handlarz_narkotykow
04-06-2009, 21:27
Od dłuższego czasu gra na tym serwerze robiła się nudna, expienie monotonne, granie bez sensu, zdobywanie nowych doświadczeń nie zaspokajały moich motywacji, zmiany Mortiisa zniechęcały do gry, zachowania niektórych graczy z gildii przypominające zachowanie 10 latka, brak ludności na serwerze 8.4 doprowadziły, że postanowiłem odejść raz na "zawsze?" z tego servera i mam nadzieję, że już tu nie wrócę.
http://i44.tinypic.com/b9i2af.jpg
Odchodzę m.in ponieważ :
• Nudny i monotonny exp.. lvl=1h..
• Na 200+ lvlu MS'em nie moge wziąść na luzie 2-3 archdemonów ;<
• Ostatnie bezsensowne zmiany Mortiisa
• Waste za manasy jak biję 2 lub 3 demonyoczywiście możliwe tylko za pomocą tzw. metody UP/DOWN
• Wzrost cen za SD / Uhy / Exana mort dająca mało hp
• Zbieram na rower i szkoda mi płacenia 10 zł co 45 dni.
• Przyjęcie Neutralnego do Teamu ( Czy ktoś pytał o moje zdanie ;<? )i co z tego ze wtedy miałem bana..jest jeszcze skype..
• Brak ludności na 8.42
• Nieprzyjemna atmosfera na serverze 8.42 ciągłe napinanki i dziecinne wyzywki/kłotnie
I to chyba byłoby na tyle, Pozdrawiam Wszystkich Którzy wiedzą, że ich szanuje i szanowałem za to jacy są byli i będą., pierd*le tych którzy się odwrócili i na mój szacunek nie zasłużyli.
Spędziłem tu dużo czasu szczególnie apo 7.6 1-1000rp lvl który sam wbijałem i 8.42 : 1-211ms. Dziwi mnie tylko jedno, że na apo 7.6 tak długo podobała mi się gra, a na 8.42 tak szybko znudziła i zniechęciła. I pewnie gdyby server 8.42 nie powstał nie odszedłbym wcześniej z 7.6 i dalej teraz tam grał, ale to już koniec papa :*
Teraz czekam na wasze pociski i żale ;<
Koniec Z Apo Papa Mortiis już nie dostaniesz ode mnie marnej złotówki ;*
http://i44.tinypic.com/b9i2af.jpg
Odchodzę m.in ponieważ :
• Nudny i monotonny exp.. lvl=1h..
• Na 200+ lvlu MS'em nie moge wziąść na luzie 2-3 archdemonów ;<
• Ostatnie bezsensowne zmiany Mortiisa
• Waste za manasy jak biję 2 lub 3 demonyoczywiście możliwe tylko za pomocą tzw. metody UP/DOWN
• Wzrost cen za SD / Uhy / Exana mort dająca mało hp
• Zbieram na rower i szkoda mi płacenia 10 zł co 45 dni.
• Przyjęcie Neutralnego do Teamu ( Czy ktoś pytał o moje zdanie ;<? )i co z tego ze wtedy miałem bana..jest jeszcze skype..
• Brak ludności na 8.42
• Nieprzyjemna atmosfera na serverze 8.42 ciągłe napinanki i dziecinne wyzywki/kłotnie
I to chyba byłoby na tyle, Pozdrawiam Wszystkich Którzy wiedzą, że ich szanuje i szanowałem za to jacy są byli i będą., pierd*le tych którzy się odwrócili i na mój szacunek nie zasłużyli.
Spędziłem tu dużo czasu szczególnie apo 7.6 1-1000rp lvl który sam wbijałem i 8.42 : 1-211ms. Dziwi mnie tylko jedno, że na apo 7.6 tak długo podobała mi się gra, a na 8.42 tak szybko znudziła i zniechęciła. I pewnie gdyby server 8.42 nie powstał nie odszedłbym wcześniej z 7.6 i dalej teraz tam grał, ale to już koniec papa :*
Teraz czekam na wasze pociski i żale ;<
Koniec Z Apo Papa Mortiis już nie dostaniesz ode mnie marnej złotówki ;*