PDA

View Full Version : [Strona] Armia.org.pl - kolejny fansite APO

Arcano
01-06-2009, 19:13
Juz niebawem rusza start nowego fansie - Armia.org.pl.
Jak widać narazie jest to pusta strona, ale zapewniam ze niebawem bedzie to strona pelna informacji, ciekawostek, wywiadow i konkursow o apo.

Dlaczego pisze to teraz a nie jak strona powstanie? -Bo ogłaszam nabór oraz zbieram sugestie...
Chętnych do pomocy przy strone zapraszam na PW...

Obecnie zastanawiam sie czy ma to byc html, czy cms (a jesli to ktory?) - sugestie w tej sprawie takze zbieram na pw!!

W temacie będe na bieżąco składal nowosci z postepow nad stroną (jesli admini tematu nie usuną...).

Pozdrawiam.
www.armia.org.pl

#bondi

to będzie porządne fanste ;P

#wiceps

zapewniam ze materialy bedziemy miec wlasne

brecht

ten hosting jest chwilowy, żeby było gdzie umieścić obecny stan "strony", gdy już strona będzie gotowa to oczywiście, będzie lepszy hosting

W dalszym ciągu zachęcam do współpracy - każdy ma szanse

Bondi
01-06-2009, 19:23
No dobra tylko teraz pytanie: który to? już 3 w ostatnim czasie :D Aczkolwiek powodzenia :)

ﻯWiceps
01-06-2009, 19:23
I po co? Mam nadzieje że będzie lepszy od podkarpacki.ubf.pl i nie będziecie ściągać pomysłów z innych fansite...

Tettii
01-06-2009, 19:34
@up
Ale co po co? Po co fansite? "żeby podszkolić php" : O
@topic
a róbcie sobie

brecht
01-06-2009, 19:53
Zainwestuj w lepszy hosting bo ten jest ch_y.

Nie wiem po co. I tak ci sie znudzi.

Brain
01-06-2009, 20:07
Po co jakis fansite? Najlepszy jest www.skust.info (ala erig.net). tam moge zobaczyc ile ktos gra itp. a najważniejsze info mam na stronce, ale powodzenia.

Leonidas Waleczny xD
01-06-2009, 22:17
Mi się podoba, że będzie nowe fansite, bo już mi się nie chce patrzeć na to skust.info x.x

ﻯWiceps
01-06-2009, 22:18
Mi się podoba, że będzie nowe fansite, bo już mi się nie chce patrzeć na to skust.info x.x

Nie będę płakać ;<
A co Ci się nie podoba tam? :) Pokazuje czas online i nie możesz długo bocić?

Mariox
01-06-2009, 23:12
Czekam na fansite z prawdziwego zdażenia dot. serwera 8.42. Questy, Miejsca do zdobycia Addon items itp.

Dylus Knight
02-06-2009, 00:06
Na www.skust.info (http://www.skust.info) i tak nie działa APo-ROX bez sensu :/

ﻯWiceps
02-06-2009, 16:36
Na www.skust.info (http://www.skust.info) i tak nie działa APo-ROX bez sensu :/

Nie rozumiem. Co nie działa ?

brecht
02-06-2009, 16:48
Nie rozumiem. Co nie działa ?

Sądze ze placze o to ze nie dorobiles statystyk ani niczego do apo rox na skust.info.

Szczegol ze dziala.