View Full Version : Master Shidishi Life on APO :)
Master Shidishi
24-05-2009, 10:46
http://www.youtube.com/watch?v=uKDVUOtsBgw
Zapraszam do ogladania :)
Vimpex Drut
24-05-2009, 10:57
;o nowy life? bo juz jeden life ta postac ma na youtubie ;d
Master Shidishi
24-05-2009, 11:02
Tak nowy bo tamten to troche lipny byl ;p
Ciekawy life, tylko jedno mnie zastanawia... Czemu na 1k nie miałeś ani seta, ani wanda? Czyżby wtedy tego jeszcze nie było?
Jaros Jaroz Jaro
24-05-2009, 11:50
;o nowy life? bo juz jeden life ta postac ma na youtubie ;d
jak nowy owner to nowy life xD
! filmik
a co do filmiku...
to powiem tak:
muza wiocha (ta ostatnia,hymn twojej wsi ?-dobra,zostawie to)
a co do pokazu slajdów.... nauczyłeś się w vegasie pare rzeczy i cały czas na tym jedziesz...
Filmik is bad.
Ocenka : 4/10
Drake Banned
24-05-2009, 11:52
Ładny life ;] Mozna wiedzieć na jakim programie to robiłeś ? Przypuszczam ze vegas ale może jednak nie;p
Master Shidishi
24-05-2009, 12:00
jak nowy owner to nowy life xD
! filmik
a co do filmiku...
to powiem tak:
muza wiocha (ta ostatnia,hymn twojej wsi ?-dobra,zostawie to)
a co do pokazu slajdów.... nauczyłeś się w vegasie pare rzeczy i cały czas na tym jedziesz...
Filmik is bad.
Ocenka : 4/10
Dla Twojej wiadomosci... jestem 1 own postaci. Filmiku nie robilem ja tylko kolezka ;] Druga piosenke on wybral nie mam mu tego za zle pozdr ;]
jebany zlodziej zajebal s seta rafalowi palladynowi pies pies nie gratuluje
Master Shidishi
24-05-2009, 21:27
@up
ahhahhahhahhaha petro nie kompromituj sie kto zajebal seta Horusowi ? Kto cisnie na wosso? Kto jest ciota ? TY TY TY i wyjdz plax. Samemu sie nie umie grac to bot musi. Sam sie kiedys przyznales pamietasz? ;]
http://img145.imageshack.us/img145/543/botdd5.png
Masz cos jeszcze do powiedzenia lamerze? ;] Nie pozdrawiam.
No no filmik fajny ale pvp moglbys pocwiczyc :O ;d Ale Postac Git :) Pozdro
ta nie gram na wosso widziales kiedy ostatnio gralem kiedy ostatnio dosttalem bana to ty sie nie kompromituj ja s seta nie zabralem tylko death pall do wiadomosci jestes ciota i jestes zlodziej zajebalees mojemu kumplowi rafalowi palladynowi s seta cwelu nie gz postaci zjebany jestes na ryj a pvp masz zalowe
i do tego te twoje eq na tym 1153 lvl normalnie zenada
a na dodatek ban za sharowanie ciota hahahahaha sam lvla nie wbijal bo nie umi lepiej sie naucz grac
#Leus# <3
25-05-2009, 16:12
Gratulacje spoko filmik,fajna muzyka ! :P Pozd(R)o :):D:D:D:D:D:D::D
Master Shidishi
25-05-2009, 16:32
@genius
tak tak jestes swiety ; o Horus to my kumpel wiec wiem kto mu zajebal;]
pvp? taa kox jestes auto manas/vita i jazda nie ? ;x Schody/drzwi ? pro naprawde :<
anhba schody powiedz mi kiedy jak ja cie na 1000 lvl zjehalem a mialem 1150 ciototo hahaha 150 lvl do przodu ms na ms i cie pokonalem idioto jestes 0
Master Shidishi
28-05-2009, 14:42
Po 1 to pisze sie "zjechalem" koxie. Po 2 na senji nie pamietasz ? trap i drzwi? przypomnij sobie i nie rob z siebie wiekszego idioty niz jestes ;]
Old Capitan Rook
28-05-2009, 17:01
Ładny film :D ;-) ocena 8/10 :-) <ZNAKIIIIIIIIIIIIII>
jestes smieszny i zalosny padales odemnie jak szmata a miales naweto o 150 lvl wiecej pamietasz ja 1 k lvl ty 1150 i byles kolo wiezyczki w city kolo tych domkow tam jak padles a solo idioto ^^
Master Shidishi
28-05-2009, 22:22
kiedy to bylo ? jaki ja mialem wtedy net ? ;] apropo moglbys sie przyznac ze bociles bo bociles filmiki/ssy na kompie nadal mam no ale coz gdziez sie leszczyk przyzna ;]
Mortalix
28-05-2009, 22:50
Żal i ból....
@Shidishi
Co do twojego podpisu:
Wklejałem już tego ss'a, ale wkleję raz jeszcze
http://i44.tinypic.com/nvwlya.jpg
No więc weź teraz swojego pvp nie usprawiedliwiaj xD.
W sumie to powiem Ci, że cieszę się z tego bana...
Pisałem nawet do Dexoti'ego czy nie dałoby się przedłużyć go do 1 września, ale dostałem tylko bana za spamowanie ;f
Tak więc pozdrawiam Cię suko i poćwicz pvp, bo ostatnio (przed końcem pacc'a) znów padłeś solo :<.
@Down
Czytanie ze zrozumieniem...
Nawet ss'a nie umiesz przeanalizować ?
Przeczytaj mojego posta tyle razy, abyś w końcu zrozumiał. ; o
Zaczął się weekend może się wyrobisz do poniedziałku? Co? : F
I naucz się w końcu EDYTOWAĆ POSTY!
Master Shidishi
29-05-2009, 21:43
Tak tak. Teraz krec ze za spam itp za spam miales na innym charze:
[28/05/2009 16:27] Dexoti -> Mortalix junior was banished because of Spamowanie. Also he get IP Ban for one day.
A tu masz za bota wiec nie proboj sie usprawiedliwiac ;]
IrysBanned
29-05-2009, 22:07
Powiem ci ze jak byłeś w BS, niezbyt Cie lubiłem, a od czasu upadku BS, no moze troche dalej nie gram na APO wiec wiesz jak mozesz myslec na temat oceny twojej osoby z mojej strony ;P Ale jak tak czytam posty twoje to nawet spoko sie wydajesz. Ale dobra to nie ocena gracza tylko filmiku.
Podoba mi sie ładnie screeny sklejone itp. ale 2 nuta 'wymiata' xd
Dam Ci 9/10 i powiem, że prawdopodobnie (bo chyba wróce na apo sorcem ;P) bede sie na tym filmiku wzorował jako na poradniku, bo jako jeden z nielicznych coś osiągnąłeś od zera jednym charem ;]
Skryper.!
25-06-2009, 18:26
kurfa Szidiszowa po chuj sie klocisz z tym botem? Juz keidys wstawialem ssa z jego botem;] Chuj mu w dupe. Niech gnije przed tibia.
NieZnaszMnie.
25-06-2009, 22:59
Żal i ból....
@Shidishi
Co do twojego podpisu:
Wklejałem już tego ss'a, ale wkleję raz jeszcze
http://i44.tinypic.com/nvwlya.jpg
No więc weź teraz swojego pvp nie usprawiedliwiaj xD.
W sumie to powiem Ci, że cieszę się z tego bana...
Pisałem nawet do Dexoti'ego czy nie dałoby się przedłużyć go do 1 września, ale dostałem tylko bana za spamowanie ;f
Tak więc pozdrawiam Cię suko i poćwicz pvp, bo ostatnio (przed końcem pacc'a) znów padłeś solo :<.
@Down
Czytanie ze zrozumieniem...
Nawet ss'a nie umiesz przeanalizować ?
Przeczytaj mojego posta tyle razy, abyś w końcu zrozumiał. ; o
Zaczął się weekend może się wyrobisz do poniedziałku? Co? : F
I naucz się w końcu EDYTOWAĆ POSTY!
@ Mortalix
Ty idioto, nie widzisz, że do Ciebie pisał Mortiis w trainerze? Bana dostałeś od Dexotiego. Co za idiota.
Pozdro!
@ Petro
Rowniez mi sie przynales, ze jedziesz na bocie.
Sam nie umiesz zarobic to okradasz ludzi? oddawaj seta pedale!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.