View Full Version : Apo-rox 8.42
Zapraszamy do grania na rox serwerze ;)
Resetu serwera na razie nie bedzie, ale w przyszlosci jezeli gracze podejma decyzje o resecie to moze zostac on wykonany.
Wyjscie z Rookgardu na 30 lvl.
Długo będzie stał ten serwer?
Ide wbijać lvl i huncic !
Old Dzolo/Seba :)
28-05-2009, 16:51
Tak Panie Mortiisie, tylko jak się połączyć ;)!?
Btw. Nie 8.24 tylko 8.42 xD
@Archadus - dziękować Arhadusie ;)
Tak Panie Mortiisie, tylko jak się połączyć ;)!?
Tak samo jak na inne serwery APO. Zakładasz postać na nowym serwerze, odpalasz klient 8.42, zmieniasz IP na armia.toproste.pl i wybierasz postać na nowym serwerze.
Czyżby na zawsze był ten serwer ? Wątpię ;(
Dylus Knight
28-05-2009, 16:58
Nie moge się zalogować.
Mam tibie 8.4.2
Mam changera na 8.4.2
Ip jest to samo
Postac juz stworzylem na koncie a pisze ze nie ma takich pasow
P.S. Zmienił bym nazwę na mniej noobską :P
silver ghostek
28-05-2009, 17:57
Fajnie, ale wolalbym cos podobnego na 7.6 :(
@edit
Mlvl jest x1
19:43 You need to spent 485 mana to gain magic level
19:43 You need to spent 465 mana to gain magic level
Omg po co aż 30 lvl żeby wyjść z rooka? >.>
Przecież to tylko test serwer....
Tfój Janek
28-05-2009, 18:05
Postac juz stworzylem na koncie a pisze ze nie ma takich pasow
Mam tak samo.Heelp :(((
gupie snakji : /
Salik Shoter
28-05-2009, 18:10
Szanowny Mortisie. Zaloguj się na apo 8.42 rox i zobacz co jest przed dp ;o All pkują nie da się grać. Sllile i m levle wolno lecą a druty i ms'y nie mają kasy na manasy. Proponuję zwiększyć slike&lota oraz wyłączyć pvp na jakiś czas.
Anusiak Wielki
28-05-2009, 18:20
Jak wbic na ten apo-rox? odpiscie pliska <znaki znaki>
Dylus Knight
28-05-2009, 18:35
To jest test.
A na normalną grę proponuję pvp-enforced.
Ale z zasadmi odpowiednimi :0 Cya
Mortiis zrób test serwa na 7.6 >.>
Bo kur*wa na tym 8.42 to jest jeden wielki żal. Trzeba czary kupować, kasy nie ma a w końcu to jest test serwer chyba, nie? :O
handlarz_narkotykow
28-05-2009, 18:52
Mortiis dojebałeś z tym 30lvlem na rooku gz.
Dobry pomysł ogólnie z test servem, mogłeś jeszcze na rozpoczęcie za wyjście z rooka dać 100cc bez kitu, w końcu to jest Test a nie zbieranie kasy żal.pl .. :<
Nie ogarnąłeś tego całkiem, na 7.6 jak się wychodziło z rooka to sie miało 100sc ze skrzynki na test servie, a tu kur** ile 1cc?:|
Ja pie**** :confused: Lepszych pomyslow nie macie? Lepiej zajmij sie serwem 7.6 bo to co sie dzieje jest zalosne.
Fioletowy Keczup.
28-05-2009, 19:06
Po jakiego wyjscie z rooka na 30 lvlu na poco ***** pytam sie
Boże a wiecie po co??
Bo gdyby byl od 12 lvl to by sie zabilo pare szczorów i wiooooo 1 cc na mainie i bys ino tak kase robił!! a tak to sie nie pasi :p
Dylus Knight
28-05-2009, 19:13
Boże 30 lvl to jest 5minut.
A tak Apropo Mortis ... Czy będą te same lewele jeżeli ots zostanie na zawsze?
Czy będzie zmiana (na dobre :P) i res harów ... odpisz!
gafisterg aka speen
28-05-2009, 19:47
debile moze 30 lvl na wyjscie rooka jest obejmowany w jakies testy... idioci..
A mozecie tak orjentacyjne podac ile bedzie ten serwer "stal"?
Bo nie wiem czy grac czy nie...
Old Dzolo/Seba :)
28-05-2009, 20:15
Dostałem specjalne info od Boga, że serwer będzie stał "tydzień może dłużej:D".
Dylus Knight
28-05-2009, 20:36
Mortis czy ten serwer będzie stał na zawsze??
Odpisz! Ważne :P Zobacz jakie duże zaiteresowanie :)
mortiis robicie tylko testy 8.42 moze byscie dodali respow do 7.6 bo juz na 1,5k lvl nie ma gdzie expic zaduzo ludu a nie tylko 8.42
Maatini.
28-05-2009, 21:15
Mortiis weź zrób żeby był wiekszy loot i szybciej mana leciała. W koncu to ts servera ma być zabawa. A nie czkając 5min aż full mana będzie czy hp. Zrobić looot z 5x bo to kpina lekka żeby kasę zbierać by mieć na mp. : )
Moglibyscie zrobic w temple questa na 100cc bo to wkoncu jest test :> Teraz caly czas pekuja pod temple zeby zarobic cos kasy na sd/manasy :<
Hmmm
Wolał bym wbić 2-3 lev na Apo 7.6 niż na Apo-Rox 50 lev
Dlaczego??. Na Apo Rox przeszły same nóóby, znaczy sie nie wszyscy ;o
W skali 1-10
Daję 6 :)
Mc Maciek
29-05-2009, 08:43
Wszystko jest pięknie ładnie, z ciekawości założyłem postać, wyszedłem na main. Zrobiłem 3 kroki od temple i padłem... Powinno być non-pvp albo pvp ustawione od 100lvl, bo teraz będzie stało kilku "wyrostków" z większymi lvl pod depo/temple i będą zabijac każdego mniejszego lvl'a.
Neutralny
29-05-2009, 08:52
http://i42.tinypic.com/eqbl2r.png
Witam,
jestem tego samego zdania co paru przedmówców,
skoro jest to Test-Server to sama nazwa wskazuje, że tu się testuje !
nie powinno być problemów z pieniędzmi na start, itp. skoro i tak za parę dni postacie będą resetowane !
Minusy :
- jak się zalogujemy na APO-ROX to tracimy Vip listę z APO 8.42 a to raczej nie powinno mieć miejsca bynajmniej nikt z administracji o tym nie uprzedzał.
- wysokie ceny run, manasów.
- powolna odnowa mana points.
- zdecydowanie za mały mlvl rate.
Plusy :
- tym, którym nie poszło na APO 8.42 mogą pokazać na teście jacy to Oni nie są fajni pomimo tego, że tu exp rate jest zdecydowanie o wiele większy.
Pozdrawiam,
Neutralny.
Roftl Master
29-05-2009, 13:37
Zróbcie ts na 7.6 i będzie cacy xD A ogólnie ts oceniam jako nudny, bo 8.4 mnie nie kręci (szanuje grajacych na nowszej, żeby nie było)
german139
29-05-2009, 14:19
Swietny pomysł z apo rox,aby tak dalej :], i nie kasujcie lvl bo niechtorzy siedza 15 h zeby byc piewszy :D
Dylus Knight
29-05-2009, 14:25
Dokładnie :D
Sam mam 4 miejsce ... Ale na rooku :P
Tylko coś za długi jak by restart? :>
Mortiis, bądź inny GM napisał ze "szybki restart" xd :D
Zarabisty serverek 4fun ! :D
Tylko grac i nie tracic czasu na dlugie wbijanie lvl'a.
Mam nadzieje , ze zostanie juz ten server ;)
Leonidas Waleczny xD
30-05-2009, 10:38
APO 8.42 jest zajefajne xP No ale dużo noobków gra bo chcą wbić jakiś duży lvl bez żadnego problemu i męczenia się ;o
Kamor ^Inter^
30-05-2009, 10:51
Res'a nie powinno być,ale zmniejszyc xp rate do x70.
Fajny serv xD
Można się na nim rozluźnić :D
#Neutral
Wysokie ceny ? lol !
Robisz sobie 10 charow i masz 0,5k cc :)
Dylus Knight
30-05-2009, 13:40
Przydało by się kilka respów nowych na roku bo rookslayerzy nie maja co piz**ć ... proponuje:
-Dragi
-Bog Ridery
-Ancient Scaraby
lub
-Hero
A także nowe działy na forum dotyczące APO ROX :-]
Elite Swood III
30-05-2009, 20:52
up
A gdzie masz cos o ts czlowieku na ts sie nie tworzy nowych postaci tylko by byly z 8.42... to jest nowy serv 4 fan
Dylus Knight
30-05-2009, 23:14
Mam dwie wiadomości:
1. Serwer zostaje na stale jezeli frekwencja osob online nie spadnie ... jezeli bylo by w dzien mniej niz 50 osob onine przez dluzszy okres czasu ... serwer zostanie wycofany.
2. Res harow moze odbyc sie jezeli: duzo osob bedzie skladac skargi na to iz np. wyzsze lvl beda bily nowych. wtedy zostanie otwarta 7dniow ankieta na ten temat... czy chcemy czy nie chcemy resa harow.
exp jest dobry po co zmniejszac, dobrze ze dali ze w skrzynkach jest 50cc i loot poprawili bo zle sie gralo na poczatku, ale i tak uwazam ze lepszy bylby taki sam serv tyle ze pod 7.6, najlepiej pvp enfo ale zwykle pvp wystarczyloby tez, wg mnie nie najlepiej jest z iloscia osob online wiec pomyslcie o tym, prawda jest taka ze na apo gracze skacza z serva na server, jak na jednym bedzie 300 online, to na drugim 100+, nie ma tak ze tu 300 i tu 300 po prostu stali gracze a gdzie nowi ;/
Server APO ROX to totalny niewypał, bo z servera testowego zrobił się typowy noob server. Grają na nim ( w większości ) totalne newbie, którym gra nie wychodzi ani na RL, ani na serverach x3, x5 itp., zamiast osób, które mogłyby sprawdzić działanie questów i innych potrzebnych rzeczy.
Uważam, że ten server zabrał tylko graczy z dwóch pozostałych, co chyba nie było celm GMTeamu.
Proponuje limit - 40 osób, albo znikanie postaci po 24h.
Bo z testów niektórzy zrobili sobie server do grania i zabawy.
@up
To sie ciesz przynajmniej nooby graja sobie na ROX a my mamy spokój na x3 i x5
Przydało by się kilka respów nowych na roku bo rookslayerzy nie maja co piz**ć ... proponuje:
-Dragi
-Bog Ridery
-Ancient Scaraby
lub
-Hero
Człowieku chyba nie myślisz, że będą Ci test serwer polepszać bo Ty nie potrafisz wbić lvl na x3 na Rooku i grasz na ROX. Dobre dobre;)
@up
To sie ciesz przynajmniej nooby graja sobie na ROX a my mamy spokój na x3 i x5
szkoda, ze na TESTOWYM gra 3x tyle osob co na normalnym :/
Dylus Knight
31-05-2009, 10:51
Kur** to już nie jest test serwer nie był i nie jest zapytajcie mortiisa !!!
Borysiatko
31-05-2009, 11:33
do usuniecia :D zrobiliem w innym dziala
@up
Jestes zerem na 8.42 i jak bedziesz maniaczyć na Apo-syf to myślisz że jesteś kozak? NIE
Podniecacie się zrobieniem addonu na tym serverze a przecież to nic trudnego jak z kazdego moba leca prawie essensje czy inne addon items
NIE GZ
@top
Usuńcie ten server bo na 8.42 powoli nikt nie gra.
@down
Przed wprowadzeniem tego głupiego servera grało chociaż po 100+ osób, a teraz?
max 50-60
@2down
Sam jesteś nie normalny, gram więc wiem ile osób gra a że ty nigdy tam nic nie osiągniesz to nie moja wina.
Usuńcie ten server bo na 8.42 powoli nikt nie gra.
na apo 8.42 zawsze gralo po 60 osob a na tym gra 194/800 i teraz pomysl co jest bardziej oplacalne :P
Dylus Knight
31-05-2009, 13:32
@Ardo
Olać ten APO 8.42 tam nie grało 100 osób.
I powiedzmy, że 20 osób z APO 8.42 przeszło na APO ROX
I, że około 30 osów z APO 7.6 przeszło na APO ROX
Wychodzi na to, że ponad 100 osób doszło ...
Bo nigdy nie było 400+/1600
Więc wniosek jest prosty ... chyba że jesteś nienormalny
handlarz_narkotykow
31-05-2009, 19:40
Apo-Rox fajny pomysł można się pobawić posprawdzać potwory i questy, szkoda, że na tym TEST SERVERZE nie pojawiło się [POI] ;<
Mortiis wiedziałbyś wtedy co należy jeszcze w nim zmienić, bo wiem, że już kończysz nad nim pracę..
Ja już pisałem , że APO ROX to totaly syf , grają tam same nooby które nie radzą saobie na normalnym 8.42 , a porównując ilość graczy na rox i na 8.42 można zobaczyć ile noobów gra na APO . To tyle co mam do powiedzenia na tren temat .
Maatini.
01-06-2009, 15:42
Up. Noobem to jesteś Ty dziecko ots ; / Expienie/gra to ma być przyjemność a nie 1344223523godzin na tym samym potworze by wbić 5lev. Prawie każdy woli pograć na większym expie i mniej expic więcej się pobawić.
Mam jedno pytanie... czy serwer APO-ROX będzie tylko tydzień czy ileś tam czasu czy będzie serwerem takim jak 7.6 i 8.42 (czyli zostanie) Bo nie wiem czy opłaca się zaczynać grę na 7.6 albo 8.42 jak większość ludzi gra na 8.42.
Dokładnie, zgadzam się z Maatinim
Ci co mówią że "APO-Rox jest dla noobów bo nie potrafia grać na exp x3" to są same dzieci Tibii których tzw. "życie" ogranicza się tylko do wyrzucenia śmieci lub wyjścia do sklepu po chleb... Ja np. nie mam czasu grać na APO i ogólnie w tibie , ale jak zobaczyłem że jest APo-Rox z expem x200 to sobie pomyślalem że 1h dziennie na zwiedzenie mapki i 4fun to mi nie zaszkodzi ... Więc zamknijcie się bo to że exp x200 to nie znaczy że same nooby tu będą grać!!! Bo wiecej ich jest na tym waszym 7.6 niż tu...
Jestem za tym aby ten serwer był na stałe a resety charów mogłyby być co jakies 3 miechy.. :)
Najlepiej jak Beda Restarty;] zeby wszyscy rowno zaczeli
Prawda.... Jestem za tym zeby ten server byl na stale, lepszy fun niz z tego calego 8.42 ;P tylko kine trzeba by doruchac ;D
Enter <-
10-06-2009, 16:57
Aby tylko poprawić to żeby przy szybkich restartach itemki z domków nie znikały i będzie good (chyba, że już to poprawiliście).
Odchodze z forum! żal mi noobów. Co myślą że kupiłem hara na allegro ;p uahsushauhaush skasujcie mi konto i all posty.odchodze z forum! żal mi noobów. Co myślą że kupiłem hara na allegro ;p uahsushauhaush skasujcie mi konto i all posty.odchodze z forum! żal mi noobów. Co myślą że kupiłem hara na allegro ;p uahsushauhaush skasujcie mi konto i all posty.
Quiet v 2.0
27-06-2009, 13:50
Konto w grze niech ci skasują :P
Pampalini
27-06-2009, 15:39
Queit najlepiej niech go całego skasują .. bo kto by chciał patrzeć na tak poje*^^^ 13 latka ?^^ pozatym lucek nie tu napisałeś ..
TAk niech go sakasuja bo tylko jak sie pojawil to tylko lagi ze sie nieda grac niepanujecie nad 2 serwami a robice 3 serwer "zjebany noobowski "" ROX
i to by bylo tyle :/
Apo to juz robi sie żałosne;(
Kironodix
29-06-2009, 14:16
Moim zdaniem nie macie racji. Gdyby nie APO-ROX grałbym na rl'u a że ten OTS jest fajny i fajnie się na nim gra to wole to niż rl. Nie zamykać ROXA!
Bezdomny
29-06-2009, 17:54
Ja to samo. Gdyby nie ROX poszedłbym na rl, bo po co 2h wbijać lvl na ots, skoro mogę pójść na rl tibie i w tyle samo wbijać?.. na 8.42 jest za mały exp rate, a na 7.6 nie ma po co wracać, bo to już przeszłość
Borysiatko
02-07-2009, 01:58
bezdomny mylisz sie, stare smiecie sa najlepsze
maciek26
04-07-2009, 09:33
Osobiscie odnosze takie wrazenie: Ekipa uwaza serwer 7.6 za przezytek, dla tego inwestuje w 8.4, zajmuje sie nim odstawiajac 7.6 na dalszy plan.. A teraz jeszcze ten ROX.. To juz totalne przegiecie!!Zamiast zrobic tego typu serwer (Na pewno nie z takim exp!!!) pod 7.6 popularnosc APO wzrosla by diametralnie.. Ale po co skoro 7.6 to juz przeszlosc? -.- Trzeba docenic stary klient, ale w sytuacji gdy na serwie sa takie levele nowym nie oplaca sie nawet zaczynac - dla tego moim zdaniem gra coraz mniej osob.
Neverous
07-07-2009, 17:23
Zeby nie zakladac nowego temau to napisze tutaj... Mortiis napisales ze w przyszlosci moze byc reset postaci... Zwazajac na to ze wszystkie h lvle wybocily to(wiem to z doswiadzczenia, gdybyscie sami recznie wbili 1k wiedzieli byscie ze to jest trudne i znali pare osob wiec wiem ze all bocili nawet nasz Moderator :D) moze rowaz ta propozycje i zrob jakas sade czy cos, ja juz sie nie bede mieszal w to jak chcesz rozwazyc to.
Mam tylko nadzieje ze to przyczytasz w tym temacie bo zauwazylem ze w newsach czasem sie pojawiasz wiec dlatego pisze to w tym temacie a nie robie zadnych sond etc.
Chunting Pawel Sioher
07-07-2009, 19:39
Ale z was nooby ten serwer jest bardzo fajny i bardzo fajni gracze graja moze sa wyjatki nie robcie restart postaci mi sie podoba bardzo
Neverous
08-07-2009, 15:51
Gdybys bez bota wbil taki lvl jak ja to by cie wkur**** ze inni na bocie sobier taki lvl bez problemu wbili -.- A o wypowiedz prosilem mortiisa, a nie ciebie. Po za tym jestem troche bardziej doswiadzczonym graczem niz wiec troszeczke szacuneczku poprosze :)
Quiet v 2.0
08-07-2009, 19:54
Możecie już się nie bawić? Temat powinien zostać już dawno zamknięty...
WislakKRK
09-07-2009, 23:57
Jak wbić na nie ?? .
Po Ludzku ! Czlowieku... jak na apo 7.6 tylko to 8.42xd
WislakKRK
30-07-2009, 16:05
rox serwer jest fajny. ale bez sensu. kazdy nabija lvl tylko. zeby sie popisac lvlem.
Quiet v 2.0
30-07-2009, 17:13
rox serwer jest fajny. ale bez sensu. kazdy nabija lvl tylko. zeby sie popisac lvlem.
GZ. ROXa i tak nie usuną, bo za dużo osób tam gra, ale mogliby zrobić ress charów.
/Close topic Muflon/Maćk.
WislakKRK
31-07-2009, 11:23
Zapraszamy do grania na rox serwerze ;)
Resetu serwera na razie nie bedzie, ale w przyszlosci jezeli gracze podejma decyzje o resecie to moze zostac on wykonany.
Wyjscie z Rookgardu na 30 lvl.
Gratuluje. swietny ots. lecz jest jedna wada. Osoby grają biją małe lvle. I każdy gra poto zeby innych ubijac.powinno sie coś zmienić.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.