Zaloguj się

View Full Version : Dwie propzycje.

Brain
25-05-2009, 18:30
1. Pierwsza propozycja dotyczy działu propozycje (druga też). Chciałbym żeby została wprowadzona zmiana w regulaminie. Po co mamy dawać w sondzie "Nie mam zdania". Niech ta osoba nie głosuje i tyle...
2. Zrobić w dziale propozycje poddzial czy jakoś tak "Propozycje w realizacji". Wiedzieliśmy by, które propozycje ekipa APO przyjeła i czego mamy się spodziewać.

Orlen Ochrona
25-05-2009, 19:02
1. Pierwsza propozycja dotyczy działu propozycje (druga też). Chciałbym żeby została wprowadzona zmiana w regulaminie. Po co mamy dawać w sondzie "Nie mam zdania". Niech ta osoba nie głosuje i tyle...
2. Zrobić w dziale propozycje poddzial czy jakoś tak "Propozycje w realizacji". Wiedzieliśmy by, które propozycje ekipa APO przyjeła i czego mamy się spodziewać.

@top
Nareszcie jakie konkretne pomysły dotyczce forum. Zgadzam sie w 100 % z oby dwoma pomysłami. Zobaczymy co z tego będzie,mniejmy nadzieje, że twój pomysł zostanie zrealizowany :)

Seviper 2.0
25-05-2009, 19:05
Druga jest ok.
Pierwsza niepotrzebna moim zdaniem.

Marcelllo
25-05-2009, 19:09
Jasne, że tak... ale ta druga do dopracowania...
Wiesz dlaczego? Może opowiem ;)
Zrobiłem kiedyś propozycję, aby dodać respy od 200+ lvl'a na których expiło by się grupą... Drugą zaś aby dali respa demona (ponieważ już go solo ubijaliśmy). A zgadnij co powstało? :D Resp demona do expienia bardziej w grupie (długo się go leje samemu i jest straszne waste - mnie ono nie dotyczy bo jestem głupi i mam dlatego szczęście ;) )

A więc żeby dali dział, albo tematy co w danej chwili robią, lub z jakich propozycji korzystają :) Takie jest moje zdanie ;)

Pawelek Rookerek
25-05-2009, 19:14
@up
Masz racje ale obie sa dobre.Miło by było gdyby to wprowadzono w życie
:cool:

Tre Cool
25-05-2009, 19:16
Pierwsza propozycja: po co? Chyba ilość głosów 'nie mam zdania' też odzwierciedla to, co myślą ludzie...

Odpowiedź na propozycję numer 2? 'Nie mam czasu'. Bo komu się będzie chciało?

Veto
25-05-2009, 19:17
Drugi jak najbardziej, lecz pierwszy.. Wydaje mi się, że jest to po to, aby Mortiis miał wizję, ilu graczy zobaczyło dany temat. Bo zawsze osoby, które go nie zauważyły mogą być przeciwne temu.

Mc Maciek
25-05-2009, 21:27
Pierwsza propozycja: nie. Opcja ta jest wymagana po to, żeby ktoś nie pisał postów typu:

Nie wiem, mi to jest obojętne...

Zwykłe nabijanie... Lepiej niech odda głos w sondzie niż pisze takie posty. Poza tym, co Ci przeszkadza ta opcja?

Druga propozycja: tak. Chociaż mam wątpliwości, czy Administracji chciałoby się przenosić takie tematy. Juz lepiej ustawić dwa nowe tagi (dostępne tylko dla Administratorów): "wykonane" i "realizacja", którymi oznaczałoby się takie tematy.

Leonidas Waleczny xD
29-05-2009, 10:19
Heh .. Mi się drugi pomysł podoba i to bardzo i sądze że bedzie on zrealizowany. Ale ten pierwszy to do kitu ;x