PDA

View Full Version : Mortal Knajt - czemu on nie ma bana?

ﻯWiceps
24-05-2009, 19:07
3x po 20h
kilka razy po 15h

I ***** już nie pierdolcie że on expi sam... 20dni po 12h dziennie? Śmieszne...
http://i40.tinypic.com/25i5j46.png
Przecież widać że to bot..

Prawda, trudno GM'owi sprawdzić go kilka razy dziennie?

Simi
24-05-2009, 19:09
Spał 9 dni na zapas, a potem napierdalał ile wlezie XDDDDD !

Nie no. Bot na 100% bądź Uber Mega pr0 Shar ;<.

Sprawdzić jego logi !!

Drako o.o
24-05-2009, 19:10
gdyby mial bota daawno by byl zbanowany

az tak cie zazdrosc chwyta?:/

ﻯWiceps
24-05-2009, 19:11
gdyby mial bota daawno by byl zbanowany

az tak cie zazdrosc chwyta?:/

Tak, ciekawe czego

[24/05/2009 11:53] Mortiis -> Eldorus was banished because of Uzywanie macro/botow itp.

[23/05/2009 14:04] Mortiis -> Exoria was banished because of Sprzedaz/Kupno za prawdziwe pieniadze.
Jak jest taka frekwencja to się nie dziwie że nie ma bana ;)

Arczii
24-05-2009, 19:13
To jest dziecko neo, które nie wie co to real świat. Nic innego poza Tibią i kiblem nie widział. Ale leci cały czas na wosso, przed chwilą bił Infinity równocześnie suwając i manasując się.
BOT

genius
24-05-2009, 19:20
delete mu i tyle 19 mld to przesada i na takim lvl

Pampalini
24-05-2009, 19:22
Cave bot, shar z kolegą/bratem.. lub jest tak poje*** ze nie wychodzi z domu i marnuje sie przed pixelami :<

gafisterg aka speen
24-05-2009, 19:25
boncek bez roncek ?????????????????????????????????

^Akynaoo
24-05-2009, 20:01
Raczej bot, aczkolwiek stopien jego porazenia mozgowego moze sugerowac dlugie godziny spedzone przy Tibii.

20:00 Mortal Knajt: i tak nie padniesz 20:00 Mortal Knajt: mnie

Glosuje jednak za botem + lampienie sie w monitor 24/7 skoro nie dostaje bana xd GM'i powinni mu sie przyjrzec poki wybocil tylko 300 lvli ; O

Splaxor
24-05-2009, 20:41
Niekoniecznie musi mieć bota, ale sharuje postać na pewno. Dzieli konto z bratem, więc w jaki sposób mają ich sprawdzać? Jest to samo IP, więc GM niewiele może zrobić.
Drako dobrze napisał. Ja to napiszę w troszkę innych słowach. Żal Wam dupę ściska.

@sonda
Powinieneś dać jeszcze opcje "nie wiem", ponieważ nie wiem czy boci.

Bart

Jak nie dostanie bana za bota ani za shar to jest szansa, że dostanie za wbijanie na resp. Mam filmik jak przez 30min wybija mi queeny na magic . Dzisiaj jego kolega z gildi pisał mi, że mortal knajtem grają 3 osoby.

Wchodzenie na respa to destruktywne zachowanie i za to dostanie bana na jeden dzień? Dwa?

.Bart.
24-05-2009, 21:01
Jak nie dostanie bana za bota ani za shar to jest szansa, że dostanie za wbijanie na resp. Mam filmik jak przez 30min wybija mi queeny na magic ;). Dzisiaj jego kolega z gildi pisał mi, że mortal knajtem grają 3 osoby.

Bastek10
24-05-2009, 21:08
Jak dla mnie to on boci na 100% nie ma szans żeby siedzieć 19h i napierniczać w tibie....

Kapitan Alkohol.
24-05-2009, 21:08
Tu sie wyjątkowo z Tobą Wiceps zgodze.
2 kolegów sharuje tego chara+ obaj jadą na wosso ;)

brecht
24-05-2009, 21:09
Jak nie dostanie bana za bota ani za shar to jest szansa, że dostanie za wbijanie na resp. Mam filmik jak przez 30min wybija mi queeny na magic ;).

I co powiedz ze zajales sam wielki gigantyczny resp i dziwisz sie ze ktos tam jeszcze expi? Pomysl.

Top:
Shar.

.Bart.
24-05-2009, 21:19
I co powiedz ze zajales sam wielki gigantyczny resp i dziwisz sie ze ktos tam jeszcze expi? Pomysl.

To ty pomyśl i przy okazji czytaj ze zrozumieniem..wielki gigantyczny resp queenów na magic? chyba dla 800 levela, bo ja po jednym okrążeniu muszę ponad minutę czekać aż się wszystkie queeny zrespią.

@topic
Filmik wysłany.

@2down
właśnie tak myślałem, że ci się te 2 respy pomyliły :'p

Hrabia Olaf
24-05-2009, 21:19
@Jego sprawa jeżeli gra na botach, dostanie bana ale jak widac nie prędko.
@autor
zazdrościsz? Śpij 9 x 24 exp 9 x 24 i jedziesz bez problemu...

Shar+ jadą na woso ;d

brecht
24-05-2009, 21:24
To ty pomyśl i przy okazji czytaj ze zrozumieniem..wielki gigantyczny resp queenów na magic? chyba dla 800 levela, bo ja po jednym okrążeniu muszę ponad minutę czekać aż się wszystkie queeny zrespią.

@topic
Filmik wysłany.

O fail. Pojebalem resp na magic z tym na cod. Sry. Zwracam honor. xd Mortal pies :S

Ktoś II
24-05-2009, 21:52
Z dwa lata temu, gdy byłem zajebistym maniakiem potrafiłem grać tyle samo co on :D

W sumie to nie wiem czy bot. Trzeba by go sprawdzić.

^Akynaoo
24-05-2009, 22:21
@up
Grales ponad 15h w dni powszednie? Musialby codziennie zarywac szkole zeby recznie grac. Po 3 dniach padlby z braku snu Xd

@topic
Shar lub bot, nie ma opcji grania po 15 godzin dziennie. Musi miec przynajmniej wosso, poniewaz wysiadlaby mu reka Xd Tak jak ktos powiedzial jak koles sharuje z bratem/siostra/mama/tata/babcia/dziadkiem itd. to nie ma mozliwosci tego sprawdzenia. Ip to samo - wszystko ok. Jedyny sposob na tego bota to wprowadzenie staminy i baczne obserwowanie go aby nadawac mu bany przynajmniej na 7 dni np. za destruktywne. Ktorys z GM'ow powinien otrzymac takie zadanie obserwowanie go przez caly czas kiedy jest online, a noz wpadnie. Ban na 30 dni powinien go otrzezwic ; ]

Splaxor
24-05-2009, 22:28
wprowadzenie staminy

Można wprowadzić na 7.6? Nie wydaje mi się :)

xdbartekxd
24-05-2009, 23:02
najciekawszy dzien byl wczorajszy 21h online.Czy on wogul nie ma zycia innego poza kompem?Jak to mozna nie spac nie jesc.A po 2 nie wierze ze normalny czlowiek da rade 21h siedziec przed kompem.Albo oczy beda go bolec albo reka.Albo bot ale bardziej mi sie wydaje shar

Scix
25-05-2009, 02:34
Otoz On nie leci na cave... On pewnie sharuje z bratem na 100 % bo to nie jest realne grac 21 h ... Na cave na 1000 % nie leci bo go sprawdzam co noc i nic caly czas odpisuje expi biega na apo wiec raczej na apo nie pusci cave ... Pozdro

Mistafa
25-05-2009, 02:39
Bys moze i leci na Cave Siedziac Przy kompie raczej to shar bo raz mnie wyzywa a raz wogle nie odpisuje ;| ;ooo
ale uzywa bota poniewaz widzialem jak na bally manasowal sie Wtedy jak bylo 10x exp

^Akynaoo
25-05-2009, 07:00
Można wprowadzić na 7.6? Nie wydaje mi się :)

Nie mowie o typowej staminie w tabelce skills tylko o takim niby systemie. Mortiis moglby zrobic cos takiego, ze np po 40h ciaglego zalogowania nie dostaje sie expa. Regeneracja np. 3 min wylogowania - 1 min staminy. Po wpisaniu jakiejs komendy dla przykladu !stamina albo !timeleft pokazuje nam sie czas, ktory pozostal do wyczerpania staminy. Mysle, ze byloby to dobre rozwiazanie i moznaby uniknac pojawiania sie nagle nowych 1k lvli. Pomogloby to tez zwolnic rosnacy w mgnieniu oka lvl lidera rankingu apo. Ogolnie no liferzy i tak pewnie graliby po skonczeniu staminy jakims noob charem, ale przynajmniej nie byloby tak, ze dziennie postaci na 1,2k lvl przybywa ponad 20 lvli. Takie rozwiazanie jest chyba mozliwe, aczkolwiek pasowaloby Mortiisa zapytac.

~Troix
25-05-2009, 08:14
Siedzi dziecko przed kompem nie ma przyjaciul na rl to co ma on niby robic zostaje mu tibia ; o

MorgiBack
25-05-2009, 09:49
On sharuje nie boci on ma z 3 ownerow trzeba by było poprosic GM zeby w 3 odstepach czasu sprawdzał mu ip i tyle

Splaxor
25-05-2009, 09:57
Nie mowie o typowej staminie w tabelce skills tylko o takim niby systemie. Mortiis moglby zrobic cos takiego, ze np po 40h ciaglego zalogowania nie dostaje sie expa. Regeneracja np. 3 min wylogowania - 1 min staminy. Po wpisaniu jakiejs komendy dla przykladu !stamina albo !timeleft pokazuje nam sie czas, ktory pozostal do wyczerpania staminy. Mysle, ze byloby to dobre rozwiazanie i moznaby uniknac pojawiania sie nagle nowych 1k lvli. Pomogloby to tez zwolnic rosnacy w mgnieniu oka lvl lidera rankingu apo. Ogolnie no liferzy i tak pewnie graliby po skonczeniu staminy jakims noob charem, ale przynajmniej nie byloby tak, ze dziennie postaci na 1,2k lvl przybywa ponad 20 lvli. Takie rozwiazanie jest chyba mozliwe, aczkolwiek pasowaloby Mortiisa zapytac.

Jeżeli zaproponujesz to w dziale Propozycje to masz moje poparcie bez zastanawiania się. Tylko należy to odpowiednio ustawić, aby osoba co gra przykładowo 10 godzin dziennie nie musiała czekać z staminą bo 10h to bez problemu można zrobić. Oczywiście należy brać pod uwagę expienie, skillowanie postaci. Wiadomo, że podczas skillowania, stania pod depo, uhania nie powinna lecieć stamina. Mam nadzieję, że się ze mną zgadzasz.

@up
Ty masz GM'ów za idiotów? Myślisz, że nie sprawdzali go? Otóż, mylisz się! Dam sobie rękę uciąć, że jego IP było sprawdzone wielokrotnie. Powiedz mi mądralo w jaki sposób sprawdzić czy sharuje jak on z tego co wiem gra z bratem. Przecież jest to samo IP.

@down
Po pierwsze zacznij używać opcji edit, ponieważ widzę, że jesteś nowy na forum i może się szybko z nim pożegnać.
Co do tego ile osób nim gra to mam to gdzieś. Słyszałem, że grają dwaj bracia, więc raczej nie do wykrycia. Niestety prawda taka, że zazdrościcie im tego ile expią.

MorgiBack
25-05-2009, 10:06
@up
Ty masz GM'ów za idiotów? Myślisz, że nie sprawdzali go? Otóż, mylisz się! Dam sobie rękę uciąć, że jego IP było sprawdzone wielokrotnie. Powiedz mi mądralo w jaki sposób sprawdzić czy sharuje jak on z tego co wiem gra z bratem. Przecież jest to samo IP.

On gra z bratem i nie tylko z nim więc? Zastawno się w jaki sposób mozna to zrobić? On gra rano inny debil gra popłudniu a jeszcze inny gra w nocy. Czy to nie loginczne ?!?!

Wnorass
25-05-2009, 13:25
Ja moją życiówkę ustawiłem na 12h przy czym co 20 minut zmieniałem grę :) Poprostu były wakacje i nie było co robic.

@topic
21h online? Zal.. Możliwe, że sharuje, ale nigdy nie wiadomo

Ktoś II
25-05-2009, 14:34
@up
Grales ponad 15h w dni powszednie? Musialby codziennie zarywac szkole zeby recznie grac. Po 3 dniach padlby z braku snu Xd

To były wakacje :P

Wakaba
25-05-2009, 14:39
Co was to obchodzi ?? Lubi to gra. Rozumiem 20 godziny przed komputerem siedzieć to przesada ale nie musicie się go czepiać. Każdy sam planuje swój dzień... najwidoczniej on tak lubi.

Jak by miał bota lub dzielił konto to na pewno dostał by bana.

MorgiBack
25-05-2009, 14:50
Co was to obchodzi ?? Lubi to gra. Rozumiem 20 godziny przed komputerem siedzieć to przesada ale nie musicie się go czepiać. Każdy sam planuje swój dzień... najwidoczniej on tak lubi.

Hmm czepiamy się go bo to jest No lifer i "sharacz" :D a by cię to nie wkurzało gdybyś wbijał załóżmy 1000lvl w 5 miechy a on sobie 1000 lvl w 1 miech bo gra sobie tako ? Napewno byś się wkurzył ;s :mad::mad:

Wakaba
25-05-2009, 15:03
Morgi mi nie zależy na zdobyciu wysokiego poziomu. To on chce być fajny i zarywać noce dla gry. Mi też czasami się zdarza używać komputera dłużej niż np. 5 godzin ale to rzadko. Trzeba też zrozumieć takiego człowieka dla niego ta gra to jest wszystko. On jest tak pochłonięty tą świetną zabawą że traci poczucie czasu co staram się zrozumieć.

Moim zdanie powinni usuwać konta takim osobom co siedzą przed tą grą dłużej niż 5 godzin...

Seviper 2.0
25-05-2009, 15:45
Trzeba też zrozumieć takiego człowieka dla niego ta gra to jest wszystko. On jest tak pochłonięty tą świetną zabawą że traci poczucie czasu co staram się zrozumieć.

Moim zdanie powinni usuwać konta takim osobom co siedzą przed tą grą dłużej niż 5 godzin...

Tym ostatnim zdaniem udowodniłeś, że nic nie rozumiesz i nie zrozumiesz.

@topic

Z tego co wiem, to expi na orbie, gdzie bally rzucają fire fieldy pod nogi. Cave Bot używa "map clicka" więc postać otoczona fieldami nie może się ruszyć (choć jest na to sposób). Wydaje mi się że to shar.

Ktoś II
25-05-2009, 18:31

Tu nie o to chodzi :PP
On jest nieuczciwy wobec innych graczy. Łamie regulamin gry, a co gorsza trudno to wykryć.
To tak samo, jak np. koleś pracuje sobie w jakimś urzędzie i musi wypełniać druki. Do pracy za niego przychodzi jakiś robot(wyglądający identycznie jak ten pracownik) i odwala za niego całą prace.
Tibia polega na tym, żeby każdy miał równe szanse w grze.

Brain
25-05-2009, 18:36
Najlepiej niech gm cofnie mu lvl i da bana na 20 lat ;).

ﻯWiceps
25-05-2009, 18:40
http://i41.tinypic.com/242iivs.png
Tutaj widać drugi przykład. Od 2 maja kiedy stworzyłem sumowany czas to są zliczane godziny. 49% czasu w tibii?

19Fifi64
25-05-2009, 20:03
Tym ostatnim zdaniem udowodniłeś, że nic nie rozumiesz i nie zrozumiesz.

@topic

Z tego co wiem, to expi na orbie, gdzie bally rzucają fire fieldy pod nogi. Cave Bot używa "map clicka" więc postać otoczona fieldami nie może się ruszyć (choć jest na to sposób). Wydaje mi się że to shar.

Powiedz to innym botom. ;p Darmowy nie znaczy dobry. ;)

Popatrz, takanori takao przyłapali na ms płatnych. Są fieldy? Tak. Expił na bocie? Tak.

Raz mnie bije raz pkuje ze mną. ;) Nigdy nie wiem, kto jest kto. ;)

Nie musi to być brat.

Patrzcie to działa tak:

apo <-> internet <-> server -> 10 komputerów (przykładowo)

Każdy z tych użytkowników, łączy się z internetem za pośrednictwem serwera. Każdy z nich ma ip jak serwer. Share nie do wykrycia. ;)

Aby połączyć się (w tym przypadku) z komputerem poza serwerem, należy użyć tuneli ssh etc.

Seviper 2.0
25-05-2009, 20:14
Powiedz to innym botom. ;p Darmowy nie znaczy dobry. ;)

Wiem, ale mówiłem o podstawie (czyt. Tibia Auto). Nie wiem jak z blackd i innymi, bo nie używałem zresztą jak wiesz ;d

^Akynaoo
25-05-2009, 20:58
Sharowanie mozna wyczaic tylko przez porownanie 'inteligencji' Mortala Knajta o roznych godzinach xd Wiecie, ze jak to mowia co jeden to glupszy Xdd Wystarczy zeby GM'i wprowadzili stamine i bacznie mu sie przygladali bo nie wierze ze wbil 300 lvli w 3 tygodnie i manasowal sie recznie bo to wychodzi ze ma proteze reki albo faktycznie jeden chodzi postacia, drugi manasuje, trzeci odpisuje, a jeszcze inny pewnie chodzi za nim i loot zbiera. Moze im sie z footballem pomylilo bo tam jest gra zespolowa ; ] Brak mi slow przeciez on powinien miec przez caly czas zalogowania GM'a na niewidce za soba. Mortiis powinien wyznaczyc kogos do tego zadania albo powolac nowego tutora do takich spraw ; ]

Akananto
25-05-2009, 22:32
Sharowanie mozna wyczaic tylko przez porownanie 'inteligencji' Mortala Knajta o roznych godzinach xd

Jezeli sharuje to napewno byloby to juz wyegzekwowane , jest komenda ktora pokazuje ostatnich 5 logowac(5? Nie pamietam juz dokladnie) z jakiego ip i o ktorej godzinie.

Wystarczy zeby GM'i wprowadzili stamine

Jak juz pisalem, ta stamina nie przejdzie.

i bacznie mu sie przygladali bo nie wierze ze wbil 300 lvli w 3 tygodnie i manasowal sie recznie bo to wychodzi ze ma proteze reki albo faktycznie jeden chodzi postacia, drugi manasuje, trzeci odpisuje, a jeszcze inny pewnie chodzi za nim i loot zbiera.

Jako tutor takze mialem wiele wątpliwosci co do tego, kto boci. Jeden z graczy nadesłał do mortiisa film ukazujacy jak szybko człowiek potrafi sie manasowac/uhac. Manasowal sie on tak szybko ze az nie bylo to wiarygodne, od tamtej pory zaokraglil sie system banicji do ze tak to ujme "ostrzejszego oka"

Brak mi slow przeciez on powinien miec przez caly czas zalogowania GM'a na niewidce za soba. Mortiis powinien wyznaczyc kogos do tego zadania albo powolac nowego tutora do takich spraw.

Kazdy ma swoje zycie i nie kazdy nadaje sie na ta posade, zwlaszcza ktos z graczy Armi.

#Down

W tym przypadku nic nie zdzialasz, chyba ze przyzna sie przed GMem, a w to watpie

^Akynaoo
25-05-2009, 23:14
@up
Chodzi o to, ze on podobno sharuje z bratem czy kimstam ze swojego domu. Tak wiec sprawdzanie ip tu malo da. Stamina rozwiazalaby problem, a i tak problem no-liferow zejdzie na tym, ze kazdy z nich bedzie mial po 1,5k lvl z kazdej profesji i Mortiis nic nie straci xd

MorgiBack
26-05-2009, 08:27

Popieram twoje zdanie Cave Bot jest ustawiony na "m click" a po filedach by nie lazil wiec na bank on sharuje :mad::mad: Dlatego trzeba cos z tym zrobic :( Tylko co :D

http://www.giftube.com/gifs/2870.gif

Daznos
26-05-2009, 08:31
ja tu w sprawie innego pana :D pan "Hoolligan" dostal juz 3 bany za boty a nie ma delete slyszalam ze sie dostaje po 3 banach mnie ubil jak byla solowka bo ma bota to wobec graczy ktorzy nie graja z botem jest nie feer wiec po tylu upomnieniach i w krutkim czasie dostawania bana powinien dostac delete jago dawna postac dostala "Sturnigus Vulgaris" czy jakos tak wiec domagam sie zeby cos z tym zrobiono tutaj link zeby udowodnic bany http://skust.info/?menu=szukaj&name=Hoolligan

PS:pozdrowienia dla APO Team

DonieX <3
26-05-2009, 09:11
x2 up.
Jest program, który przerabia Tibie.dat :) Że np. Cave bot w NG działa i chodzi po fieldach ( Sam tak robiłem na róznych ots'ach jak bociłem np. na dl'ach poi ;o)
Ręcznie napewno nie gra,bo to by było strasznie męczące. 2 wariant to shar ;x

Akananto
26-05-2009, 12:13
ja tu w sprawie innego pana :D pan "Hoolligan" dostal juz 3 bany za boty a nie ma delete slyszalam ze sie dostaje po 3 banach mnie ubil jak byla solowka bo ma bota to wobec graczy ktorzy nie graja z botem jest nie feer wiec po tylu upomnieniach i w krutkim czasie dostawania bana powinien dostac delete jago dawna postac dostala "Sturnigus Vulgaris" czy jakos tak wiec domagam sie zeby cos z tym zrobiono tutaj link zeby udowodnic bany http://skust.info/?menu=szukaj&name=Hoolligan

PS:pozdrowienia dla APO Team

Delete przypada na postac po 3 banach jezeli przypadly one na tego samego ownera, w innym przypadku jest juz ciezej

Najkon
26-05-2009, 13:09
Porozmawiałem z nim, dowiedziałem się tyle że nie wie co to słońce, ze cieszy sie pixelkiem,ze sharuje z haliną,a halina to podobno mama wuja,a potem miałem iść w chuj xD

13:01 Mortal Knajt: przynajmiej mam lvl a ty co masz niemasz nic jestes zerem

Takarji
26-05-2009, 13:55
Wiadomo booter i sharer, mam nawet dowód sam się przyznal żę sharuję to trochę dawniej temu było:
http://i41.tinypic.com/5b8pas.jpg

Kellerman
26-05-2009, 13:57
Proste że ban się należy, sam mówił że z Paksem sharuje .......

Jaki ma opis groźny jebie go że jest bootem : OPIS

gogo 1,5k mam wyjebane na to co inni mowia ja wiem swoje a ty co cos nie pasuje to huj mu w dupe pzdr monster knajt dre brazyliano itd

Splaxor
26-05-2009, 14:00
Sam SS to nie dowód. Można łatwo zrobić fake :)

@down
Czy ja napisałem, że nie wierzę? Gdybyś przeczytał cały temat i każdy post to widziałbyś moje wcześniejsze wypowiedzi. Tak samo gdybyś zobaczył jak głosowałem w sondzie. Niestety tak to jest jak się przechodzi na ostatnią stronę, aby nabić posta bo widzę, że uwielbiasz to robić. Po drugie skorzystaj z opcji edytuj po to ona jest.
SS to nie dowód czyt. GM nie banuje na podstawie SS'a.

P.S Mam Ci to jeszcze prościej napisać? Przedszkolak zrozumiałby o co chodzi... N/C

Takarji
26-05-2009, 14:03
Sam SS to nie dowód. Można łatwo zrobić fake
Tak nie mam co robić tylko fake robić, jezu jak nie wierzysz to się spytaj Xaremeleque też ma ss jak to nadal ten sam owner -.-

Akananto
26-05-2009, 14:15
Ale zauwaz ze GM/Tutor nie przyjmuja screenów, za latwe by to było ..

Rikko
26-05-2009, 15:37
Widziałem jak bocił na orbie bot 100 %%%%%%%%

ﻯWiceps
26-05-2009, 16:38
Ale zauwaz ze GM/Tutor nie przyjmuja screenów, za latwe by to było ..

Myślisz że fake filmik to takie trudne? ;] Hehe, mylisz się

@topic
Ja miałem na całym koncie z 15 banów za bota z czego 2 lata temu ban za taskera i cavebota xd. Reszta to zabawa parcelami, gp, arrows i stołami ^^

Vetroo
26-05-2009, 16:54
UhahHAhhahhaHAahahhahahah!
Nic wam do tego czy on gra na bocie czy sharuje czy jeszcze nie wiem co ;D
Jednak ja wiem, boto moj rl :]
Nie zaskocze was mowiac |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\ /

Jednak wam nie powiem xD

adrianeq :)
26-05-2009, 17:46
Wchodzenie na respa to destruktywne zachowanie i za to dostanie bana na jeden dzień? Dwa?

Haha W tym momencie siebie ośmieszyłeś... Wg. Adiosa ban za destruktywne zachowanie powinien mieć 20 dni tak jak to miał były owner Sevipera teraz White Uher ... Jeszcze go wyciągałem z tego i sam Mortiis powiedział że z tym banem na 20 dni to lekkie ,,przegięcie".

Nie wciskaj mi tu 1,2 dni ani dla forum :] Nie offtopuj haha.

Karelq Druid
26-05-2009, 18:18
14:07 Mortal Knajt: e pojdziemy pozniej bo 2 woner whcodzi etarz expic napisz ci jak bede mogl ok/

po 20h napierdalać i to tak dzien w dzien-.-
nie dałby rady tak codzinnie jeszcze jest sql itp.
moim zdaniem napierdala na 2-3 ownerów
i nic mu nie zrobią , raczej
załóżmy że ma stałe itp. i jest 3 kolegów w bloku co mieszkają blisko siebie ; )
i każdy ma jego np. jego kabel od neta XD

Splaxor
26-05-2009, 18:41
Haha W tym momencie siebie ośmieszyłeś... Wg. Adiosa ban za destruktywne zachowanie powinien mieć 20 dni tak jak to miał były owner Sevipera teraz White Uher ... Jeszcze go wyciągałem z tego i sam Mortiis powiedział że z tym banem na 20 dni to lekkie ,,przegięcie".

Nie wciskaj mi tu 1,2 dni ani dla forum :] Nie offtopuj haha.

Po pierwsze mój cały post wyglądał tak:

Niekoniecznie musi mieć bota, ale sharuje postać na pewno. Dzieli konto z bratem, więc w jaki sposób mają ich sprawdzać? Jest to samo IP, więc GM niewiele może zrobić.
Drako dobrze napisał. Ja to napiszę w troszkę innych słowach. Żal Wam dupę ściska.

@sonda
Powinieneś dać jeszcze opcje "nie wiem", ponieważ nie wiem czy boci.

Bart
Cytat:
Jak nie dostanie bana za bota ani za shar to jest szansa, że dostanie za wbijanie na resp. Mam filmik jak przez 30min wybija mi queeny na magic . Dzisiaj jego kolega z gildi pisał mi, że mortal knajtem grają 3 osoby.

Gdzie Ty tu widzisz offtopic?

Po drugie. Każdy GM różnie banuje za destruktywne zachowanie, ale z tego co mi wiadomo nie są to długie bany jak w przypadku botów lub sharingu.
P.S Jedyna osobą, która się ośmieszyła jesteś Ty.

Akananto
26-05-2009, 19:41
Myślisz że fake filmik to takie trudne? ;] Hehe, mylisz się

Czy ja gdziekolwiek tak napisalem? Biorac pod uwage przedzial wiekowy osob z armi oraz ich zdolnosci - tak, to jest trudne.

#down
Jak juz pisalem - przedzial wiekowy

ﻯWiceps
26-05-2009, 19:47
Czy ja gdziekolwiek tak napisalem? Biorac pod uwage przedzial wiekowy osob z armi oraz ich zdolnosci - tak, to jest trudne.

Powiedziałeś że ss łatwo podrobić, więc ja dopisałem że fake film też jest łatwo zrobić :)
Wiem że tutaj są osoby które myślą słabo...

adrianeq :)
27-05-2009, 13:38
Po pierwsze mój cały post wyglądał tak:

Gdzie Ty tu widzisz offtopic?

Po drugie. Każdy GM różnie banuje za destruktywne zachowanie, ale z tego co mi wiadomo nie są to długie bany jak w przypadku botów lub sharingu.
P.S Jedyna osobą, która się ośmieszyła jesteś Ty.

Hmm... Gdzie ja widzę ? Wciskasz kity dla graczy, a później chodzą takie noby przez Splaxora ,,wychowane". Nabijasz posty Splaxor :]

Ośmieszyłem siebie? Ciekawe ^^ To chyba był Twój jedyny wątek którzy sam napisałeś bez pomocy google.pl (ortografia)
PS. Pozdro ;)

>>Vegos<<
27-05-2009, 14:11
CZY ON BOCI?
-Tak
-Nie

Dlaczego?
Bo jak byłem w 4 klasie i całe 1 półrocze grałem 24/7... i sam miałem średnią 4.9 z tego się nie uczyłem, mimo iż wszystko ukałem w szkole i chodziłem do szkoły jak były tylko klasówki itp.. Więc ? Sam lałem 22h dziennie. A po 2 Mortal Knajt sam mi się przyznał, że expi 24/7 i ma słabe oceny, ale powiedział mi:
-Szczerze mówiąc... Wali mnie szkoła i dla mnie RL ŻYCIE JEST NIEWAŻNE.
Powiem wam 1:
JEGO SPRAWA,CZAS,PRĄD,SZKOŁA,KOMPUTER ITP...

@DOwn
Przyznam się, że tak.

silver ghostek
27-05-2009, 14:18
CZY ON BOCI?
-Tak
-Nie

Dlaczego?
Bo jak byłem w 4 klasie i całe 1 półrocze grałem 24/7... i sam miałem średnią 4.9 z tego się nie uczyłem, mimo iż wszystko ukałem w szkole i chodziłem do szkoły jak były tylko klasówki itp.. Więc ? Sam lałem 22h dziennie. A po 2 Mortal Knajt sam mi się przyznał, że expi 24/7 i ma słabe oceny, ale powiedział mi:
-Szczerze mówiąc... Wali mnie szkoła i dla mnie RL ŻYCIE JEST NIEWAŻNE.
Powiem wam 1:
JEGO SPRAWA,CZAS,PRĄD,SZKOŁA,KOMPUTER ITP...

Aha. A pozniej sie zrespiles ta?

@topic
Wiele osob wypowiada sie w tym temacie chociaz chuja wie. Mortal sharuje na 100%... Pare razy byla sytuacja ze jak przyszedlem na orba to normalnie z nim gadalem a po paru godzinach zaczal mnie wyzywac ze mu sie wpierdalam mimo ze nawet nie wszedlem na respa :) Ale szczerze mowiac jebie mnie juz to. I tak jest zerem, nawet lvl mu nie pomaga ;]

Leonidas Waleczny xD
28-05-2009, 08:51
Nie wiem czy sharuje, ale sądze że nie boci. To jego życie i jego sprawa co robi. Może siedzieć te 21 h. W czym problem?

Odeon
28-05-2009, 10:25
Hmmm. Wprawdzie nie ma bana za macro/boty. Ale [28/05/2009 09:00] Dexoti -> Mortal Knajt was banished because of Destruktywne zachowanie. Ja osobiscie uwazam ze jedzie na bocie. Ale coz "maniaczy" trudno jego sprawa.

Maebara Keiichi
28-05-2009, 12:37
Jak najbardziej należy się nim zająć. Sharing to napewno, i boot raczej też.
23/04/2009 09:11 Xantar Uzywanie macro/botow
Jeden mu widocznie nie starczył by zrozumieć, winnych napewno spotka kara.

.Bart.
28-05-2009, 13:17
Bart

Ważne, że sobie przynajmniej te 2 dni odpocznie ;) a jednak za filmiki można dostać bana, ciekawe na ile dostał ;d

[28/05/2009 09:00] Dexoti -> Mortal Knajt was banished because of Destruktywne zachowanie.
może odechce mu się wbijać na respy :(

Splaxor
29-05-2009, 23:20
Ważne, że sobie przynajmniej te 2 dni odpocznie ;) a jednak za filmiki można dostać bana, ciekawe na ile dostał ;d

[28/05/2009 09:00] Dexoti -> Mortal Knajt was banished because of Destruktywne zachowanie.
może odechce mu się wbijać na respy :(

Bart co Ty zrobiłeś?! Koleś na pewno już się pociął :) Cóż zostaje nam jeden owner...

Od dziś też będę nagrywać sporo filmików, ale z tego co widzę to tylko Dexoti je sprawdza.

Dolar $
30-05-2009, 02:30
Sharuje, już pisałem raporty, ale gra z bratem więc ip to samo.

*KaRpeQ!*
02-06-2009, 19:56
[02/06/2009 11:33] Dexoti -> Mortal Knajt was banished because of Dzielenie konta.

No nareszcie :) .

ﻯWiceps
02-06-2009, 20:04
Moim zdaniem powinni mu odebrać z 200 lvli jako karę za dzielenie konta... bo dzielił przynajmniej przez 350lvli...

^Akynaoo
02-06-2009, 20:50
@up
Signed.

@topic
Ban juz jest ale wg. mnie to mala kara jak za uzyskanie 400 lvli dzieki sharowaniu.

genius
02-06-2009, 22:16
http://www.youtube.com/watch?v=CKE-YSeLUzw w minucie 2:24 widac ze uzywa wosso ban !! mu za to

IrysBanned
02-06-2009, 22:24
Geniuszu, ty wcale lepszy nie jesteś : )
Nie znoszę jego jak i ciebie bo też na bocie pizgasz, ale no 'geniuszu' jak pisałem wczesniej on już dawno bana ma :<
Szybki jesteś, jak woda w kiblu.

brecht
03-06-2009, 09:37
Nom, niezły łeb. Dojdzie ban za boty poza sharowaniem.

http://img200.imageshack.us/img200/2312/91914086.png

Arczii
03-06-2009, 13:14
Tak kto jest gdy ktoś jest niedo*ebanym dzieckiem... ban dla psa za boty + odjęcie mu 300~lvli z sharowania. ;)

silver ghostek
03-06-2009, 13:44
ty nie jestes lepszy cieciu ;] sam pizgasz na bocie (czyt. suwasz kogos jednoczesnie sie manasujac)

@topic
powinien dojsc banik za bota jeszcze :)

Dolar $
03-06-2009, 14:02
Wystarczy zrobić /b Mortal Knajt - /ban MOrtal Knajt na 3 miechy. xd

Chociaż na APO system banowania wygląda inaczej. W każdym razie ban na kilka miesięcy dla tego dziecka.

WislakKRK
07-06-2009, 15:06
Dokladnie masz racje... kiedys bilem sie z mortalem i on poscil exure i utani hur w 1 momencie... odrazu go wysmialem... ale nie wyslalem raporta.. poniewaz gm by mi nie uwiezyl...:D

^Akynaoo
07-06-2009, 15:24
@up
Przez uzycie dwoch czarow na raz mozna wywnioskowac tylko to, ze Mortal nie ma ogaru i jak cos jest zle to tylko jebie po klawiaturze ; d

@topic
Moze niech jakis GM sie tu wypowie. Apeluje o odjecie Mortalowi 300~lvli. Wiele osob poprze ta inicjatywe.

Kapitan Alkohol.
07-06-2009, 16:06
[02/06/2009 11:33] Dexoti -> Mortal Knajt was banished because of Dzielenie konta.

Chyba mozna zamknąc temat.