View Full Version : Problem z aolem
szopszop18
05-06-2009, 17:49
Podczas expienia na elder demonach podszedł do mnie jakiś lvl i ubił tak po prostu (na szczęście miałem aola). Gdy się z powrotem zalogowałem okazało się, że nie mam ani plecaka, legów, zbroi, strzał.. Gdy mnie zabijał nawet pk nie miałem tym bardziej rs'a, więc nie rozumiem o co tu chodzi..:confused:
Tym bardziej, że w bp miałem wszystko dp zostawiłem puste
xxXTibiomanxxX
05-06-2009, 17:50
Z twojej wypowiedzi mało zrozumiałem ;/
Ale myślę że to niestety bug i możesz się pożegnać ze swoim ekwipunkiem :)
Nikt ci tego nie odda.
Bug. Tak się zdarza na APO. Witaj.
Pampalini
05-06-2009, 18:57
Czasem tak jest .. ja kiedys dostalem bana na fw .. zalogowalem sie po banie i padlem na fw mialem na sobie sla, ale i tak spadl mi lvl i bp .. wiec jest to jakis bug ..
^Akynaoo
05-06-2009, 21:14
@up
Hmm, ciekawe jak mogles pasc skoro po przyznaniu bana przez gm postac zostaje wylogowana z gry, a po banie logujesz sie w temple : ]
@topic
Pewnie nie zalozyles aola. Mortiis juz mowil, ze wiele razy testowal aol'a i zawsze bylo ok. Dziwne ze z sl nie ma takich problemow.
Pawelek Rookerek
05-06-2009, 23:04
Czasem tak jest .. ja kiedys dostalem bana na fw .. zalogowalem sie po banie i padlem na fw mialem na sobie sla, ale i tak spadl mi lvl i bp .. wiec jest to jakis bug ..
Ale bujasz :D
@topic
3 - GM/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za straty graczy spowodowane ewentualnymi błędami serwera.
:( Przykra prawda
Edzio Wariat
06-06-2009, 12:28
ten problem jest na apo od poczatku jego powstania razz na iles set dedow lub tysiecy zdarza sie to ze aol nie zadziala wiec witaj w tym gronie :o
Ale bujasz :D
@topic
:( Przykra prawda
@up
Hmm, ciekawe jak mogles pasc skoro po przyznaniu bana przez gm postac zostaje wylogowana z gry, a po banie logujesz sie w temple : ]
No panowie czytanie ze zrozumieniem sie kłania. Ja dostałem bana i zalogowałem się w tym miejscu gdzie dostałem bana.
A nie miałeś PACCa? Potem może po prostu go straciłeś i SL przestał działać.
@Topic
Błąd jak błąd zdarzał się często dla tego jest depo a nie plecak. Mam nadzieję, że nie liczysz na jakieś zwroty.
Pampalini
06-06-2009, 13:45
@Daron .. tak mialem pacca :| wczesniej jak dostalem bana to po banie zalogowalem sie w temple .. teraz gdy dostalem bana od mortiisa na fw zalogowalem sie na fw i padlem :| i 7 lvli poszlo sie ..
@Pare x up Nie bujam przykro mi ..
Tym bardziej, że w bp miałem wszystko dp zostawiłem puste
Tak tak, akurat wtedy miałeś całe dp z sobą...no oczywiście. Przecież każdy nosi na expienie całe dp z sobą, niech zgadnę miałeś s seta, silver wand i 200kcc z sobą? Rozumiem, że może zdażyć się błąd i aol nie zadziała ale tożto wierutna ściema...
moze nie zalozyles aola?;d/xd mi zawsze dziala...
Kiedyś Sarumar,miał sla,padł i stracił ponad 10 lvli... :) O klapkach,kasie nie wspomnę.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.