Zaloguj się

View Full Version : Podpowied? do questu :)

Marcelllo
25-05-2009, 19:16
A mianowicie jak każdy grający dłużej tutaj osobnik wszyscy dobrze wiedzą, gdzie jest final room do questu na Cursed Cowl (Magiczny kaptur). Jednak wiele osób jest przekonanych, że jest coś jeszcze wcześniej :) Niektórzy nawet wiedzą mniej więcej kilka podpowiedzi do tego questu :D
Ja na przykład sądzę, że najpierw trzeba mieć jakiś item, który zmniejsza obrażenia od Omena :) Może by tak zrobić najazd w którym by tak były nowe podpowiedzi? <jeżeli to jest prawda :)>

Co wy o tym myślicie?

@down - myślisz, że to dla picu były podpowiedzi? :) Bo ja znam jeszcze jedną ;o - nie ma nic wspólnego z odkrytym do tej pory final roomem ;)

ﻯWiceps
25-05-2009, 19:19
Nie ma czegoś takiego. Wystarczy 2x ms(uh bot)/ed i 2k ek i wykonają.... 1klvl wbija się w 2 miesiące...

@down - myślisz, że to dla picu były podpowiedzi? :) Bo ja znam jeszcze jedną ;o - nie ma nic wspólnego z odkrytym do tej pory final roomem ;)
Żeby znaleźć wejście? ;o

maro22
25-05-2009, 19:27
Nie ma czegoś takiego. Wystarczy 2x ms(uh bot)/ed i 2k ek i wykonają.... 1klvl wbija się w 2 miesiące...

Żeby znaleźć wejście? ;o

No sry jak wbijasz 1klv w 2 miechy :) no liferze.

Bo ja człowiek który pracuje i się uczy nie umiałbym wbić 1klv w 2 miechy choć w Tibie gram sporo.

ﻯWiceps
25-05-2009, 19:30
No sry jak wbijasz 1klv w 2 miechy :) no liferze.

Bo ja człowiek który pracuje i się uczy nie umiałbym wbić 1klv w 2 miechy choć w Tibie gram sporo.

Kto powiedział że ja wbijam 1klvl w 2 miesiące? ;)

Przykład:
http://skust.info/?menu=szukaj&name=abard

^Akynaoo
25-05-2009, 21:07
Pierwszy trudniejszy quest, ktorego jeszcze nikt nie zrobil i juz jakies problemy. No fakt, Mortiis troche przesadzil z omenem i tylko 3 osobami. Lepiej jakby zrobil jakis quest, w ktorym potrzebna jest umiejetnosc rozwiazywania zagadek, korzystania ze wskazowek itd. Quest, w ktorym glownym zadaniem jest sieka z jakims poteznym monsterem to nie jest szczyt marzen, ale lepsze to niz nic. Edzio, Sarumar i jakis najlepszy ek. Czytalem gdzies, ze Mortiis cos mowil o tym, ze Omen moze z czasem slabnac xd

satherr
25-05-2009, 21:17
Wiem co trzeba zrobić ; D Zmieniac na bocie might ring i stone skiny i heja xD

Exevo knight
25-05-2009, 21:48
Wątpię aby było coś innego. Fajnie, że nikt jeszcze go nie zrobił, teraz taki Sarumar ma po co grać :D Nie ma innego wejścia do tego questa i koniec ;P

Marcelllo
26-05-2009, 17:35
@up - ja nie mówię tu o wejściu ;) mam na myśli coś innego ;o ale jak nie chcecie to nie ;o możliwe, że wiem co to może być ale muszę pacca sobie kupić :)

@topic - jeśli jest coś do zrobienia, co mogłoby pomóc w wykonaniu questa to mógłby tu GM/Tutor napisać czy takie coś istnieje ;)

Vernereq
26-05-2009, 18:43
Co do topicu, to ja myślę, że to nie jest quest typu: Pokonaj potfura i wes nakrote!!!1111ONEONEONE" Tylko trzeba myślec... A co do tego słabnięcia Omena, to myślę, że chodzi o jakiś item czy jakąś runę, którą trzeba by było na nim użyc i np. zmieniłby się w rata XD