool: