PDA

View Full Version : Ots apo 8.42

Mortiis
26-05-2009, 18:45
Dodane zostały nowe respy nowych potworów! Jest to dopiero pierwsza część update. W następnych etapach zostaną dodane kolejne respy oraz questy. Więcej informacji nie zdradzimy.

Mo$uke
26-05-2009, 18:52
Jakich potworow?Na facc czy pacc?
Ogolnie to fajnie dla tych co graja...

Mortalix
26-05-2009, 18:54
Dobrze, że APO 8.42 się rozwija.
Może przyczyni się to do frekwencji graczy tego serwera ; o.
Oby tak dalej ^^

pogromcaszczurow II
26-05-2009, 18:59
Coś dla 7.6 ? : ((

Ale i tak dobrze, za dużo jest hlvl, na tak mało respów. :)

Obserwator
26-05-2009, 19:18
po huj nowe respy? żal? balas postaci trzeba a nie respy pozdroo...

handlarz_narkotykow
26-05-2009, 19:36
To dobrze, mam nadzieje że są to respy demonów i archdemonów, a nie jakiś pierdół na których nikt nie expi..

A co do Questów to mógłbyś zrobić POI itp. a nie jakieś badziewne questy na itemy z których nikt nie korzysta..:eek:

maro22
26-05-2009, 19:39
Co do questów się zgadzam wolałbym jeden profesjonalny np.poi quest niż dwa mniej profesjonalne questy na jakiś badziew.

Jakby było poi fajnie byłoby czyścić sale koledze czy komuś :)

Tylko lipa , że tutaj poi to większe lv solo zrobią :/

Akananto
26-05-2009, 19:58
Mógłbys zrobic cos dla rozruchu, konkurs na najlepsza prezentacje? Tylko jezeli juz bys taki ow konkurs robil to nagrody w zł , nie w itemach z gry - sam wiesz jak to sie skonczy, jakie prezentacje zostana wtedy nadeslane..

Jacol
26-05-2009, 20:12
To dobrze, mam nadzieje że są to respy demonów i archdemonów, a nie jakiś pierdół na których nikt nie expi..

A co do Questów to mógłbyś zrobić POI itp. a nie jakieś badziewne questy na itemy z których nikt nie korzysta..:eek:

Eh, czemu już ludzie myślą tylko o Expie? Chodzi o klimat.
Ja Ci Mortiisie mówię, ustaw TP w dp na archdemce i demce, ofc dla każdego gracza prywatny resp . I zeby startowe eq było super hiper spoko, bo po co marnować czas na zbieranie ? I skille X 150 bo się długo expi. i exp podnieś do X 30 bo długo się expi.

^Topic
Tak na serio. Spoko że coś robicie. Szkoda tylko ,że gracze i tak tego nie doceniają ;( Tylko narzekać potrafią. Proszę Cię, zrób coś, aby przypomnieli sobie, że liczy się nie tylko wysoka liczba przy nicku lecz radości i zabawa (to chyba jest najważniejsze, nie?);] wspólne hunty, polowania na bossy, hardcorowe Q dające satysfakcje i poczucie akcji.

ps. Jakiś wykoksiony Q by się przydał, ale nie taki że w 3 osoby go zrobią bo to zamula ;]
Chcesz jakiś projekt ? ;p Zrobiłem kiedyś tam w RME coś a'la PoI tylko trochę dłuższe ;D

Ancymus
26-05-2009, 20:36
ale fajne nowe questy;/
chwile po restarcie znalazlem quest na honey comba

Kamor ^Inter^
26-05-2009, 20:37
^Topic
Tak na serio. Spoko że coś robicie. Szkoda tylko ,że gracze i tak tego nie doceniają ;(

Próbuje,ale kiedy widze banalny quest z great shieldem,jest mi trudno docenić pracę.

#top
Dobrze,ze cos robicie,ale odpuśccie sobie denne questy jak na np. Great Shield.
Poprawcie go...zrobcie o wiele trudniejszym.

#down
Nie masz pojecia kim jestem i jaki mam lvl,wystarczy ze widzialem ss'y z przebiegu questa.

Ancymus
26-05-2009, 20:43
chcesz by ten quest byl trudniejszy bo ty juz go zrobiles i nie chcesz by wiele osób go zrobilo bo wtedy bedziesz jednym z nielicznych posaidaczy great shielda

Wnorass
26-05-2009, 22:25
Ekipa APO nie robi nic - jest źle, a kiedy już coś zrobią to jest jeszcze ***** gorzej...

Płaczecie, że nic nie robią - a tu jednak coś zrobili. Co do Questów - napisali, że w następnych etapach Update będą Questy nowe.

Mortiis
26-05-2009, 23:04
Powstana dluzsze questy, nie mozna zrobic wszystkiego na raz, troche cierpliwosci.

Drah
27-05-2009, 06:25
Pojebany ten resp z nowymi Demonami, to ścierwo daje tylko 5k expa więcej od zwykłego Demona czyli tyle co nic bo te 5k w tą czy w tą jest nieodczuwalne to na dodatek pizga to ze 4x więcej od zwykłego Demona ! 200ek bez siochera chuja zdziała ! i do tego loot przejebany w sumie.

Zróbcie w końcu więcej expowisk z Demonami bo są tylko 2

na Cyclopolis - 1 osoba może expić
na Expgard - 2 maxymalnie

może w końcu przestaną się ludzie kłócić, bić między sobą o respawny.

maro22
27-05-2009, 06:38
Pojebany ten resp z nowymi Demonami, to ścierwo daje tylko 5k expa więcej od zwykłego Demona czyli tyle co nic bo te 5k w tą czy w tą jest nieodczuwalne to na dodatek pizga to ze 4x więcej od zwykłego Demona ! 200ek bez siochera chuja zdziała ! i do tego loot przejebany w sumie.

Zróbcie w końcu więcej expowisk z Demonami bo są tylko 2

na Cyclopolis - 1 osoba może expić
na Expgard - 2 maxymalnie

może w końcu przestaną się ludzie kłócić, bić między sobą o respawny.

No a co chciałbyś potwora który daje x999999999999999expa ,a 1hp i cały set w nim wypada ??
Zrozum , że tu nie ma być łatwo.I dobrze , że Mortiis dodał taki resp potworów które biją mocniej niż demon.
Będzie można iść sobie z ed na te potwory , chodzi mi o wspólne hunty.
A nie , że wbiega ms/ed pare strzałów i po zabawie.

Fajnie to zrobiłeś :)

Fioletowy Keczup.
27-05-2009, 10:00
;o wiecej respow dla ice team !1111 l;D .

Dylus Knight
27-05-2009, 19:16
@Mortis
Jesteś za dobry dla tych wszystkich dzieci co się tu wypowiedzieli.
Mam na myśli: "Powstana dluzsze questy, nie mozna zrobic wszystkiego na raz, troche cierpliwosci."
Ja bym ich zje*** za ton wypowiedzi. Gratuluje ci.
@Topic
Spoko wszystko się przyda. Ważne że idzie do przodu.

Pawelek Rookerek
27-05-2009, 19:27
Mortiis zajmij sie troszke 7.6...Porob nowe respy na rooku i mainie bo naprawde zaczyna nie miec gdzie expic -.-:confused::confused::mad::eek:

Dylus Knight
27-05-2009, 22:28
@Up
Z tymi respami to nie przesadzaj. Miejsc jest zdecydowanie dużo.
- Jednak jak by był czas nikt by nie pogardził tym :P
- Bardziej się jednak Questy by przydały niż respy ... na roku TAKŻE!
- Także ankieta wyniosła 3:1 w kontekscie do npc na roku więc tylko na to czekam!

Demiz v.2
28-05-2009, 09:36
Cos Sie Dzieje :O

<pussy><pussy><pussy><pussy>

Tupac
08-06-2009, 05:40
Nie Zdradzimy? Oo To To Hyba Jakies Tajne jest;]

Flutebone
08-06-2009, 13:39
@up
Hyba to ty nie znasz ortografi

@top
tylko prosze, nie róbcie questów na np. c arrow czy pandemonium arm na 8,42...