View Full Version : Co mo?na zrobi? z noobami w dp :)
Selinara
24-05-2009, 00:59
Wklejam tego ss'a z nudów, i jezeli masz napisac komentarz rypu "żal, sam jestes noob" lub co kolwiek niepozytywnego, będę miała Wyj***ne na Twój komentarz :) i to "Awe Szatan" nie ze jestem jakas z innej wiary, chcialam poprostu zobaczyc czy to napisza, jak widac... ;]
http://i40.tinypic.com/2ik8jt3.jpg
niedość że debile to jeszce z błędem ;p Ave sie pisze anie AWE
Jaros Jaroz Jaro
24-05-2009, 01:33
niedość że debile to jeszce z błędem ;p Ave sie pisze anie AWE
no *****.... to specjalnie tak napisali.... ;p
bo to niby fajne jest ;s
Jak głupie ludzie to co zrobisz ;p
ss taki se :rolleyes:
Lechista92
24-05-2009, 10:35
Mamy sie śmiać?
Haha! ~ ironia .
Żal temat, i przy okazji wkopałaś/eś się z wosso. ;) Tylko wosso tak ucina paski. ^^ Ban się należy.
żal, sam jesteś noob ....................
Selinara
24-05-2009, 11:08
wypierdalaj transie
Wiesz, tran so Cie robił♪ cwelu Jebany, nie wiem, chyba zobaczyles sie w lustrze ze tak piszesz...
Selinara
24-05-2009, 11:10
Żal temat, i przy okazji wkopałaś/eś się z wosso. ;) Tylko wosso tak ucina paski. ^^ Ban się należy.
Hah, wosso? Pewnie na wszystko co zobaczysz mowisz wosso no liferze, u Ciebei wszyscy w rodzinie to wosso? Palancie pierdolony...
Ta, też uważam, że wosso... Wosso w golden backpackach tak zbiera kase :) W gbp jej nie grupuje, jednak co niektórzy chyba o tym nie wiedzą, że trzeba mieć normal bp. W dodatku, transem jesteś z pewnością, nieliczne przypadki tutaj są NA PRAWDĘ płcią piękną... Słowem : pogrążyłeś się kasztanie :/
Gz zarówno ich noobostwa, jak i twego.
Nie pozdrawiam,
Veto.
ps. w dodatku składam raport... Nie dość, że przekleństwa to dodatkowo double... Naucz się edytować posty low...
Połóż się spać, wypocznij i postaraj się przeanalizować ten temat od początku do końca.
Hah, wosso? Pewnie na wszystko co zobaczysz mowisz wosso no liferze, u Ciebei wszyscy w rodzinie to wosso? Palancie pierdolony...
Tak to Ty sobie możesz mówić do kolegów z podwórka o ile Ci pozwolą. ;)
Dziecko takie są fakty, a jeżeli ch*ja wiesz o wosso to się nie udzielaj.
Selinara
24-05-2009, 11:30
Ta, też uważam, że wosso... Wosso w golden backpackach tak zbiera kase :) W gbp jej nie grupuje, jednak co niektórzy chyba o tym nie wiedzą, że trzeba mieć normal bp. W dodatku, transem jesteś z pewnością, nieliczne przypadki tutaj są NA PRAWDĘ płcią piękną... Słowem : pogrążyłeś się kasztanie :/
Gz zarówno ich noobostwa, jak i twego.
Nie pozdrawiam,
Veto.
ps. w dodatku składam raport... Nie dość, że przekleństwa to dodatkowo double... Naucz się edytować posty low...
Wosso zbiera tak? Tylko jak bys zauwazyl byl f items -.-
Fioletowy Keczup.
24-05-2009, 11:41
Boze ale z was dzieci jezeli ktos w grze gra postacia kobiety to juz tranwestyta omg....albo jak paska niema to wosso
OGARNIJCIE SIE BACHORY
Doktor sypki robak
24-05-2009, 11:43
Wosso
Gz i prosze o długiego bana :)
Idiota – osoba dotknięta pewnym stopniem idiotyzmu, obecnie nieużywana w medycynie ze względu na pejoratywne znaczenie potoczne
zródło (http://pl.wikipedia.org/wiki/Idiota)
%Klimat%
24-05-2009, 13:56
HeHe... Też kiedyś napisałem "a teraz wszyscy krzyczymy: LOL!!" Około 20 osób tak zrobiło ;p
Boze ale z was dzieci jezeli ktos w grze gra postacia kobiety to juz tranwestyta omg....albo jak paska niema to wosso
OGARNIJCIE SIE BACHORY
byś przeczytał co ten osobnik od początku napisał, poza tym wiem co się z nim dzieje w grze :> raz boy raz girl, więc ?
Taki se pazdzioszek
24-05-2009, 18:00
Zostawmy sprawę transa, bo wychodzi Ci to nieudolnie :p. No chyba, że masz ojca i dzielisz z nim konto.
i to "Awe Szatan" nie ze jestem jakas z innej wiary, chcialam poprostu zobaczyc czy to napisza, jak widac... ;]
To po jakiego ch**a namawiasz ludzi do pisania tego? Nie rozumiem Cię, jesteś większym noobem niż Ci ludzie tam stojący. Pewnie wynika to z twojego wieku, ale jakieś granice powinieneś znać i nie powtarzać głupich sformułowań z forum apo. Trochę myślenia by ci nie zaszkodziło.
100% wosso... ban plx
btw.
Wypierdalaj trasie
silver ghostek
24-05-2009, 18:31
http://i40.tinypic.com/2ik8jt3.jpg
Fajne masz lh... Wypierdalaj transie.
Selinara
24-05-2009, 20:04
Zostawmy sprawę transa, bo wychodzi Ci to nieudolnie :p. No chyba, że masz ojca i dzielisz z nim konto.
To po jakiego ch**a namawiasz ludzi do pisania tego? Nie rozumiem Cię, jesteś większym noobem niż Ci ludzie tam stojący. Pewnie wynika to z twojego wieku, ale jakieś granice powinieneś znać i nie powtarzać głupich sformułowań z forum apo. Trochę myślenia by ci nie zaszkodziło.
Po jakiego chuja noobie? Po to zeby sprawidzsz, gdybym polozyla na dp 1gp, to ty bys zajebal stara zeby to dostac. I dla Twojej swiadomosci, nie mam ojca... I to wlasnie Tobie, troche myslenia by nie zaszkodzilo, bo odpowiedz miales w pytaniu... I to napewno nie bylo ironicznie, a najwiekszym noobem to jestes własnie Ty :)
Noobie z "karlin"
Po jakiego chuja noobie? Po to zeby sprawidzsz, gdybym polozyla na dp 1gp, to ty bys zajebal stara zeby to dostac. I dla Twojej swiadomosci, nie mam ojca... I to wlasnie Tobie, troche myslenia by nie zaszkodzilo, bo odpowiedz miales w pytaniu... I to napewno nie bylo ironicznie, a najwiekszym noobem to jestes własnie Ty :)
Noobie z "karlin"
Noobie z dupy.
Swoją drogą, niezły offtop się tutaj robi. Ale jako, że to screeny, to offtopować można :D
Taki se pazdzioszek
26-05-2009, 14:18
Noobie z "karlin"
-Widocznie jesteś debilem jak wywalasz kase,
-Katolik nigdy nie powinien pozwolić sobie na takie wyrażanie
-z tym ojcem to był mały joke, bo wiemy jak jest naprawdę
-mieszkam w thais
@temat
alerz fainie nobuw zrobiueź!!!!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.