Zaloguj się

View Full Version : Sposob Cavebot'y Created By Serafin o_o

brecht
02-06-2009, 21:35
Serafin 8:49:42
wez im napisz cos takiego
Serafin 8:50:09
ze tibia auto czy inny cavebot ng/blackd jest zrobiony na zasadzie waypointów
Serafin 8:50:21
waypointy przestana byc odczytywane jezeli zostanie skasowany Follow System
Serafin 8:50:25
i taka czarna magia na botterów
Rada Serafina na dzis.

Mortiis, usun follow system - pozbedziesz sie cavebotów.

Proste.

I usun bana na ip Serafinowi, Dexoti.

Pozdrawiam

espanian
02-06-2009, 21:51
znam serafinka z rl i jest to dość mądry chłopiec, który myśli niegorzej niż warhlak po urodzeniu :O

A tak wogóle to wydaje mi się że boty kożystają z opcji zbliżonej do mapclick'a., bo follow to jeżeli za monsterem/ludziem xD (pewnie serafin testował to na swojej potrupce APO xd)

P.S. Każdy ma swoje zdanie moje jest inne : P

Exevo knight
02-06-2009, 22:12
Ehh... fajnie by było jak by tak na prawdę było ;d Tyle, że boty korzystają w ogóle z całkiem innej zasady... Twoja nawet się do niej nie zbliża...

brecht
02-06-2009, 22:15
Ehh... fajnie by było jak by tak na prawdę było ;d Tyle, że boty korzystają w ogóle z całkiem innej zasady... Twoja nawet się do niej nie zbliża...

Odezwal sie gosc ktory robi otsy od 3 lat? Jest bot ktory kozysta z innej zasady. Niestety reszta dziala wlasnie na tej. Lecz zanim boterzy na to wpadną, to Ty i ten Twój yurots zdążą przebic mazurskiego.

Ew.

Ed:
Sorry Delphi masterze ale OTSy nie opierają sie na języku Delphi.

Techniks
02-06-2009, 22:34
Chyba chodzi tutaj o 8.42+ bo na 7.6 tibia auto polega na map clicku ...

Exevo knight
02-06-2009, 22:41
Odezwal sie gosc ktory robi otsy od 3 lat? Jest bot ktory kozysta z innej zasady. Niestety reszta dziala wlasnie na tej. Lecz zanim boterzy na to wpadną, to Ty i ten Twój yurots zdążą przebic mazurskiego.

Ew.

Ed:
Sorry Delphi masterze ale OTSy nie opierają sie na języku Delphi.

Czy ja mówiłem, że to ma coś wspólnego z delphi :>? Kto mówił, że stawiałem OTk`a? -.-`` Weź ty chłopie się schowaj, nigdy pewnie bota nie widziałeś, albo zobaczyłeś jakiegoś "domowej roboty" który właśnie tak działał i już super PRO sposób wymyślasz...

brecht
02-06-2009, 22:47
Czy ja mówiłem, że to ma coś wspólnego z delphi :>? Kto mówił, że stawiałem OTk`a? -.-`` Weź ty chłopie się schowaj, nigdy pewnie bota nie widziałeś, albo zobaczyłeś jakiegoś "domowej roboty" który właśnie tak działał i już super PRO sposób wymyślasz...

Ty chyba zabawna jestes. Nigdy nie marnowalem czasu na ten zjeb.any serwer (gra manualna) tylko jechalem równo na cavebocie ^^ Tylko na pvp jechalem ręką. Podniecasz sie widząc ikonke wosso, powiem Ci cos w tajemnicy. On nie ma funkcji CaveBot. ;( Jakbys zdal 3 klase podstawówki to moze bys wywnioskowal ze pomysl nie jest moj tylko osoby ktora zna sie na otsach bardziej niz dzieci z apo wliczając Ciebie. Podniecasz sie bo napisales 4 linijki w Delphi? Toć żalosny jestes ^^

^Akynaoo
02-06-2009, 22:53
Wyjasnij mi co da wylaczenie follow system i co wg. Ciebie ten system wykonuje. Chodzi Ci o wylaczenie mapclicka? Czy moze follow w grze na gracza/potwora? Jezeli to ma pomoc, ale nie bedzie kolidowac z podstawowymi mozliwosciami i funkcjami to jestem na tak.

<Vetebcio>
03-06-2009, 00:12
Powinno być delete konta za cave.
Bo ty zarywasz nocki , a inny gracz ustawi sobie Cave bota :|

brecht
03-06-2009, 08:23

"Po co jezeli dzieki nim mam wiecej kasy za pacc?"

Wydarte z mysli Mortiisa.

^Akynaoo
03-06-2009, 09:10
@up
'J*bie mnie to czy jest za co serwer utrzymac. Ja chce grac, niech Mortiis doplaca do tego interesu.' - wydarte z Twojej mysli.

brecht
03-06-2009, 09:16
@up
'J*bie mnie to czy jest za co serwer utrzymac. Ja chce grac, niech Mortiis doplaca do tego interesu.' - wydarte z Twojej mysli.

Wróć. Nie gram na tym gównie, tylko proboje ulatwic wam gre. I nie pierdol glupot ;s

Down:
Dobrze napisane ;o

Pawelek Rookerek
03-06-2009, 09:20

No i dobrze ma cave bota niech uzywa....A jak ty nocki zarywasz na tibii to znaczy ze niezawiele masz w głowie

Exevo knight
03-06-2009, 14:55
Ty chyba zabawna jestes. Nigdy nie marnowalem czasu na ten zjeb.any serwer (gra manualna) tylko jechalem równo na cavebocie ^^ Tylko na pvp jechalem ręką. Podniecasz sie widząc ikonke wosso, powiem Ci cos w tajemnicy. On nie ma funkcji CaveBot. ;( Jakbys zdal 3 klase podstawówki to moze bys wywnioskowal ze pomysl nie jest moj tylko osoby ktora zna sie na otsach bardziej niz dzieci z apo wliczając Ciebie. Podniecasz sie bo napisales 4 linijki w Delphi? Toć żalosny jestes ^^

1. Zabawna? Yhy... język polski się kłania :>
2. Może o tym nie wiesz ale w delphi też boty powstają...
3. Jeżeli boty miały by działać na zasadzie Follow System to myślisz, że by tego nie usunęli na RL? -.-``
4. Wejdź sobie na nbot.pl, twój cytat już tam jest ^^
5. Co ots`y mają wspólnego z funkcjami botów? Gubisz się...

brecht
03-06-2009, 15:05
1. Zabawna? Yhy... język polski się kłania :>
2. Może o tym nie wiesz ale w delphi też boty powstają...
3. Jeżeli boty miały by działać na zasadzie Follow System to myślisz, że by tego nie usunęli na RL? -.-``
4. Wejdź sobie na nbot.pl, twój cytat już tam jest ^^
4. Co ots`y mają wspólnego z funkcjami botów? Gubisz się...

I myslisz ze sie popisujesz? Robisz z siebie posmiewisko. :rolleyes:

1. Zabawna napisalem, z pogardą. Inteligencja, plx.
2. Czekam na bota ktorego napiszesz w delphi.
3. Apo 7.6 a Tibia 8.4 to nie jest to samo. Brawo po raz kolejny.
4. Wejdz sobie na żal.pl. Twoi przyjaciele tez tam są.
"4" (naucz sie liczyc). Jakbys nie zauwazyl to mowa tu o apo. Czy mi sie wydaje czy apo to ots? o_o Nie gubie sie i wiem co pisze.

Powtarzam.
Naucz sie liczyc. I moze troche szkoly tez by Ci sie przydalo. Również pokory.

Akananto
03-06-2009, 15:17
Serafin nigdy nie grzeszyl inteligencja, niech dalej sie zajmuje swoimi anime avatarami a reszte zostawi Mortiisowi, okz ?

#Brecht
Jezeli nie rozumiesz tego co napisalem, to poprostu nie komentuj okzzzz, znam kilka osob? Jakich osob znowu? Ja mam gdzies wasza opinie o Mnie, Serafin poprostu sie osmiesza , zaoszczedzmy mu tego?

Rószofy Ócher
03-06-2009, 15:31
Cavebot nie ma nic wspólnego z follow system... Cave biega m clickiem ;f a follow możesz dodać jako "ułatwienie" knightem np, ustawiając cave to follow Ci się przyda ;o A co do delphi to to jest podstawa bota ;s hehe? Nie bądź taki mądry bo Cię ruscy na pasztet przerobią ;/

Exevo knight
03-06-2009, 15:33
2. Czekam na bota ktorego napiszesz w delphi.

Hmm... nbot? Anarchy Bot? Wosso chyba też ale pewności nie mam :>
Jak ja z siebie robię pośmiewisko to lepiej o tobie nie wspominam... Fakt pomyliło mi się, i co, teraz myślisz, że będziesz PRO? :>
@up
Wow O.o Nareszcie ktoś skumał na czym polega Cave Bot O.o

@down
Moja sprawa, kim się mianuję :> Jestem w tym dobry ale nie na tyle aby boty pisać... żebyś chociaż wiedział co piszesz!

Robisz z siebie nie wiadomo kogo bo znasz kilka osob, i wszyscy Ci liża dupe bo shakowales kilka osob. Ale nie bede Cie obrazal bo nie chce potracic kont na apo.

W swoich tekstach bijesz rekordy!
PS: Używaj polskich znaków bo jak ja cię cytuję to mi na czerwono FireFox wywala twoje teksty...

brecht
03-06-2009, 15:35
Cavebot nie ma nic wspólnego z follow system... Cave biega m clickiem ;f a follow możesz dodać jako "ułatwienie" knightem np, ustawiając cave to follow Ci się przyda ;o A co do delphi to to jest podstawa bota ;s hehe? Nie bądź taki mądry bo Cię ruscy na pasztet przerobią ;/

Tym gejowskim nickiem sie przed nikim nie popiszesz, przykro mi.

Aka:
Co mają avatary do tego tematu? Robisz z siebie nie wiadomo kogo bo znasz kilka osob, i wszyscy Ci liża dupe bo shakowales kilka osob. Ale nie bede Cie obrazal bo nie chce potracic kont na apo.

Up:
Wow, moze skumasz ze poprosilem Cie o napisanie bota w delphi. Skoro mianujesz sie Delphi Masterem.

Rószofy Ócher
03-06-2009, 16:00
Tym gejowskim nickiem sie przed nikim nie popiszesz, przykro mi.

Mi też przykro, bo nie zabłysnąłeś ;/ To konto było to ośmieszania innych, robienia z nich jaj... Ale reszta została zbanowana ;o

Widzę że Ty inteligencją nie grzeszysz,a mózgiem tym bardziej ;o Twój pomysł jest do dupy tak jak Ty... a w to co piszesz, wbijam ;] Swoje zdanie napisałem, lecz Ty stosujesz się do tego powiedzenia "tonący brzytwy się chwyta" ;[
Teraz zaczniesz obrażać każdego którego zdanie nie będzie się zgadzało z Twoim. To zachowanie 10-cio latka ;f Oczywiście ta obraza będzie omijana, ponieważ inteligentni ludzie widząc że przy pierwszym zdaniu się gubisz to reszty posta nie przeczytają ;/

brecht
03-06-2009, 16:09
Mi też przykro, bo nie zabłysnąłeś ;/ To konto było to ośmieszania innych, robienia z nich jaj... Ale reszta została zbanowana ;o

Widzę że Ty inteligencją nie grzeszysz,a mózgiem tym bardziej ;o Twój pomysł jest do dupy tak jak Ty... a w to co piszesz, wbijam ;] Swoje zdanie napisałem, lecz Ty stosujesz się do tego powiedzenia "tonący brzytwy się chwyta" ;[
Teraz zaczniesz obrażać każdego którego zdanie nie będzie się zgadzało z Twoim. To zachowanie 10-cio latka ;f Oczywiście ta obraza będzie omijana, ponieważ inteligentni ludzie widząc że przy pierwszym zdaniu się gubisz to reszty posta nie przeczytają ;/

Zostali zbanowani, bo wyplakales sie modowi w spódnice? "To konto bylo to ośmieszania". Taaa to jest pr0 wypowiedz. Nie grzesze, ty niestety tak. Skad wiesz ze jest do dupy? Powiedz mi ze jestes Mortiisem, to leże. Nie stosuje sie do tego powiedzenia. Nie zaczne kazdego obrazac, bo po co? Wystarczy mi jedna ciota ze smiesznym nickiem i gosc ktory mianuje sie Delphi Masterem, a tak naprawde płacze bo słownik w mozilli ktorego potrzebuje do zycia wyrzuca mu czerwone napisy.

//Exevo, naucz sie pisac bez słownika.

Zachowaniem dziesieciolatka mozna nazwac Twoje, tylko takie dzieci daja sie prowokowac przez krotką wypowiedz w internecie. Po co mają czytac, jak to nie jest wiadomosc dla nich tylko dla Mortiisa? Niestety nie da sie do niego na Pw napisac a nie wchodzilem na maila od jakichs 1.5 roku. Nie chce mi sie wiecej rozpisywac.

Nudne sie robi to forum, ciagle tylko jakies dzieci placza/daja sie prowokowac. Zamiast wyzywac innych spojzcie na siebie i zastanowcie sie czy jestescie mądrzejsi/lepsi.

Aka:
A Tuta dostales zapewne przez przypadek? Z Dexotim tez znasz sie przez przypadek?

Exevo knight
03-06-2009, 16:29
Tak, używam słownika w Mozilli, ale chociaż staram się "pisać poprawnie po polsku". Może by tak już zamknąć ten temat, bo zakładasz temat o czymś o czym w ogóle nie masz pojęcia -.-``
PS: Każdy inaczej rozumie pojęcie "Delphi Master" :>

^Akynaoo
03-06-2009, 16:34
Moze wyjasnij w koncu o co chodzi Serafinowi z follow system oraz jaki ma on zwiazek z cave botem? Jezeli wg. Ciebie bota nie da sie napisac w delphi to widze, ze ufasz w kazda glupote jaka Serafin Ci powie. Gz.

brecht
03-06-2009, 16:48
Moze wyjasnij w koncu o co chodzi Serafinowi z follow system oraz jaki ma on zwiazek z cave botem? Jezeli wg. Ciebie bota nie da sie napisac w delphi to widze, ze ufasz w kazda glupote jaka Serafin Ci powie. Gz.

Nie powiedzialem ze nie mozna tylko nie wierze zeby ten "Delphi Master" go napisal. Nie róbcie ze mnie jego psa o_o

Exevo:
Mogliby go zamknac, byloby nawet lepiej. Btw. Po co pisać po polsku, skoro każdy zrozumie co piszesz i bez polskich znaków. Też rozumiesz, chyba ze jesteś jakiś obcy.

Co do tego jakie ma miec to dzialanie to nie pytajcie sie mnie tylko go. A nie sorry, ban na ip ; o Bywa. Ale chyba ma jakies argumenty skoro (wg niego) pomysl sie sprawdza. Przestancie sie dopierdalac do mnie tylko do niego.

Akananto
03-06-2009, 17:20
Aka:
A Tuta dostales zapewne przez przypadek? Z Dexotim tez znasz sie przez przypadek?

Oczywiscie, dlaczego myslisz inaczej ?

#down

Slusznie robisz

brecht
03-06-2009, 17:30
Oczywiscie, dlaczego myslisz inaczej ?

Nie chce sie juz kłócic. Nie wiem co mam o tym myslec dlatego nie bede sie udzielal o rzeczach o ktorych nie mam pojęcia. Przynajmniej tyle moge zrobic dla tematu.

Ed:
Czasem i mnie sie zdarza.

Rószofy Ócher
03-06-2009, 20:20
Zostali zbanowani, bo wyplakales sie modowi w spódnice? "To konto bylo to ośmieszania". Taaa to jest pr0 wypowiedz. Nie grzesze, ty niestety tak. Skad wiesz ze jest do dupy? Powiedz mi ze jestes Mortiisem, to leże. Nie stosuje sie do tego powiedzenia. Nie zaczne kazdego obrazac, bo po co? Wystarczy mi jedna ciota ze smiesznym nickiem i gosc ktory mianuje sie Delphi Masterem, a tak naprawde płacze bo słownik w mozilli ktorego potrzebuje do zycia wyrzuca mu czerwone napisy.

Widzę że czytać ze zrozumieniem też nie umiesz ;s Lepiej połaź jeszcze trochę do szkoły bo 3 klasa podstawówki to jednak za mało ;/ A propozycja jest do dupy bo nie ma nic wspólnego z botem. Tak samo Ty nie masz nic wspólnego z językiem polskim. Lepiej chłopcze nie odwołuj się do mojego posta bo znowu chcąc pokazać inteligencje (chyba chociaż wiesz co to) się ośmieszysz.

brecht
03-06-2009, 20:32
Widzę że czytać ze zrozumieniem też nie umiesz ;s Lepiej połaź jeszcze trochę do szkoły bo 3 klasa podstawówki to jednak za mało ;/ A propozycja jest do dupy bo nie ma nic wspólnego z botem. Tak samo Ty nie masz nic wspólnego z językiem polskim. Lepiej chłopcze nie odwołuj się do mojego posta bo znowu chcąc pokazać inteligencje (chyba chociaż wiesz co to) się ośmieszysz.

A ty dalej placzesz, dziewczynko. Wez sie ***** zastanow zanim zechcesz zaistniec na forum. Co ci przeszkadza moja ortografia? Jak narazie nie widzialem zadnego mojego błędu. No nie wiem, moze ty od tych pixelów masz tak popierdolone w glowie ze z od s nie odrózniasz? Pisac ci w twoim jezyku?

Fon stont. : <

Nie mam nic wspolnego z j. polskim boze nie jestem polonistą. Zapewne jestes pro ivul hakerem gmem itp i pewnie zrobiles tyle w chuj genialnych botów i otsow ze na pewno wiesz ze to nie ma nic wspolnego z botami. Wez grzebien i se jaja wydrap, o ile je masz. Nie zabronisz mi odwolywania sie do Twojego posta, chyba ze jestes tak pierdolięty ze wyobrazasz sobie ze jestes moderatorem i mozesz dyrygowac uzytkownikami? Zyj dalej w swoim wyimaginowanym swiecie, dziewczynko.

3 klase podstawowki zdalem tak dawno ze nie pamietam kto byl moim wychowawcą ^^ Tobie by sie jednak przydala ta 3 klasa : < Albo matczyna opieka. Naucz sie pokory.

I przestan juz plakac bo naprawde nuzy mnie jechanie takiego dzieciaczka jak ty.

Brain :)
03-06-2009, 21:11
Ave Dexoti, że dał Serafinowi bana na ip! Dobra pomysł zjebany bo serafin zjebany na mózg nie wie jak działają kejwboty na 7.6

kkthxbb

Rószofy Ócher
03-06-2009, 21:14
Jechanie? Tak pojechałeś mnie aż się załamałem i pociąłem. <ironia>
Te narcyzie bo się bujniesz w sobie ;o I dalej nie umiesz czytać. Nie wiesz co to czytanie ze zrozumieniem? To nie ma nic wspólnego z ortografią ;[ A co do błędu to nawet nie umiesz odmieniać przez przypadki "transwestytą" ;'>
I nie udawaj takiego dorosłego przez kabel bo jeszcze zabłyśniesz jako "krul indetneta" he? Dziewczynko to możesz mówić do swoich kolegów, lecz ja do nich nie należę wiec japa do budy i nie szczekaj. A co do drapania to mogę się podrapać po jajach, ty co najwyżej po cipce (to narząd rozrodczy u dziewczyn).
I ja nie chcę zaistnieć... Mnie nie jara bycie fajnym przez neta ;o ciebie widzę tak, ale nawet przez neta nikt cie nie szanuje. Być 0 w necie to trzeba być tobą no nie? I to nie ja płacze tylko ty ;] Ja nie plączę się w pisaniu na klawiaturze ;/ Nie mam zamiaru pisać w twoim kierunku posta bo to jest żałosne, pisać z imbecylem ;o Mój pies jest mądrzejszy bo jak powiem buda to idzie a ty dalej ujadasz.

Żegnam.

Wafel x x
03-06-2009, 22:38
jestes jebanym leszczem jak ten przychlast serafin, a pomysl zjebany bo tibia auto dziala na zasadzie waypointow (map clickow), najpierw ogarnij boty, a potem pisz : )
bb

Druid z Armi
05-06-2009, 21:50
95% graczy na apo uzywało kiedyś bota, lub dalej uzywa go, znam osobiśćie z rl 10 osob, żadna z nich nigdy na apo nie jechała czysto, a jak sie usuwa coś to i tak w ciagu tygodnia może 2 wychodzi nowa wersja i nic tego nie zatrzyma. Tylko złapanie na gorącym uczynku i perm, wtedy ludzie będą sie bali lighthacka wlaczyc :D

Splaxor
07-06-2009, 04:21
Brecht naucz się edytować posty! na 33 posty 11 należy do Ciebie. Weź się ogarnij trochę.
Co do propozycji to może być tylko, że nie wydaje mi się, aby boty działały na systemie Follow.
Następnym razem pomyśl dwa raz nad odpowiedziami do ankiety bo są żałosne.

Brain
07-06-2009, 06:55
Chyba follow system jest tylko jak zaznaczamy opcje żeby przychodził do potworka. A tak to mapclick :).

Przemas
07-06-2009, 09:43
pomysl moze i dobry ,ale jak nie bedzie botow nie bedzie tyle graczy i serwer sie nie utrzyma a jakby mial dawac delete za kazdego cave bota lub za 3 bany tez serwer by upadl dlatego delete sa nieliczne .

Kamor ^Inter^
07-06-2009, 10:01
OmG

Wystarczy zrobić własnego unikalnego clienta i po kłopocie !

19Fifi64
07-06-2009, 12:19
OmG

Wystarczy zrobić własnego unikalnego clienta i po kłopocie !

To pisz. Było już coś takiego jak apo connect - i po sprawie już nie ma. xd

^Akynaoo
07-06-2009, 13:03
Jeszcze raz pokusze sie o wypowiedz w tym temacie.

Do autora:
Jezeli Cipsoft znalazl dosc skuteczne rozwiazanie przeciw cave botom dopiero na wersji 8.4 czyli po wielu latach prob i testow to myslisz, ze Mortiis bez odpowiednich predyspozycji i umiejetnosci (nie ublizajac mu) zrobi to ot tak? Przeciez jezeli to byloby takie proste to nie istnialyby boty ; oo Cipsoft widocznie nie zna skutecznego sposobu zablokowania mozliwosci botowania poprzez skrypty w grze to szpieguje procesy dzialajace na komputerze. Myslisz, ze Mortiis zrobi cos takiego? Nie wiem w ogole skad Serafinowi tak latwo przyszlo wymyslenie czegos nad czym sam Cipsoft mysli od 10~ lat ; o

jojo
07-06-2009, 16:11
Oj dzieci dzieci...
Ja się pytam gdzie jest moderator ?

Niestety kolego ale zablokowanie systemu follow nic tutaj nie da, nawet gdyby zablokować możliwość wskazywania bezpośrednio punktu do którego chcemy się udać, twórcy botów by to ominęli poprzez symulowanie naciskania strzałek było by dużo roboty bo trzeba by przewidzieć gdzie znajduje się jaka przeszkoda i robić do niej obejścia (tak jak robi to domyślnie klient tibi), więc tak naprawdę utrudniło by to życie wszystkim graczom.

Co do delphi to jakbyś nie wiedział to język o możliwościach zbliżonych do c++, z tym że zaawansowane projekty są pisane w c++ dlatego iż c to język który ma o wiele lepszą składnie przystosowaną do projektowania dużych projektów w przeciwieństwie do delphiego który zachował niemalże identyczną składnie jak pascal, poza tym c ma gwarancje istnienia ponieważ w przeciwieństwie do delphiego nie jest on własnością jakiejś firmy której możesz się odwidzieć wypuszczania kolejnych wersji środowiska.

Trikool
10-06-2009, 22:23
Omg jaki ten koles jest glupi XDDDD
Poryty dzban...

DannRook
10-06-2009, 22:48
Oj serafin jaki kołek oMg...
Po co Mortiis ma usuwać follow system jak i tak ten z 7.6 jest tak zbugowany, że szkoda gadać?
Ten fs i tak się nie przydaje bo ludzie ustawiają only wpt, aa i czary.
Co do 8.42 nawet jakby wyłączyli fs w co szczerze wątpie, to wystarczy ci skrypt na gonienie potworów:)
Epic Fail.

Tikers
12-06-2009, 09:35
HaHaHa... Po pierwsze jak się usunie "FOLLOW" to i tak będzie można bocić...
Po drugie myślę ze APO nie pozwoli sobie na takie rzeczy jak usuwanie follow'w. to jest dość potrzebne... np: w pk ;)

berafitokoxikduzy
12-06-2009, 10:00
Wyjasnij mi co da wylaczenie follow system i co wg. Ciebie ten system wykonuje. Chodzi Ci o wylaczenie mapclicka? Czy moze follow w grze na gracza/potwora? Jezeli to ma pomoc, ale nie bedzie kolidowac z podstawowymi mozliwosciami i funkcjami to jestem na tak.

No właśnie map click..

Idioci ***** - bot na żadnym follow nie działa, poprostu na mapclickach.. Ale ktoś ***** dojebał, follow usunąć.. Nawet jesli Mortiis mialby to usunąć, to pomysl sobie - co by bylo, bez mapclicków i follow ? 3/4 osob z apo przestało by grać, bo oni inaczej w pvp sobie nie radzą, jak dac follow i biegac ; >.

19Fifi64
12-06-2009, 11:17
Durniejszego tematu w życiu chyba nie widziałem, ale nie dorasta do pięt tym typu: "ban za free".

Boty działają na follow - ciekawe od kiedy...nie no taka prawda, follow system to jest właśnie to czego używamy do manasowania/uhania etc. [hahahaahahahahahahahahah]

berafitokoxikduzy
12-06-2009, 13:14
up - jemu chodzilo o cavebot, nie o boty zwykłe..

19Fifi64
12-06-2009, 15:57
up - jemu chodzilo o cavebot, nie o boty zwykłe..

WIEM, powiedziałem to z przekąsem.

.................................................. ..................................................