View Full Version : Kupi? domek
Kupię domek do 1,3kcc najlepiej w City (mog± być podziemia) w ostateczno¶ci na Evul ^^
Rozmiary domka co¶ koło 20 sqm (nie znam się za bardzo na cenach domków więc nie wiem czy 20 sqm to dożo ;d)
Oferty pisać tu razem ze ss.
Pozdrawiam zaxxs ^^
Rouls Knight
04-06-2009, 20:47
Za 1.3kcc to nie kupisz ani w city ani w evul .Jedynie na cyc,ank,cod i niewiem jeszcze gdzie kupisz za tyle ale potrzeba pacc
To za ile mniej więcej kupię jaki¶ domek? 2kcc dostanę jaki¶? czy zbierać więcej? Jak mam zbierać więcej to mi poradĽcie gdzie ^^ mam sorc 90 lvl eq wh, s wand, sapphire armor, dsl, ta tarczę 45 def, boh ^^ i gdzie mam i¶ć zarabiać? i czy lepiej nosić b. robe i mystic turban?
Kapitan Alkohol.
05-06-2009, 08:15
Lepiej nosić b robe i m turban, a wogóle domki mozna miec od 100 lvl. Domek najtaniej kupisz na pacc terenie - ankkaros - 15 qm teraz chodz± po 7sc xD
Lepiej nosić b robe i m turban, a wogóle domki mozna miec od 100 lvl. Domek najtaniej kupisz na pacc terenie - ankkaros - 15 qm teraz chodz± po 7sc xD
Czyli rozumiem że lepiej sprzedać wh i sapphire armor?
Dobra dzięki za cenę na Ankkaros ale interesuję mnie bardziej domek na City/Evul i chodziło mi o to za ile tam dostanie domek...
ps. ale offtop :D
Rouls Knight
05-06-2009, 18:59
City to najmiej musisz dać 7kcc a ev 5kcc
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.