View Full Version : Dotykowy Telefon popsuty??
Witam Tak Więc mam dotykowego samsunga s8300 i nie dziala dotykanie... Pewnie dlatego ze upadal...
ile naprawa moze kosztowac??:D
Kapitan Alkohol.
05-06-2009, 20:53
Ogolnie dotykowe foty są do dupy xd
Sam mam Samsunga z dotykowymi klawiszami i już ledwno co łapia (po pół roku uzytkowania klawisze juz zaczynają padac). Najlepiej oddac pod gwarancje.
Ogolnie dotykowe foty są do dupy xd
Sam mam Samsunga z dotykowymi klawiszami i już ledwno co łapia (po pół roku uzytkowania klawisze juz zaczynają padac). Najlepiej oddac pod gwarancje.
Ta ta tylko ze on byl z Anglii i tam mam gwarancje...
Wiec chyba wybule kase
Mam Babolek
05-06-2009, 21:29
Taniej Cię wyniesie wysyłka telefonu do Anglii, no ale będziesz musiał uzbroić się w cierpliwość, jeśli w ogóle pozytywnie rozpatrzą reklamację :|. Takich inforacji powinieneś raczej szukać na forach o innej tematyce ;).
Btw. nie wiem jak wy szanujecie te telefony ;f. Ja mam dotykową klawiaturę, korzystam z niej ładne parę godzin dziennie (od niecałego roku) i działa jak nowa^^.
Ja nie lubię samsungów w ogóle na twoim miejscu wakacje teraz to bym se na twoim miejscu zarobił na jakiś fajny ja osobiście używam 6210 navigator nokie ale chcę się skimś zamienić na n95 z dopłatą 350 zł z mojej strony ;d
Mi jak zepsuło się 'dotykanie' w palmtopie to czekałem chyba ~3 miechy xd.
Dziwne są te dotykowe :f. Kolega ma iphone 8gb 3g i spada mu co chwile zasięg i często sie widać karty sim.. Mialem go kupic ale wybralem n95 pozdro..
.:Speed Fireman:.
06-06-2009, 10:31
Dziecko dorwało się do telefonu.... xd
Mam Samsunga Omnie do pol roku i nic mi sie z nim nie dzieje.
Znajac zycie to reklamacji ci nie uznaja, a naprawa bedzie bardzo droga
Wszyscy co mają dotykowe: jesteście głupkami.
Nie warto kupować tego szajsu moja siostra kupiła ŻAŁUJE. Moja mama kupiła ŻAŁUJE.
Osobiście mam N95-2 (8gb) i jestem bardzo zadowolony. Problemy z dotykowym występują bardzo często szczególnie ciężko jest naprawić nie mając gwarancji w pierwszym lepszym sklepie tego nie rób bo to strata kasy zrobią to samo co Ty byś mógł czyli wyślą go do firmy Samsung doliczając Swoje koszty + ich koszty. Najlepiej jest wysłać Telefen na własny koszt do firmy Samsung, tam podaliby cenę jaka jest jeżeli będzie za duża odpuść :).
@up
no to w takim razie twoja stara i twoja siostra tez sa glupkami ?? ogarnij sie bo juz mnie wkurwiasz panie wszechwiedzacy och jaki ty jestes madry i sie na wszystkim znasz : ( tylko nie placz
@topic
wez ten telefon i go napraw sobie sam rozkrec czy cos bedzie fajnie
@Tettii
Pamiętaj iż wolność słowa, jest nawet wymagana. Bo jeżeli np. Ja miałbym pisać względem konformizmu, to bym się pociął.
@Daaron Wszechmogący? Jak zawsze ;)
@Topic Jak się dba, tak się ma.
@TettiiPamiętaj iż wolność słowa, jest nawet wymagana. Bo jeżeli np. Ja miałbym pisać względem konformizmu, to bym się pociął.
Ty i bez tego się tniesz, idz kup nowe żyletki
@topic
Nie masz gwarancji masz wała, mogłeś bardziej szanować telefon.
@Sir
Kurde, chłopaku, mam nowe tylko że czerwone, nie było różowych, ale licząc sie z kryzysem, tnę się kapciami :)
zostawcie wrubla w spokoju :mad::(:mad::(:mad::(:mad::(:mad::(:mad::(:mad::(: mad::(:mad::(:mad::(:mad::(:mad::(:mad::(:mad::(:m ad::(:mad::(:mad::(:mad::(:mad::(:mad::(:mad::(
Old Capitan Rook
07-06-2009, 23:35
Koszty naprawy takiego fona 80-150zł ;-) pozdrawiam :) a wgl nie polecam Samsungów dotykowych ja mam lg L900 czy jakos tak i jestem zadowolony :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.