View Full Version : Ilo?? cave bootów, sharów itp na apo to ju? przesada.
Maebara Keiichi
01-06-2009, 22:41
Widzę że gm'owie teraz wogóle na 7.6 nie lapią największych booterów np: Spyra 900+ ed zasówa na cave boocie na cod na kingach zawsze gdy go widzę składam raport ale zero reakcji z strony gmów, to go pekuje ( a on hamsko expi sobie dalej jakby nigdy nic, vituje, i jak stoje kolo niego to on stoi w miejscu bo mysli ze to king -.- ), następny booter, sharer Mortal Knajt,
albo jest takim no - liferem że nie widzi świata poza tibią i nie wie co to dwór (wątpie) 22h-20 dziennie napewno przesada shar napewno.
Wspomnę także o Adi Zip którego manasuje brat i expi boot.
Bym jeszcze długo wymieniał.
Myśle że możę wiecej wyłapywać sharerów i cave bootów to najważniejsze.
Pozdrawiam, Maebara Keiichi.
silver ghostek
01-06-2009, 22:50
Hmm... Myslisz ze to jest takie latwe? Np. taki mortal knajt sharuje ale z bratem i maja to samo ip. Nie ma dowodu na sharing... Co do cave bota Spyry. Wystarczyloby ze bys go nagral i wrzucil filmik na forum. Na 100% dostalby bana. Adi Zip to lama. Manasuje go wosso a nie brat.
To tyle. Pozdro. ;o
Dwoje GM, którzy raz na ruski rok są na jakim kolwiek serwerze nie jest w stanie zapanować nad już trzema serwerami. Potrzebni są tutorzy od zaraz no ale to Wasz serwer. Wy tu urządzicie IKEA;p
Vernereq
02-06-2009, 09:00
Mylisz się, gmi coś robią... Banują niewinnych graczy, w tym mnie. Drugi raz dostałem bana od Dexotiego za niby "bota". Banuje zwykłych graczy zamiast sprawdzic tych prawdziwych botterów... Powinni "wstawic" ze dwoch tutorow/gmow...
Z wszystkim się zgadzam.
O widzę efekt:
[02/06/2009 11:33] Dexoti -> Mortal Knajt was banished because of Dzielenie konta.
A tak kozaczył wczoraj że nie sharuje, wiadomo że shar na 1000%
http://www.toproste.pl/forum/showthread.php?t=50609
To by zalatwilo sprawe.
Wiadome ze Mortal sharowal.
`FilipeK <3
06-06-2009, 20:08
Dziś sobie stałem w dp na 8.42 i zobaczyłem prośbę pewnego gracza do pewnego o skrypt na Fury..
Nicku nie podaje z wiadomych przyczyn...
to na tyle peace baj
WislakKRK
07-06-2009, 15:09
Widzę że gm'owie teraz wogóle na 7.6 nie lapią największych booterów np: Spyra 900+ ed zasówa na cave boocie na cod na kingach zawsze gdy go widzę składam raport ale zero reakcji z strony gmów, to go pekuje ( a on hamsko expi sobie dalej jakby nigdy nic, vituje, i jak stoje kolo niego to on stoi w miejscu bo mysli ze to king -.- ), następny booter, sharer Mortal Knajt,
albo jest takim no - liferem że nie widzi świata poza tibią i nie wie co to dwór (wątpie) 22h-20 dziennie napewno przesada shar napewno.
Wspomnę także o Adi Zip którego manasuje brat i expi boot.
Bym jeszcze długo wymieniał.
Myśle że możę wiecej wyłapywać sharerów i cave bootów to najważniejsze.
Pozdrawiam, Maebara Keiichi.
Noo Ok To jest prawda ze za duzo jest.. ale gm sprawdza boty tylko u tych u ktorych kiedys znalazl.. a takich 500 lvli nie sprawdza... tylko takie 1k+
Lord_Mezzo
11-06-2009, 22:15
Hmm... Myslisz ze to jest takie latwe? Np. taki mortal knajt sharuje ale z bratem i maja to samo ip. Nie ma dowodu na sharing... Co do cave bota Spyry. Wystarczyloby ze bys go nagral i wrzucil filmik na forum. Na 100% dostalby bana. Adi Zip to lama. Manasuje go wosso a nie brat.
To tyle. Pozdro. ;o
Nie wydaje mi się żeby Mortal sharowal na jednym kompie bo ile może wytrzymać komputer działający po +/- 20h dziennie
Pall the Ziom
11-06-2009, 23:48
Nie wydaje mi się żeby Mortal sharowal na jednym kompie bo ile może wytrzymać komputer działający po +/- 20h dziennie
OJ moze xd
Metaxa sharuje z bratem i po 10-20h napierdalaja xD
I jakos komp im sie nie jebie xD
Techniks
12-06-2009, 00:18
Noo Ok To jest prawda ze za duzo jest.. ale gm sprawdza boty tylko u tych u ktorych kiedys znalazl.. a takich 500 lvli nie sprawdza... tylko takie 1k+
Sprawdza każdego ,a nie 'takiego 1k lvl'.
T@ Kiedyś nikt prawie nie miał bota na nic i jak było ?
A tera każdy za 1sc może kupić wosso ,czy nawet za darmo w googlach jest więc...
Cóż akurat shara między braćmi prawie sie nie da udowodnić ,ale nic nie jest nie możliwe :]
A cave bot to wrzuć film na forum to zbanują go na następny dzień
Abooooooo
12-06-2009, 00:45
Coś słabo sprawdzaja tych graczy skoro wybocilem 738 rp i 1049 ed ...
Ps: smialo puszczajcie wosso + tibia auto bana za predko nie dostaniecie...
Mowie wam ... moj qumpel wybocil chara do 906 lvla i dopiero dostal bana :)
To tyle, Pozdrawiam Old Tras lowe :)
Jaros Jaroz Jaro
12-06-2009, 09:40
Coś słabo sprawdzaja tych graczy skoro wybocilem 738 rp i 1049 ed ...
Ps: smialo puszczajcie wosso + tibia auto bana za predko nie dostaniecie...
Mowie wam ... moj qumpel wybocil chara do 906 lvla i dopiero dostal bana :)
To tyle, Pozdrawiam Old Tras lowe :)
szczerość.. ;p a co do tego 906 lvla to wiem o kogo chodzi xd.
@topic
szkoda że tylu tu konfidentów na apo. ;<
19Fifi64
12-06-2009, 11:16
Coraz więcej banów leci za boty, czego chcieć więcej? Jeżeli chcieliby się ich pozbyć to chyba musieliby zamknąć serwer. xD
Master Sio
12-06-2009, 11:20
NA rox to sa dopiero CAVE XD cale dzien leca na fury itp......... 7.6 to jeszcze nic ale ROX xD to przesada xD
Banujemy za boty a wy [gracze] śmiecie jeszcze nam wmawiać, że nie mieliście żadnego bota a GM jest głupi... Oczywiście kto by nie dostał bana to ban jest za "free". Co my mamy na to poradzić ? Niektórym wam się wydaje że dany gracz jedzie na cave i piszecie raporty to bardzo dobrze ale musicie wiedzieć, że gdy GM jest online, a nie dostaliście odpowiedzi na wasz raport to i tak istnieje duże prawdopodobieństwo tego, że ten gracz na którego raporta wysłaliście został sprawdzony. Ja tak nie raz robię, że sprawdzam tą osobę ale nie odpisuje niestety bo mam za dużo pracy i nie ogarniam wszystkiego. Pamiętajcie, że my [Tutorzy, GM'owie] też jesteśmy tylko ludźmi.
Master Shidishi
12-06-2009, 19:30
@Adios
Wlasnie widze jak ich SPRAWDZACIE ;x Arni,Jankiel,Petromancer,Crespingo,Breed Pall,Rilisek AUTO MANAS/SCAR (tylko jankiel dostal bana dzis by me : <) o Mortal Knajcie juz nie wspomne cave,auto manas chyba wszystko co mozliwe ii? za shar ban tylko. przypilnujcie wszystkich dobrze senja/cod to zobaczycie ile botow biega.
Dalekowidz84
12-06-2009, 20:14
@Master
Dobry z Ciebie ziomek ale Ty nigdy święty nie byłeś i nie jesteś .
Doskonale o tym wiesz
@Adios
Rozumiem GM jak GM też człowiek ,rozerwać sie musi ale zrozumcie i nas graczy
Czy nie denerwowało by was GMów gdybyście grali uczciwie na playlerze a tu pełno sharów ,bootów i kozaków "bo ja mam 40 k cc z allegro" a GM nawet nie odpisuje na raporty ...
Może trzeba przedłużyć czas banów np. o trzy razy a nie trzy razy banować tego samego i tracić na niego czas
Przemyślcie to
Exevo knight
12-06-2009, 22:30
@Adios
Jak wy nie odpowiadacie na te raporty to jak my mamy nie być wkurzeni i myśleć , że nas olewacie? Chociaż napisalibyście "Sprawdzone' i tyle :s
@topic
Skąd wiecie, że ich nie sprawdzają? Nie mają dowodów to nie zbanują.
Jaros Jaroz Jaro
12-06-2009, 23:05
Banujemy za boty a wy [gracze] śmiecie jeszcze nam wmawiać, że nie mieliście żadnego bota a GM jest głupi... Oczywiście kto by nie dostał bana to ban jest za "free". Co my mamy na to poradzić ? Niektórym wam się wydaje że dany gracz jedzie na cave i piszecie raporty to bardzo dobrze ale musicie wiedzieć, że gdy GM jest online, a nie dostaliście odpowiedzi na wasz raport to i tak istnieje duże prawdopodobieństwo tego, że ten gracz na którego raporta wysłaliście został sprawdzony. Ja tak nie raz robię, że sprawdzam tą osobę ale nie odpisuje niestety bo mam za dużo pracy i nie ogarniam wszystkiego. Pamiętajcie, że my [Tutorzy, GM'owie] też jesteśmy tylko ludźmi.
nie,nie,nie.... wy tutki jesteście niepełnosprawnymi murzynkami na tym apo.tylko tyle,,,,,,,acha i faktycznie macie "dużo" i "ciężkiej" "pracy".
@Topic.
jak widze to wieksza połowa apo zasuwa na cave... niedługo wszyscy będą.Na botowanie prawie każdy już zna sposób. (to narasta jak epidemia)
może wreście zrobicie taką opcje jak "deleted acc" ? 3 bany za boty i char do usunięcia... Polowa hajt leveli poszła by się je***...rypać....
@ Adios
No tak, GM tylko czlowiek.. Ale zrozum tez nas, ze jak tyle ludzi jedzie na cave/scar itp. to jak uczciwy gracz ma sie zachowac. Jezeli nie ogarniacie, to moze czas pomyslec nad nowym Tutorem.?
@Topic
No ale czasem trudno kogos zbanowac, jezeli nie maja dowodow. Moze faktycznie powinni zwiekszyc czas bana, wprowadzic cos takiego jak "kasowanie konta/kasowanie postaci" po 3 banach. Warto cos z tym zrobic..
@Adios
Wlasnie widze jak ich SPRAWDZACIE ;x Arni,Jankiel,Petromancer,Crespingo,Breed Pall,Rilisek AUTO MANAS/SCAR (tylko jankiel dostal bana dzis by me : <) o Mortal Knajcie juz nie wspomne cave,auto manas chyba wszystko co mozliwe ii? za shar ban tylko. przypilnujcie wszystkich dobrze senja/cod to zobaczycie ile botow biega.
Be MY? To co Ty qrwa mu bana dales psie? ogarnij sie najpierw ty wylacz bota dopiero wtedy na innych napierdalaj qrwa szorujesz z kim sie da.... i nie pierdol farmazonow cepie jebany powiedz mi ze napierdalasz 40k many reka to pierdolne z krzesla jestes 0 i tyle. srasz sie o to ze ktos cie w statach wyprzedzi to odrazu napierdalasz od botow jestes przykry..
Jaros Jaroz Jaro
13-06-2009, 12:25
@ Adios
Witaj Jaros Jaroz Jaro,
Złamałeś(aś) regulamin forum ARMIA Podkarpacki OTS.
Powód: Obraza innych użytkowników
-------
-------
Przyznane punkty karne: 1
Punkty karne nigdy nie są kasowane.
Oryginalny Post:
http://www.toproste.pl/forum/showthread.php?p=442016
punkt karny za nic... wyrazilem tylko swoją opinie. jak widac tutorów boli prawda.
zrozumiec takich....n/c
Macie problemy grajcie w WOWa tam nie ma botów.
@Topic
Takie rzeczy się zmieniają np. Spyra miał mniejszy lvl ode Mnie teraz przerósł MISZCZA! Niedługo będą powstawały coraz to rozmaitsze boty na APO ponieważ APO odnosi sukcesy na tle innych serwerów prywatnych Tibii, Grulix (miszcz) będzie tworzył boty i sprzedawał na allegro za 1 scaraba. Tego się można spodziewać trzeba zacząć działać wymyślić system, który pomoże się ich pozbyć. GMowie nie nastarczą banować kretynów z botami bo jest ich setki, tacy którzy potrafią się maskować reagować na to, że np. GM online, nie wszyscy tibijczycy są tacy głupi i potrafią skorzystać ze strony głównej i sprawdzić czy w tej chwili ktoś banuje. Jeden ze sposóbów pozbycia się ich jest wprowadzenie JAKIEGOŚ triku w systemie gry tak by gra automatycznie dawała bany jak teraz ma to miejsce w RL Tibi.
@Adios
Musze przyznać, że tym razem przegiąłeś. Wiele gorsze wyzwiska etc. lecą na forum do innych użytkowników Ty także nim jesteś nie wyciągaj się ponad ludzi bo jesteś tylko zwykłą osobą nie jakimś Bogiem wśród słabych ludzi, nie powinieneś wykorzystywać Twojej "posady" do własnych celów.
nie,nie,nie.... wy tutki jesteście niepełnosprawnymi murzynkami na tym apo.tylko tyle,,,,,,,acha i faktycznie macie "dużo" i "ciężkiej" "pracy".....
Adiosie rozumię, że prawda w oczy kole, ale zamiast łapać tylko tych co obrażają łapcie tych, przez których takie tematy powstają.
@Adios
Ogarnij sie debilu... sam uzywasz boota na mane manasujesz sie i przesuwasz mnie Gz.. Przeganiaja Cie w statach to odrazu od bootow im cisniesz -.- N/C jestes najwiekszym psem na tym APO nawet przerastrasz Kose..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.